skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> m8rinek: kurnik, kdy tak hadas dokonceni?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: uz to tak skoro vypada no, litaky jsou preci jen porad v mezich.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> Vojťas: chlapci to s tyma prevarakmi patrilo mne? ak ano tak mi je luto ze vas sklamem, ale ja prevaraky nemam :P hehe
a ak to mne nepatrilo tak si tento prispevok ani nevsimajte :D
a ak to mne nepatrilo tak si tento prispevok ani nevsimajte :D
-> Vojťas: to zas netvrdim, jen mě zaráží že co človák, to hned převařáky
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nojo za to u nás maj všichni napsáný v techničáku liťáky že :)
-> Josifek: na slovensku je koukám nějaká nemoc, všichni honéém převařáky, tam u vás je to asi cool a povolený že?
nahodil som konecne eMkove naravy a predne blatniky nove a celo, ale este nie su pripasovane :P
-> Josifek: Pirelli P700-Z stojej něco přes 2, teď mam starší Goodyer
-> Syny: hehe tomu som sa uz preventivne vyhol skratenim pruzin :D
-> Syny: To už jsou na kočárku větší. :o))
-> haso: Tak sa mi to lubi viac!
-> Syny:

-> Josifek: ja jen abys nedopad takhle :) img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/5803_2011-03-03_
10-41-24_73.jpg
-> m8rinek: Velmi zaujimave
Som ani nevedel ze sa robia v takom rozmere... co stali ak smiem vediet ?

-> Josifek: už obouvám druhou sadu 165/55 r13 a nemám s tím problém... www.skoda110r.eu/110r/bre
zen10110001.jpg
-> Matulo: ja som jozkymu tam narval dozadu 3,5cm podlozky, aj vcera som mu ich ponukal …vid foto 
jj vpredu su prelisy od teba:-)

jj vpredu su prelisy od teba:-)
-> haso: ty mas este stale tie 2 prelisy odomna???
-> haso: Zaujimave :) ale na kilo uz mam prevarky 6,5 a 7,5 toto pojde na spotrebak, ten tu ale nema kartu lebo je v zalostnom stave :D
-> haso: jj lubi sa mi to na tych kopretinach ale do zadu by som dal este podlozky pod kola... ale to je len moj nazor...
neboj! na Emke nebude spotreba 6L na tych kolach...

-> Matulo: tak na to nemam...mne to zere jak tank...keby som sobotu nezistil tu vyosenu remenicu tak by som na plavaren vzal skodovku a navstivil by som vas tym, ale hento som fakt nehodlal riskovat /skusim to zajtra natocit/, mam aj 5 vod. cerpadiel na vymenu ale cas nebol...(zistil som to vecer sobotu)
a 165/65 na jozkyho kolach vyzera brutalne dobre...ked som chcel kupovat gumy sam som nad tym rozmyslal
-> Josifek: ak to chces davat na Š100, tak tu su fotky na seriovej 100ke...pre predstavu...
img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../4ccc340bdb0e0.jpg
img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../4ccc34005ff95.jpg
img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../4ccc33edf1e84.jpg
a 165/65 na jozkyho kolach vyzera brutalne dobre...ked som chcel kupovat gumy sam som nad tym rozmyslal
-> Josifek: ak to chces davat na Š100, tak tu su fotky na seriovej 100ke...pre predstavu...
img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../4ccc340bdb0e0.jpg
img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../4ccc34005ff95.jpg
img.auto.cz/moje.auto.cz/ .../4ccc33edf1e84.jpg
-> haso: No jo u mna je kazdodenna cesta mestom slalom aj na 165/80
-> Matulo: No som zvedavy hlavne ako to bude vyzerat na aute, ci este nebudem musiet rezat z pruzin
-> Fén: Prave preto som tam pisal ze som zvedavy az to obujem :) mozno to niektori pochopili ako obutie na auto...
-> Matulo: No som zvedavy hlavne ako to bude vyzerat na aute, ci este nebudem musiet rezat z pruzin

-> Fén: Prave preto som tam pisal ze som zvedavy az to obujem :) mozno to niektori pochopili ako obutie na auto...
-> haso:
Ale neska 140km za 6L benzinu a to som este blbol pod mostom... To si dovol!

-> Josifek: Tak to věc mění. Takhle z fotky to vypadá spíše na 165/40. :o)
-> Josifek: Neska som v reale videl 165/65 R13 obute na kopretinach a vobec to nevyzera zle!
Inak ma to Ba.Jogi... 

