skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jozka: no tu to nevadilo vobec, pretoze tie pruziny sa smerom hore zuzovali (taky vajickovy tvar mali) a urvalo sa to zuzenie vo vrchnej casti a vypadlo,zbytok pruziny v pohode dosadol do misky. A obe pruziny sa zlomili v rovankom mieste, asi suhra pretazovania a nejakej konstrukcnej chyby
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí):
No jasně, když něco odpadne a nevadí to, evidentně to tam bylo na h...

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): 

-> MOLSO: Ja som tak kedysi znizil zadok na Nexii.... no co, ked tam bol 580 litrovy kufor, tak sme ho particne vyuzivali.... pruziny odhodili nejake zbytocne zavity (v priebehu tyzdna praskli obe) a potom to ovela lepsie sedelo 

Dnes si idem tak kludne z obeda stojim na prechode okolo ide daky ford, presiel po hrbole a jeb ! zadok padol asi o 3 cm dole a vypadli 2 závity z pružiny
jak som sa ja smial
znižovanie v priamom prenose

znižovanie v priamom prenose
-> Fén: treba mat kvalitnu udiaren a drevo patricnej vlhkosti... potom jedno polienko v klude vydrzi tliet aj 4-6 hodin. Doma mame ako zdroj pouzity stra sporak na drevo, odtial ide vyse 2 metre dlha rura do komina, kde sa dym chladi (obcas aj mohrou handrou, pre vacsi ucinok chladenia) a samotna udiaren je murovana, o poschodie vyssie.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Ono šlo o takou rychlo akci pro zkoušku bez uležení a myslím ,že vysledek je skoro porovnatelný jako při nechání s uležením

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Čtyři dni v udírny? Kdo by tam chodil v noci přikládat.
aceboss 11.01.11 20:30:25 napsal:
Dneska udělal několik kilogramů domácích kloubás ted je doudil otevřel
plzen a jsem skoro spokojen
Klobasy hotove za jeden den? to je nejake rychle..... prvy den sa nalozi maso a paprika, na druhy den sa pomelie, dochuti a natlaci... a potom aspon 4 dni v udiarni, miernym studenym dymom....
Dneska udělal několik kilogramů domácích kloubás ted je doudil otevřel
plzen a jsem skoro spokojen

Klobasy hotove za jeden den? to je nejake rychle..... prvy den sa nalozi maso a paprika, na druhy den sa pomelie, dochuti a natlaci... a potom aspon 4 dni v udiarni, miernym studenym dymom....
-> afro100: to víš, slavim zkoušku z technologie, tak se hrabu v čápovinách :D.
No a poslední blbůstka, nasadil šprcku na rukáv (mam takovej pocit, že je z fazole), zítra přijde do erka, už jsem nemohl poslouchat kolegu, kterej pořád lamentoval nad zalakovanou ručkou, myslim, že to s chrom řadičkou bude vypadat fajn :)
-> m8rinek: to uz je v podstate len detail a na funkciu (rostlinara) to nebude mat az taky vplyv ...
ale pekne si sa s tym pohral, pravda no :)
ale pekne si sa s tym pohral, pravda no :)
-> afro100: postupně bohužel spínat nejde, jde spínat pouze skokově;).
-> m8rinek: ahaaa :) zas tak v oku to nemam, ale prijde mi to nejaky podivny no 

-> m8rinek: uaaa, dobre Ty ! ... dufam ze to kdesi uvidim na zivo
-> Vojťas: velka remenica = pomalsi prevod otacania = mensi ubytok vykonu ... co sa tyka konkretne tejto (tohto bazmeku :D ) tak je tam elektromagneticka spojka, takze sa bude spinat postupne v zavislosti na teplote ...
aspon myslim :D Pokial pisem kraviny tak on ma m8 iste opravi :D
-> Vojťas: velka remenica = pomalsi prevod otacania = mensi ubytok vykonu ... co sa tyka konkretne tejto (tohto bazmeku :D ) tak je tam elektromagneticka spojka, takze sa bude spinat postupne v zavislosti na teplote ...
aspon myslim :D Pokial pisem kraviny tak on ma m8 iste opravi :D
-> j_j: zimní nezimní, mam jí spíš na vysoký otáčky, nahoře to má otáčky jako serie na max, pak už to stejně jen trhá vzduch a nefouká....
A vrtule? přece snímač otáček motoru :D:D.
A vrtule? přece snímač otáček motoru :D:D.
-> m8rinek: neni to zimní řemenice? a co to ja za vrtuli? :)
-> Vojťas: až přijde afro tak Ti napoví (ví totiž všechno :D).
-> Vojťas: řemenice je normální velká, ale vrtule je značně ultimativní ;).
a repásnul si Webera (hrajeme si na fci, ne na vzhled, ale i ten je ucházející :)))
-> m8rinek: no spis ta velka remenice ne ? :)
Dodělal ultimativní větrák na erko, pozornému pozorovateli jistě neunikne nějaká divná vrtule :).
-> Hurdis 11.01.11 18:54:18: Ale pozná, pauza je, když to ukazuje čárka, čárka, hřeben a vajíčko. 

