skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Já si v sobotu dal 30km a mám na nohách mozoly jak pětikoruny.
V sobotu som vysiel dokopy cca 100 poschodi.... Pomahal som kamaratovi vynasat sadrokarton na 4. poschodie.
V nedelu mala prechadzka okolo 8 km.
V pondelok..... kua, ani sediet v robote nevladzem, ako ma bolia nohy.
V nedelu mala prechadzka okolo 8 km.
V pondelok..... kua, ani sediet v robote nevladzem, ako ma bolia nohy.
-> Tommyk: To byla u 1.6 v nějakém roce tak zásadní změna systému mazání? Já jen že mám celé čerpadlo schované v prsou, kam je napojený podobný koš jako u 742.
-> Radek Retro eLeSo: ve škoda salonu?
-> Tommyk: kelly má stlačenou tmu,já koupil origo fragokov nebo co to je,určo maj cenu za půlku

-> Radek Retro eLeSo: 60? teď koukam na kelly a tam maj 23kč nebo tak nějak
si kupoval origo?
ale nevim teda jestli je to 23kč za jednu pulku nabo za komplet

ale nevim teda jestli je to 23kč za jednu pulku nabo za komplet
-> Tommyk: závaží sem jen očistil,imbusy taky a ty gumy byli za 60kč obě

-> Radek Retro eLeSo: tyjo toho sem si taky všiml dneska, že to někam odcestovalo..
co to stálo?

pak na Horstovy výměna uložení závaží-nějak mi odcestovalo jinam,repas pátých vrat co mám na výměnu,nátírání Alkitonem co bylo třeba,focení věcí na Aukro atd atd....

dnes konečně výměna spojkovýho válečku-byl dva dny v brzdovkový lázni na povolení

-> Knoxville: Chci dávat tvrdší silenty
-> Nwkt: no tak to už snad radši rovnou vyměnit ramena, s tím je hrozný mordování 

-> Knoxville: Mě čeká taky i se silentama
čepy na ramenech konečně vyměněný, pravej volal po výměně celou zimu
proběhlo menší čištění tapeců . vlevo PO v pravo PŘED
lanza dělá divy 

dekuji za osvetu 

-> RON: jak rikaji kluci, je to olejove cerpadlo z 1.6, ale je z toho uz teda sundanej saci kos 

-> Tommyk: komplet prestavbu na karbece, uz je tam vacka dbilas 292/29? ( uz si presne nepamatam) + pruziny k tomu, 2x novy weber dcoe 40, a elektronicky riadene zapalovanie, a vzdy ked si myslim, ze uz je to OK, pride nieco, co zase nesedi...zlate motory skoda OHV 

-> RON: to je motor fela 1.6 a mazanie
-> RON: olejove cerpadlo
-> Tommyk: omlouvam se za neznalost, ale co to kua je?
Jinak ja se porad seru s timhle. Zitra bude snad pripravek abych to uz mohl sundat..

Tak já dneska leštil kámošovy hagusy na audi a sobě zase sundal všechny kola,bo nechce brzdit provozní brzda.100x odvzdušníno a je to pořád stejný.
Na ručku super,ale jináč zadek nezakousne ani na prachu.
Destičky tam jsou nějaký nemocný,tak snad zejtra příjdou nový.
Takže zase přemejšlení o možné příčině.
Pak přišla mamina s klukem a byla hned lepší nálada.Jak je to s tím ohýbáním stromku dokud je mladej?

Na ručku super,ale jináč zadek nezakousne ani na prachu.
Destičky tam jsou nějaký nemocný,tak snad zejtra příjdou nový.
Takže zase přemejšlení o možné příčině.
Pak přišla mamina s klukem a byla hned lepší nálada.Jak je to s tím ohýbáním stromku dokud je mladej?

udělal hudbu v zadnim platě

Tohle dostali moji kluci dneska na narozeniny. Jsou to dvě dorty s marcipánu.

-> darabos: co si s tim delal? Ja dneska s timhle motorem taky stravil celej den a vysledek nula.. 

dokoncil naboj na volant
-> jok3r: ano a kopa mojich nervov 

....dal som vsetky ramena aj napravnicu do zakladu + tu vidno aj prevarene dorazy

-> Kaprof: ja na to koukal jak vrana - z dalky kdyz prijizdel si rikam, kurva jak tam narval Jupiky
ale pasujou k tomu autu

-> VeTeV: Ty by se mi líbili :o))
-> darabos 17.04.11 20:11:46: to je jednašestka na karbcích?
jeden tip v Bene narouboval Jupiky na Pazouta
...vypadaji docela podobne

ja som dnes asi 6 hodin nadaval nad tymto...a vysledok velke hovno... 

-> myschaak AZNP K.Hora: Good work !
Já dnes pokračoval na vile..nejhorší mám za sebou starý trubky kanalizace a vody vyndány a nataženy nový :o)) Dále oklepanej štuk v dalšim pokoji a jako odpočinek umytí škodné a priprava na probuzení oužovky po zimě...
Já dnes pokračoval na vile..nejhorší mám za sebou starý trubky kanalizace a vody vyndány a nataženy nový :o)) Dále oklepanej štuk v dalšim pokoji a jako odpočinek umytí škodné a priprava na probuzení oužovky po zimě...

-> Gryzly: Na Velikonoce poleti do popelnice 

-> myschaak AZNP K.Hora: Takže ,,mystification"

-> myschaak AZNP K.Hora: dík, jěště to chce doladit, jinak kdybys chtěl s ti helpnout tak sms

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to je jedno,jsem dohodlej s blonďákem....jinak rapid - pěkná práce!
-> Enggik: nene,čísla jsem dotáhl ze zběrny,G je z moravy)
-> Enggik: nene,čísla jsem dotáhl ze zběrny,G je z moravy)
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to že jsou německý jsem poznal, ale nijak jsem nikde nezaregistroval, že jsi to dotáh z Němec

-> myschaak AZNP K.Hora: já nemám na nikoho ted číslo, mám jinej tel , tak se omlouvám

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: v sobotu...musim vyměnit ještě to okno,to je to jak jsem ti 2x volal
-> myschaak AZNP K.Hora: už máš po stk, nebo ta komedie teprve nastane?

-> doly120: jo,z tohohle úhlu a dálky vypadá

-> myschaak AZNP K.Hora: to garde vypadá hezky :)
-> Syny: S Vajcam jsi měl počkat na velikonoce. ;-)
-> Enggik: německý)
-> myschaak AZNP K.Hora: Kurňa, tý GLSe to na tom sluníčko sekne ;-) Co to máš za značky na Gardeti??