skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Podepsali pracovní smlouvu na pozici technik stavební výroby
-> Bohyn: To bude dost mozan vic nez 80... Zadni vrata, svetla na vratech a v blatniku, mozna kus blatniku, naraznik a vsecko do laku...
-> Jumbo: Nevím o tom
-> Nwkt: Asi to bude v pravidlech
-> Nwkt: Asi to bude v pravidlech

-> Jumbo: To jsi určitě odsouhlasil při zakládání účtu na rajče
-> Bohyn: Tys jim dal práva na použití tvých fotek?
-> Bohyn: si měl vidět toho typa co vylez z toho báva-dal bys mu takovou facku

-> darklord: ty jo ted jsem si to celý přečet a koukám ten odkaz je fakt na moje fotky
Jsem slavný

-> darklord:
-> Radek Retro eLeSo 28.03.11 22:16:39: To odhaduju tak na 80 000,- škodu
Jinak já dneska dělal takový kravinky jako nalepení značky a LED osvětlení značky z LED pásků

-> Radek Retro eLeSo 28.03.11 22:16:39: To odhaduju tak na 80 000,- škodu
Jinak já dneska dělal takový kravinky jako nalepení značky a LED osvětlení značky z LED pásků

-> Klubko_ 28.03.11 22:00:13: jeee, podobný výtvor ako moje ešte nedokončené držiaky prídavných budíkov. Ja som to ale robil z plastu.
Potiahni to koženkou a bude to pekné.
skoda-virt.cz/cz/.../326- minno-s120l?offset=20
Potiahni to koženkou a bude to pekné.
skoda-virt.cz/cz/.../326- minno-s120l?offset=20
Bohyn 28.03.11 20:07:28 napsal:
→ 1560: A nevíš odkud je vezou?
uz si slavny: auto.idnes.cz/u-pardubic- pozor-po-okreskach-jedou-l ode-fdo-/automoto.asp?c=A1 10329_...
→ 1560: A nevíš odkud je vezou?
uz si slavny: auto.idnes.cz/u-pardubic- pozor-po-okreskach-jedou-l ode-fdo-/automoto.asp?c=A1 10329_...
-> Nwkt: Signály a soustavy, jak je to klasická elektrika, tak pohoda, ale tohle už moc neberu

dneska vlastne podle casu vcera
jsem rozebral a vycistil muj kompjutr
uz bylo na case prvni vycisteni od te doby co ho mam
(coz je cca 3-4 roky?? nevim presne
) ale tak bordelu jaxvin
ale uz je opet cisty pekne a navic mi blbla mechanika tak jsem ji dal do poradku takze dve mouchy jednou rannou
takze opet fachci jak za mlada
na jak dlouho to uz ale nevim *3* *3*

-> kamikaze: Z čeho?
Udělal jsem 3 elaboráty, nic moc jsem z toho nepobral, tak jsem zvědavej, kolikrát mi budou vráceny k přepracování

-> Klubko_: no vypadá to hrozně :D, tos nenašel vhodnej jogurt? :D
Dneska jsem byl na návštěvě u Antonyho a cestou zpět jsem zjistil, že se občas ten hasičák v autě může hodit.
Když už jsem byl skoro doma, tak jsem si u Opaťáku všimnul, že tam hoří podél plotu rekreačních chalup tráva a taková ta igelitová zábrana aby žáby neskákaly po silnici. Zastavil jsem tam já a ještě jeden pán za mnou, když viděl, že zastavuju, jinak pak už vůbec nikdo. Šel jsem okouknout situaci, pán mezitím zavolal hasiče a pak mi oznámil, že je to nahlášené a že jede. No alespoň to. Já jsem si vzal z auta svůj 2kg práškový PHP a jako správný hasič jsem požár lokalizoval a vyčkal příjezdu hasičů.
Bohužel nepřijeli z Hradce což by bylo mnohem blíž, ale jelikož je to asi 50m za značkou okresu tak SDH z Opatovic a následně HZS Pardubice, takže nikdo známý.

Když už jsem byl skoro doma, tak jsem si u Opaťáku všimnul, že tam hoří podél plotu rekreačních chalup tráva a taková ta igelitová zábrana aby žáby neskákaly po silnici. Zastavil jsem tam já a ještě jeden pán za mnou, když viděl, že zastavuju, jinak pak už vůbec nikdo. Šel jsem okouknout situaci, pán mezitím zavolal hasiče a pak mi oznámil, že je to nahlášené a že jede. No alespoň to. Já jsem si vzal z auta svůj 2kg práškový PHP a jako správný hasič jsem požár lokalizoval a vyčkal příjezdu hasičů.

-> m8rinek:
docela dlouho mi trvalo, nez sem pobral co myslis
nn, to je zadni vicko. Otacenim se utahuje.
Ted uz to "jen" nejak hezky ocaounit a vytvorit SMDckovy podsviceni.