-> myschaak AZNP K.Hora:
... je to sice fábie.. ale jsem rád že ji mám.. a trochu škodovky tam rozhodně je 

-> iDawe: takový číslo jsem měl na pašíkovi když jsem ho přivezl...jen o dvě čísla víc)))
-> myschaak AZNP K.Hora: užívám si to 

-> iDawe: to je pohled

Dneska udělal několik kilogramů domácích kloubás ted je doudil otevřel plzen a jsem skoro spokojen

Byl jsem na vrakáču, dotáhnul si jednu 120L na sproveznení, s Marrou jsem ji sprovoznil a vrátil majiteli :-) a jako bombónek na konec dne jsem pověsil kalendář (nechal jsem ho v obalu, pac tak v té garáži vydrží dýl :-)
-> Fén:
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Já když sháněl točkoměr, tak jsem tu v inzerci našel a byla tam cena dohodou. Nabídl jsem 500,- a on že pod tisíc nejde
Tak jsem zajel na vrakáč na Mělník (mimochodem největší zloději
) s pořídil za 500,- 
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
Já když sháněl točkoměr, tak jsem tu v inzerci našel a byla tam cena dohodou. Nabídl jsem 500,- a on že pod tisíc nejde

-> Gemini: : no to je šílenost se do tohodle pustit
ale já držím palce a těšim se na výsledek 

-> Gemini: Znáš???
valeracompeticio.com/inde x.php?option=com...
V položce catalogo je dost dílů, kdyby něco chybělo.
valeracompeticio.com/inde x.php?option=com...
V položce catalogo je dost dílů, kdyby něco chybělo.
-> gim: Tak to mu pěkně vaří pod kotlem.
-> Fén: to kolegovi u diesla nestacil origo tockomer tak tam narouboval z benzina, ze mu tendle nestaci. Kdyz nekam jel tocky se drzely u 4300. Kdyz sem mu rek ze ji docela drti, tak mi rek ze se drzi normalne jezdi jeste vetsi tocky. Bylo to snad kvuli tomu ze tam nacpal prevodovku z benzina.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tak nějak průběžně s přestávkama asi dva až tři roky. :o)
-> Fén: jak dlouho jsi ho sháněl, já měsíc a je to celkem fuška, pokud nemáš čas lítat po vrakáčích, naštěstí jsou zde i hodní a vztřícní členové

-> Klubko_: Asi životní zkušenosti. :o)
-> Hurdis: to mas odkud takovy kodovani? 

-> alpin 11.01.11 16:42:44: Co třeba horní uložení tlumičů, nebo tyčky stabilizátorů? Nic jinýho mě u A4 nenapadá, když ramena jsou nový, gumy stabíku taky.. A céčka teda nevím co je.? 

-> suri: To netuším. Až bude více času, tak to zkusím rozluštit.
-> darklord: Už toliko necestuji. :o)
-> darklord: Už toliko necestuji. :o)
-> Fén: co ty vlastne s tym autom robis? Ked ti na jednu stranku na spritmonitore vyjdu capovania za cely rok, resp skoro dva 

-> Fén: a prečo to svieti?
-> Hurdis: :o)))
-> Hurdis: Je to celkem nezvyk. :o)
-> darklord: Mě by ta stupnice stačila i do 3000. :o))
-> suri: Pytle nemám.
-> darklord: Mě by ta stupnice stačila i do 3000. :o))
-> suri: Pytle nemám.
-> Klubko_: Z toho čertovského dispeje dole?
Už teď tam vidím kod 1423. Tj. Iam(1) chair(4) to(2) sweden trio(3)
Už teď tam vidím kod 1423. Tj. Iam(1) chair(4) to(2) sweden trio(3)
-> Hurdis: ted to praveze pozna krasne. 11:30 je jasne 11:30=poledni pauza a ne jedna tycinka na sestce a ta druha kdesi neurcite mezi 11 a 12. 

-> Fén: a máš tam pytel keď svieti?
-> Nwkt: on ten diesel zdecha uz niekde za 3000 takze by mozno stacilo aj 4000 ako maximum. Ale ked uz poriadny otackomer tak nesmie koncit pri 5000 kde kazda virtacka skodovka akurat zacina naberat dych 

-> darklord: myslíš, že toho diesla bude točit do 8tis?