skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> darabos: co si s tim delal? Ja dneska s timhle motorem taky stravil celej den a vysledek nula.. 

dokoncil naboj na volant
-> jok3r: ano a kopa mojich nervov 

....dal som vsetky ramena aj napravnicu do zakladu + tu vidno aj prevarene dorazy

-> Kaprof: ja na to koukal jak vrana - z dalky kdyz prijizdel si rikam, kurva jak tam narval Jupiky
ale pasujou k tomu autu

-> VeTeV: Ty by se mi líbili :o))
-> darabos 17.04.11 20:11:46: to je jednašestka na karbcích?
jeden tip v Bene narouboval Jupiky na Pazouta
...vypadaji docela podobne

ja som dnes asi 6 hodin nadaval nad tymto...a vysledok velke hovno... 

-> myschaak AZNP K.Hora: Good work !
Já dnes pokračoval na vile..nejhorší mám za sebou starý trubky kanalizace a vody vyndány a nataženy nový :o)) Dále oklepanej štuk v dalšim pokoji a jako odpočinek umytí škodné a priprava na probuzení oužovky po zimě...
Já dnes pokračoval na vile..nejhorší mám za sebou starý trubky kanalizace a vody vyndány a nataženy nový :o)) Dále oklepanej štuk v dalšim pokoji a jako odpočinek umytí škodné a priprava na probuzení oužovky po zimě...

-> Gryzly: Na Velikonoce poleti do popelnice 

-> myschaak AZNP K.Hora: Takže ,,mystification"

-> myschaak AZNP K.Hora: dík, jěště to chce doladit, jinak kdybys chtěl s ti helpnout tak sms

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: to je jedno,jsem dohodlej s blonďákem....jinak rapid - pěkná práce!
-> Enggik: nene,čísla jsem dotáhl ze zběrny,G je z moravy)
-> Enggik: nene,čísla jsem dotáhl ze zběrny,G je z moravy)
-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to že jsou německý jsem poznal, ale nijak jsem nikde nezaregistroval, že jsi to dotáh z Němec

-> myschaak AZNP K.Hora: já nemám na nikoho ted číslo, mám jinej tel , tak se omlouvám

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: v sobotu...musim vyměnit ještě to okno,to je to jak jsem ti 2x volal
-> myschaak AZNP K.Hora: už máš po stk, nebo ta komedie teprve nastane?

-> doly120: jo,z tohohle úhlu a dálky vypadá

-> myschaak AZNP K.Hora: to garde vypadá hezky :)
-> Syny: S Vajcam jsi měl počkat na velikonoce. ;-)
-> Enggik: německý)
-> myschaak AZNP K.Hora: Kurňa, tý GLSe to na tom sluníčko sekne ;-) Co to máš za značky na Gardeti??
no a když už byl wap před barákem tak jsem vzal i důkladně funa a fóbii...včetně podbéhů.motorů atd...+výměna kol na letní
-> Syny: Ja sem jako prujem. No a je to fakt vyrobeny v BRD nebo je to tam jen zabaleny a vyrobeny v chine? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 17.04.11 18:23:04: Ses moc rychlej - sem udelal vyrez aby tam bylo neco videt, ta fotka byla moc mala
Je to nemeckej vyrobce VAICO...

Konecne mam bubny s novejma loziskama :) Tohle je prosim lozisko po zhruba 8000km :) Jednou jedinkrat jsem koupil neco neznackovyho a nechal se udindat na to „ze to je bezproblemova znacka“ a takhle to dopadne…
Kurva Venco.
-> Syny: A co to je za vyrobec?
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 17.04.11 14:59:25 napsal:
Zůčatnil jsem se závodu ve výstupu do 14. patra s dýchacím
přístrojem na zádech na čas.
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv
zítra…
bud rad ze nebyvas na 11stom poschodi

Zůčatnil jsem se závodu ve výstupu do 14. patra s dýchacím
přístrojem na zádech na čas.
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv
zítra…

-> AR166: pod tou kapotou tazko najdes motor :D
-> haso: To já jsem nemohl, to bych si udělal pěknou ostudu před ostatníma hasičema.
Ale s tím vším na sobě a těma těžkýma botama na nohách už byl nahoře problém a zvedat nohy. Jsem rád, že jsem to zvládl a ani čas jsem neměl zavrženíhodný. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : by som odpadol uz na 6tom 

- Zůčatnil jsem se závodu ve výstupu do 14. patra s dýchacím přístrojem na zádech na čas.
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv zítra...
Sakra ty schody byly pěkně příkrý, už teď mě bolí nohy a co teprv zítra...

-> afro100: Takže jsem se trefil taky 

-> Borin - Král tuzerů: no
-> haso: skoro :) Kremnica ...
-> haso: skoro :) Kremnica ...
-> afro100: ziar nad hronom?
-> afro100: Ze Slovenska...
-> haso: nie.e :D
Dalsi obrazok s jednym miestnym clenom ... :)
Dalsi obrazok s jednym miestnym clenom ... :)
-> afro100: dlazobne kocky jak v stiavnici 

-> Tuner#2: porovnávám na stejnejch gumách, zajížděl jsem ted 500km prevodovku ve 140LS na seriovejch gumach co mam teď na stovce.
-> T: šel bych do 2500
-> T: šel bych do 2500