-> m8rinek: Abych pravdu řekl tak moc friendly není xD ..teda ze začátku ve skice asi jo,ale pak příjde Flowexpress ( taková kravina pro to abys zjistil,kde ti jak teče vzduch a pod) pak zátěžový test ( jak jaká věc vydrží) a nakonec simulace (motory apod,nejtezsi vec asi)
-> Fén: Solidworks,dle mě je na takovíhle věci nejlepší a asi nejjednodušši... dělám v něm už 4roky :) a můžu říct,že jsem trošku pokročilý, páč je tam tři prd*le funkcí :)
-> m8rinek: Já začínal u AutoCADu, pak přešel na VariCAD a nakonec skončil u SolidWorksu. :o) Teda když nebudu počítat začátky u rýsovacího prkna a tužky. :o))
dovolim si pridat se, inventor a aCAD (2007-2010) sem mel celou stredni a ted sme v prvnim semestru zacli v ProE a prej uz i AlfaCAM ale na ty hodine sem jeste nebyl tak uvidime co z toho bude, jinak mate nekdo instalacku ProE doma?
-> Fén: Inventor jsem zkoušel, ale ve škole jedeme v ProE a jelikož jsem měl opravdu jen základy tak nebyl problém začít znovu. První hodinu v semestru jsme začli sestavy, tak jsem hned potrénoval na kotůči na motku :)))
-> palinator: nevozim nahradne lanko a nechcel som to opravovat na polceste tak som to vypodložil a išiel domov. Lanko sa utrhlo pri pedali tesne za čokoládkou, vytiahol som pedál dal čokoládku znova zahol roh a vzadu došponoval a hotovo
-> afro100: my sme sedačky vytrhli bágrom , auto dali bágrom na bok a popovolovali čo bolo treba a nechali padnúť motor , koberce sa vyrezali , palubka odšróbovala a fačko je holé
-> alpin: uz to rozoberam od piatku s dorazom neznicit nic z vypinacov ani ostatnej elektrifikacie ... dneska komplet interier okrem spominanej elektriky konecne von ... ae vypreparovat palubovku slusny dojeb ...
no už jsem tu dlouho nic nepsal...takže co jsem dneska udělal...oznámil jsem kvestorce že nehodlám prodloužit pracovní smlouvu a tímpádem jsem od zítřejšího dne nezaměstnán ;) takže další životní etapa zamnou, doufám že ta následující bude lepší ;)
-> mathew144: -> afro100: no na tejto priecky diery ovalne neboli ale okruhle...a dalsia vec nevidim natom nic divoke je to presne tak ako MOLSO napisal
Sice to neni šáde, ale mám radost, jak to prokouklo. Lehce přebroušeno a napajcováno olejem na dřevěné eurookna. A prej jsem to měl vyhodit do kotle, přitom je to tak zezký a i to pěkně hraje.