Malá nápověda je to díl který obsahují dnes všechny přední nápravy osobních vozů a u lepších(výkonějších) vozů i zadní náprava na této zapustce se dělá L i P strana zároven
...barvu pryc. Ku*va fix to je hnus ten prach z toho! A jak me brnely ruky z flexy! Napred ostranovacem nateru sundat co se dalo tu mnou natrnou bilou a puvodni hnedou a pak dobrousit.
Udělal zasadní přechod od pouhého programování a simulace do tvorby reálných tvarů a výrobků Samozdřejmě úplně bez pomoci zkušenějšího to nešlo,ale podařilo se den práce ,ale ty nervy zda to bude OK
Už jsem mrknul na wikipedii a to auto mi bylo nějak povědomé.. Loni na srazu Classic Sports Car Clubu jsem viděl krátkou verzi a na sprintu to byl fakt rachot...
.. vrátil jsem se z poloslužební cesty za kopec ( ochutnávka: goo.gl/9Ufmz ), stavil jsem se mrknout na miláška o ono ejhle! ( zbytek za několik moumentů v kartě .. )
Výměna předního skla na felině, jen se zeptám asi z výroby tam byla v rohu zelená samolepka něco o výfukových plynech S2, je nutné ji tam mít vylepenou ...