Ted uz to "jen" nejak hezky ocaounit a vytvorit SMDckovy podsviceni.
-> Klubko_: a to v pravo jsou nože pro mixer:
-> Radek Retro eLeSo: Proč mě napadá D29, když slyšim iveco, nehoda a parkující blbec 

-> 1560: David to nebyl
,tohle bylo větší než má on a bylo kolem půl desátý dopoledne

-> Radek Retro eLeSo:
A Michle byla ráno bez rohlíků.
A Michle byla ráno bez rohlíků.
dneska byl svědkem týhle bouračky
debil s tim bávem takhle zaparkoval a pak nacouval do iveca co jelo okolo
iveco jen odřený a ulomenej blinkr na boku
debil s tim bávem takhle zaparkoval a pak nacouval do iveca co jelo okolo

iveco jen odřený a ulomenej blinkr na boku
-> David29: Já vím (i když nejsem němčinář) a tohle byl takovej "joke"

-> Jindas: Když už, tak nicht 

-> Bohyn: aha 

-> Nwkt: jo ták
-> Syny: Tak to rozhodně NE
Jenom jsem podle nich jel chvíli na Babetě

-> Syny: Tak to rozhodně NE

-> Bohyn: Myslim toho Yetiho
Myslim Yeti pisu Roomster :)

-> Bohyn: asi myslí služebáka yeti
-> Syny: ted nechápu...s jakým Roomsterem?
-> Hurdis: Nycht, tu www.sharks-reklamy.cz/
-> Jindas: V Anelle?
Dneska byl v Bydžově na návrhu a přípravě na polep
a taky na čumendu a na špionáž k -> Sp4rc0:
Pán má velice ambiciozní a zajimavý projekt
Jen tak dále ... ale ty finance 

a taky na čumendu a na špionáž k -> Sp4rc0:
Pán má velice ambiciozní a zajimavý projekt

-> Hurdis: nasavrky zítra
-> Bohyn 28.03.11 19:20:36: S tim roomstrem?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Jsem v tomto ohledu asi Slovák ale mně se líběj hold víc než kopretiny a jiné 

-> Kaprof: však je má jen na zimu , a to jen z důvodu že na nich byly zimáky na LR

-> Bohyn: Ty poslední fotky vypadají na Kladruby.-> 1560: Nemáš ten plán o den posunutý? Dnes by do Nasavrk asi dojeli.
-> Bohyn:
Tak nevím, no
Tak nevím, no

-> 1560: S tim Hlavečníkem nevim, já teda o žádnym výrobcï nevim a nocování v Kolíně se mi moc nezdá, protože jeli úplně na druhou stranu

Apple STS Chvojkovice-Brod 28.03.11 10:16:43 napsal:
→ Josifek: na slovensku je koukám nějaká nemoc, všichni
honéém převařáky, tam u vás je to asi cool a povolený že?
jsem si vzpoměl okamžitě na Hnědku
→ Josifek: na slovensku je koukám nějaká nemoc, všichni
honéém převařáky, tam u vás je to asi cool a povolený že?
jsem si vzpoměl okamžitě na Hnědku

-> Josifek 28.03.11 18:31:57: no a ostatni, protoze na to nemaj, jenom pindaj nebo se zastavaj originality jako jedine mozne cesty :-))
-> Hurdis: doslova)
-> Kuladmin: máme připravený skoro funglovky)
-> buran: taky je to šitý horkou jehlou
-> 1560: jedno žlutý,druhý žlutý šlo do kováku jelikož třetí-červený na tom bylo líp a má papíry..ale sám se v tom kolikrát neorientuju
-> m8rinek: světla už jsou v popelnici
-> Kaprof: že pane)
-> Kuladmin: máme připravený skoro funglovky)
-> buran: taky je to šitý horkou jehlou

-> 1560: jedno žlutý,druhý žlutý šlo do kováku jelikož třetí-červený na tom bylo líp a má papíry..ale sám se v tom kolikrát neorientuju

-> m8rinek: světla už jsou v popelnici

-> Kaprof: že pane)
-> myschaak AZNP K.Hora: Za ty prachy a na ten učel zlatý 

-> Bohyn:
Podle toho plánu, který se ke mne dostal, je uveden začátek jako "Hlavečník". Jestli tam je nějaký výrobce či jestli to tam dovezla jiná firma, to už nevím. Dneska nocuje v Kolíně, zítra v Nasavrkách, pak někde před Brnem a ve čtvrtek by měla dorazit do Brna.
Podle toho plánu, který se ke mne dostal, je uveden začátek jako "Hlavečník". Jestli tam je nějaký výrobce či jestli to tam dovezla jiná firma, to už nevím. Dneska nocuje v Kolíně, zítra v Nasavrkách, pak někde před Brnem a ve čtvrtek by měla dorazit do Brna.
-> myschaak AZNP K.Hora: až na ty světla :D
-> 1560: A nevíš odkud je vezou?
-> Bohyn:
Nevadí. Jinak díky za dokumentaci :-) Přeprava lodí po silnici vypadá fakt zajímavé a monstrózně.
Nevadí. Jinak díky za dokumentaci :-) Přeprava lodí po silnici vypadá fakt zajímavé a monstrózně.