skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> VeTeV: nějakej půlitr tu najdu)....nejhorší je že nebudu moc lovečák

-> myschaak AZNP K.Hora: už máš připravenou skleničku na zuby? 

jsem se vrátil od zubařky....tři zuby
mi zbyly

Dneska se stěhovalo erko do Garáže ... něco pres rok stalo v jednom arealu a nekdo z nej ukrad motor co byl na podlaze pred spoluzdcem. Neztratilo se nic dalsiho kohovyho nebo tak, takze ten kdo ho bral musel vedet co bere ...
-> J3STER: divoke sny jesetera Fika?

Já jsem měl tento týden druhý škodovkářský sen. V prvním jsem byl na vrakáči a kradl po zavíračce liťáky z bílýho rapida cabrio. Měli ho u plotu někde v zadu a šli po mě psi. A v dnešním jsem kupoval erko.

Tak dneska (tedy spíše už včera) jsem konečně udělal trochu pořádek kolem chaty.
Tak ted me pobavil kamos, ze se s vama musim podelit. Icqckujem tak o feldach o tom, jak jsem delal tohle a on zas toto a nakonec z neho vylezlo:
[23:50] RAY: viš co ?
[23:50] klubko: no?
[23:50] RAY: až se mi jednou narodí děcko a bude to holka
[23:51] RAY: tak ti ju dam at mi ju předěláš na syna
[23:51] klubko: LOOOL
[23:50] RAY: viš co ?
[23:50] klubko: no?
[23:50] RAY: až se mi jednou narodí děcko a bude to holka
[23:51] RAY: tak ti ju dam at mi ju předěláš na syna
[23:51] klubko: LOOOL
-> aceboss: hlavne si tam udelej DOST zasuvek. Ja mam po obou stranach garaze u vrat, uprostred a u okna na kazde strana po paru a nad ponkem jeste 2 pary. Sel jsem do toho tak, abych nemusel pouzivat po garazi prodluzku, ale jen proste zasunout 

-> Jirik_Tuňák: hmm, chvili sem koukal...děvčátko na smeťáku...a on to neni smeťák

-> Fén: dovolim si nesouhlasit 

Prohlédl jsem si fotky z Rwandy a přešla mě pro dnešek chuť.
Jdu spát...
Jdu spát...
-> Vojťas:

-> aceboss: Více než to udělat. :o)
Celé odpoledne řešil elektriku v dílně,rozvody,zásuvky,vyp
ínače......to by jeden něvěřil co to sežere času to naplánovat

-> U-Geen: ja sem svedenej davno, nebo spis navedenej
tady sou vsici rejpalove :D nojo porad, uz to jdu opravit...

tady sou vsici rejpalove :D nojo porad, uz to jdu opravit...
-> Vojťas: sam sebe jsi svedl?
-> afro100: ted uz to nepojede ;-)
-> Vojťas: poloosu uz si menil ? aby som sa este ja nesmal ... 

-> Vojťas: nic nic, len ze ja si este musim pockat ...
-> afro100: co se ti nezda?
-> Tomáššš: já teď odeslal jedno DCOE na chemické leštění, tak jsem zvědav na výsledek...
-> Vojťas: a nebol si jediny co siel na aute co ?
i ta biela mrcha pazrava ...

-> Vojťas: uz aj ty kua ? ...
-> afro100: Zrovna z toho tipa tam ten motorek pasoval naprosto přesně místo kličky, nic se upravovat nemuselo, stačilo odnýtovat kličku a přišroubovat motůrek 

-> afro100: neboj ostane 

-> Nouf: si myslim ze to je vacsi oprc nez vytahnut stahovacku z 19, prevrtat 3 diery a upravit drziak ...
-> afro100: já chci zanechat origo škodovácký stahovačky, oddělat mechanismus kliky a místo něj tam dát ten motorek
takže pokud to klapne, tak nic se sklem ani nic vim nebudu muset řešit, jen to přenýtuju a bude 

-> Tomáššš: len aby z neho nieco aj ostalo
-> m8rinek: vtipalek
ked pisem ze sa bude močiť tak neznamena ze budem nan chcat
pojde do chemickej lazne na ocistu a zvysok nemusis vediet

pojde do chemickej lazne na ocistu a zvysok nemusis vediet

-> m8rinek 12.01.11 16:39:34: :D SEDRa urcite ...
-> m8rinek: záleží co piješ

-> Tomáššš: myslíš, že močit na karburátor má nějaký smysl?
-> m8rinek:
to z rovna nie ale močiť sa bude urcite 

-> Tomáššš: rozpustit karburátor a za stálého míchání lít do hajzlu?
-> Nouf: z r 19 to bude v pohode, mozno akurat nebude chodit uplne do krajnych poloh a bude treba doriesit drziak linety, na r 19 je vrtane sklo a drziak je tusim plastovy skrz ..
tak ma napada, ze to by slo zapasovat aj do kilich dveri ... hmmm
tak ma napada, ze to by slo zapasovat aj do kilich dveri ... hmmm

-> Nouf: Z Tipa a pasuje to tak pěkně, až je mně úplně jasný, že se to tam nevejde 

-> afro100: hej farba je to i tak len taky pokus a potreboval som vycistit karbec pretesnit nastavit vysku hladiny a dam ho do tabaka ...
na zasraty motor ...
na kilo sa chysta daco EXTRA ... len je v tom hodne chemie a este viac chemie ...

na kilo sa chysta daco EXTRA ... len je v tom hodne chemie a este viac chemie ...

-> cPetan: nezkoušel, ale přesně tohle mám taky v plánu do příští evoluce el.oken. Z čeho jsi použil motorky? já mám připravený z Renaultu 19
-> matoo: od urcitej doby nemozem farbu na motore tam kde nema byt ani citit ... ono je to uplne super, ked clovek komplet motor aj s prislusenstvom (o.i. aj karb, altik, rozdelovac, kable a hadice som rovno vyhodil) kus po kuse kartacom od striebrenky ...
-> afro100: tunerska, straaasne draha

-> Tomáššš: to je farba ?
ja som sa troska nudil ... na vzhlad to sice nejazdi ale mne sa to celkom paci i ked je to trocha domiesane
napad bol troska ozivit vzhlad karbecu ...

napad bol troska ozivit vzhlad karbecu ...

-> m8rinek: pekná práca
kdesi u niekoho som raz videl spojku z klíma kompresora namiesto origo remenice , tam stačilo 12V cez vypínač a vetrák bežal , kľudne aj cez termospínač alebo nejaké riadenie , v podstate to čo máš ty len ľahšie zohnateľné
kdesi u niekoho som raz videl spojku z klíma kompresora namiesto origo remenice , tam stačilo 12V cez vypínač a vetrák bežal , kľudne aj cez termospínač alebo nejaké riadenie , v podstate to čo máš ty len ľahšie zohnateľné