-> Syny: zalezi kolko stym jazdi...175/60 a v pohodicke, ale po 20min jazdy som rad ze vystupujem a cesta sa stava slalomom

-> Fén: Ano
-> Josifek: Ten disk je na té gumě položený?
-> Syny: 165/65 R13 nechapem co ti vadi, kopec ludi z fora jazdi natiahnute 175/50... ten profil asi robi fotka kedze guma nieje obuta...
-> Fén: Ak by som chcel byt "in" tak tam buchnem nejake tazke liatinove disky a nie "lahucke" plechace...
-> Fén: Ak by som chcel byt "in" tak tam buchnem nejake tazke liatinove disky a nie "lahucke" plechace...
-> Syny: Hlavní je býti IN, funkčnost je podřadná.
-> Josifek: To je guma na motorku ne?
Tyvole tak tohle bych na auto nedal ani nahodou. Zaprvy efekt na aute (i snizenem) bude prisernej a zadruhy si vymlatis zuby, cepy a vsechno co jde a nakonec to nekde o nakou relativne malou diru prorazis a bouchne te :) Co to je za rozmer boha jeho? To i moje dojezdovka ma vetsi profil tyjo :)
Na aute (neskodovce) mam 195/50 R15 a do nizsiho profilu uz bych nesel. Oproti zimakum na 185/60 R14 je to sakra znat, ze ta guma je nizsi a tvrdsi... Tam kde se to se zimakama jen zhouplo to ted pekne drnca :)

Na aute (neskodovce) mam 195/50 R15 a do nizsiho profilu uz bych nesel. Oproti zimakum na 185/60 R14 je to sakra znat, ze ta guma je nizsi a tvrdsi... Tam kde se to se zimakama jen zhouplo to ted pekne drnca :)
Tak som konecne dokoncil jeden disk, a vylestil pneu specialnym sprejom z LIDLu :D som zvedavy az to obujem...
Umyl plánovaného "spotřebáka"
Celej den si hrál s ETZ a otáčkoměrem už mě z toho hrabe
odpoledne se byl projed....pak jsem málem sestřelil SUV které mi tam vjelo z vedlejší v obci minul jsem ho tak o dva metry ještě ,že ta křizovatky byla široká leč plná šterku
tak se to svezlo víc než jsem chtěl,ale ustál jsem to chapík jen koukal co se děje asi mě přehlid pak se omluvil a odjel 

-> castrol: v poho

-> Dušan: -> castrol: od nuly do 8bar kolem 11min. motor-kompresor má 270l/min, ale má už něco nalítané. Při natlakování spíná na 6bar a pak už to trvá jen asi 35s na dotlakování.
Při stříkání na 3,5bar HVLP pistolí trvá asi 2 min než sepne...pro mě víc než slušné....u půjčeného 55l kompresoru spínal co 30s ani ne....to byla hrůza.
Při stříkání na 3,5bar HVLP pistolí trvá asi 2 min než sepne...pro mě víc než slušné....u půjčeného 55l kompresoru spínal co 30s ani ne....to byla hrůza.
-> Radek Retro eLeSo: tak som v obraze
-> castrol: ne ne,plast,origo Vento z Ebay

Dušan 27.03.11 21:16:48 napsal:
→ Discovera: zta jak dlouho to naplni ? To je tak na 5 min
ne ?predbehol si ma
→ Discovera: zta jak dlouho to naplni ? To je tak na 5 min
ne ?predbehol si ma
-> Discovera: zta jak dlouho to naplni ? To je tak na 5 min ne ?
-> alpin: Díky
...nejdražší na tom byla ta HVLP pistole 

-> Discovera: šikovné
Před dokončením....drobnosti a šup do laku a původně to byly bomby na LPG...konečně něco pořádného na lakýrnickou...jo pro jistotu říkám drží není to chatrné ! 

-> Radek Retro eLeSo: som myslel ze mas nerez obruce
-> castrol: co máš namysli tim přeleštěnim?obruče sou origo ve stříbrný barvě VW a gumy čekaj na oživení nějakym silikonem

Radek Retro eLeSo 27.03.11 18:34:50 napsal: přezul na letní a nabral plnou
Mě se povedlo dneska to samé, taky na Felině.

-> myschaak AZNP K.Hora: He, mě původně chcal olej z pod hlavy, nu a když už jsem to kuchnul, tak jsem osadil nové kroužky, guferka atd... Tak jsem snad olejožera zahnal 

-> Nwkt: ono samo...horší je že to pořád chce i benzín...asi naložim dva dvoustováky a pojedu pro bioetanol když z tebe nic nekápne....motor už doma náhradní mám,jen teď musim dotvořit garde,pak budu až měnit
-> myschaak AZNP K.Hora: A proč to přestavuješ na auto co jezdí na olej?