skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> U-Geen: mě se líbí,ta kola po rovnání byla pěkně sedřená

-> maca: a pekne zabite :-)
-> afro100: noo vidíš parada , vymakane to maš teraz 

-> Klubko_: Kup si stit misto brejli 

-> Klubko_: Já jsem si připadal jak ježek, když po práci trčel z montérek slušný počet drátků. Zrovna v neděli jsem schytal jeden do rtu

-> Klubko_: Od jisté doby používám výhradně s koženou zástěrou.
-> Klubko_: Jo to znam, ja to mel jednou zabodly 1,5 cm v cele :) Sem to tahal ven a furt tam byl a byl a byl :D Sem docela cumel jak sel hluboko...
akorat me ponekud stvou tyhle kartace. Tech dratku co jsem dnes dostal do obliceje, nepocitane. Mam od nich rozbitej ret a do nosa jsem dostal 2 takovy mrdy, ze jsem sel divat, jestli tam ten drat nemam zapichlej.
temer stejna fotka jako vcera, jen zavareny posledni odtokovy otvory pod nohama ridice, dobrouseno a natreno zespod a trochu tmelu pres svary, zitra muzu natirat zaklad 

Namontovaný posledný kúsok čiernej skladačky ... Kubo díkes 
Okrem tohoto výmena karbu, očistená zadná kapota zvnútra, opravený cyklovač a nejaké tie práce okolo ... :)

Okrem tohoto výmena karbu, očistená zadná kapota zvnútra, opravený cyklovač a nejaké tie práce okolo ... :)
Nech použije vyťahováky zalomených štiftov.Ja som tak rozoberal štvorpiesty/povoloval imbusy/
-> jok3r: ta posledni cast i jo, ale nebudu to davat do obou
-> P@wlos: no ted uz je na to pozde :( bude se muset varit nebo vrtat... ale vrtat se mi teda moc nechce do bloku
a doma mame jen elektriku, no snad to nejak pujde..

-> P@wlos: no ted uz je na to pozde :( bude se muset varit nebo vrtat... ale vrtat se mi teda moc nechce do bloku

vdaka za vysvetlenie :) toto ma fakt nenapadlo 

-> Stepan FUN: jo to bude vono, mam to v garazi :) asi druhy den, takze jsem to jeste nestihnul vyzkouset :)
-> Tomáššš: Existuje opravdu pasta (bohužel co vím, tak drahá jako prase) která funguje i na stržený šrouby. Jednou jsem to viděl v praxi. Pokud ten šroub není vyloženě kulatej, tak to docela pomáhá. Je to něco s obsahem diamantovýho prášku a jakoby to vytěsní ty meziprostory a zvyšuje to tření toho nářadí. Celkem obstojně to fungovalo na strženejch šroubech na křížák, takže nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat na imbusy.
-> Tomáššš: je to neco jako vazelina s malymi kousky kovu, aby se imbus ,,zakousnul" do sroubu... vyrabi firma WURTH :)
-> P@wlos: ze obcas to pomaha :D ako ti moze nejaka pasta pomoct ? ja to nejak nepoberam ... ved ked raz to je chuja tak to bude na chuja nie ? 

-> maca: izoban
-> Tommyk: to nasere, pouziva se takova specialni ,,pasta" na imbusy, aby neproklouzly - obcas to pomaha
-> Tommyk: nemelo to bejt v podelali?

Udělal v práci přípravek, přijel domu, najedl se. Šel jsem do garáže (19:15), vyzkoušel přípravek, seděl, tak jsem si našel šrouby a zařízl na správnou délku.. Nasadil a dotáhl přípravek, povolil řemenici (po dlouhym boji :D), sundal, rozvody dolu, napínací kladka dolu, prsa dolu. A už jsem konečně na čerpadlu, tam ne mě vykukujou 2imbusy. Jeden povolím a druhej se mi žvejknul
Kurvaaaaaaaa 

-> Zazaa: čim jsi to natíral?
ufff tak sem donatiral zbytek podlahy v dilne ... jeste aby to vytvrdlo a muzu stehovat z5 :)
dneska další část za mnou,nandaný nový gufera,nový ložiska a složeno dohromady,na zbytku schne barva a čeká se na implantaci nazpět

Přivezl srovnané kola na fábku a již na nich schne nový lak

-> myschaak AZNP K.Hora: Těch si važ jsou hodobožní!:-)
-> Hurdis: jojo,mám od kapra tři kazety Dalibora Jandy...přesně jak říkáš)
-> myschaak AZNP K.Hora: Přesně tak a navíc ty pohledy, když se s užovkou městem proplétám stejně jako s běžným autem v pracovním tempu.
Pak stačí nechat rozeznít membrány Tesla Bratislava s odpovídající hudbou a huba jde do úsměvu dementa.

Rozebral celou palubku u pick-upové felície (dýzl) abych pochopil elektriku (včera) a dnes opraveny nefunkční blinkry, cykovač stěračů a světla ....
-> myschaak AZNP K.Hora: to je správné :)
-> LUKÁŠ PD: origo ma 38 a je to poznat
neudržel jsem se a zas jsem jel projet žlutou....se mi líbí jak člověk ani neřeší ceny benzínu a jede)
-> castrol: o origo o moc vetši neni či je....?
-> LUKÁŠ PD: ma len 32 cm a vyzeralo to cudne
-> castrol: maly.....čo by si tam chcel mat z tatrouky......:D

-> doly120: skoda-virt.cz/cz/.../1466
35-diely-skoda-105-120 len take drobnosti
-> castrol: ani nevím že si něco prodaval
co si hezkého prodával? :)
edit: Ahá,díky :)
Nechceš vyměnit za opla v naftě?

edit: Ahá,díky :)
Nechceš vyměnit za opla v naftě?

-> doly120: pre teba nie nic si si nekupil
a P@wlos predava za18000

-> castrol: pro mě taky?
-> P@wlos: Za kolik prodáváš?

-> P@wlos: Za kolik prodáváš?
uz si pripadam ako jezisko balime a balime balicky 

Vymena vyfucku, doskladani casti interieru, oprava razeni + nahozeni atlant - pripravena k prodeji :)
MXMarek 19.04.11 15:23:09 napsal:
→ aceboss: Tak když říkáš zápustka, tak to bude
nějaký výkovek
. Že by brzdový třmen?
Bingo brzdový třmen pro Mercedes-Benz udajně pro nějakého sportovního dvoudveřáka
,ale přesný typ zatím nevím
→ aceboss: Tak když říkáš zápustka, tak to bude
nějaký výkovek

Bingo brzdový třmen pro Mercedes-Benz udajně pro nějakého sportovního dvoudveřáka

-> aceboss: Tak když říkáš zápustka, tak to bude nějaký výkovek
. Že by brzdový třmen?

-> aceboss: na aku presnost sa to robi ?
by som povedal ze daky kryt ,obal ...
ale tie nervy ci to bude dobre ... tak potom to co pisem to nebude ...
by som povedal ze daky kryt ,obal ...