tak sem se asi dneska při tom aprílu bouchnul do kebule ale nějak přemýšlím si nechat i původní kastli na rice.V jistých ohledech je na tom líp jak ta nová,je to vždycky půl na půl u obou
-> Matthes, záškodník z TechWebu: čozeee, to fakt? Som celkom zabudol, že vy máte duben Preto si robím srandu, že prečo Péďa píše, že je apríl, keď dnes nie je "apríl" ale 1. apríl. Takže u vás je náš "1. apríl" - ako spojenie, keď niekoho nachytáte - len proste "apríl", a ináč sú dni tohto mesiaca klasicky "duben", hej? No to je teda logika
-> minno: Ale my mame april jen dnes, pak uz je normalni duben. Kdyby obrozenci nebyli uplny idioti a nechteli vsechno pocestit mohlo to byt lepsi. Nejhorsi to je u periodicky soustavy prvku. Tam je bordel jako v tanku. Aspon ze jim neprosel prvek kostík, to bych blil. Takhle ty chemicky znacky neodpovidaj nazvu a tezko se to uci. Koho by napadlo ze O je kyslik? Oxygen by cloveka napadly hned.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jojo, pak mám ještě luxusní nabídku do jedný pražský lakovny, takže tak i tak se budu věnovat jen lakování, tady už to bylo neunosný, bez peněz, jednání jak s dobytkem, no to člověk vztával už nas.anej
včera jsem se dozvěděl od kamaráda jaký bylo pozdvižení na úřadě s mojí králíkárnou....byl tam kámoš u jinýho okýnka ten den a říkal mi že jak jsem odešel tak paní oběšla všechny ostatní s fotkama králíků ve feldě a celej MÚ z toho měl prdel...to mě potěšilo...už abych vymejšlel novej příklad jak odhlásit auto)....asi počkám na sele jak z jara bude
-> Pavel P..: Klidně bych ten druhý držák odrbal ručně, dráťák ve flexe si s tím hravě poradí během pěti minut. Jinak opískovat to půjde, ale budeš mít pomlácené dosedací plochy.