-> m8rinek: bol som sa pozriet v garazi, je to kili, ten litri ma (okrem toho ze je uzsi) dlhsiu tu trubku, viz obrazok ...
myslis toto: www.skoda110r.cz/forum.ph
p?thread=744... ?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
2 skusky 

-> afro100: aha tak asi kilo... neřešil jsem to, bůh ví jakej použiju termostat, btw nevíš jak se jmenovala ta náhrada kilího? Na 110r to někdo jmenoval....
-> m8rinek: hej je tam rozdiel, litre do urcitej serie (teraz neviem z hlavy) mali ten domcek mensi ...
-> afro100: ehm on je tam nějakej rozdíl? Domek z krabice, asi kilo (erko)...
-> zidlik: :D
-> m8rinek: to je kili alebo litri domec ... ?
myschaak AZNP K.Hora 13.01.11 11:36:36 napsal:
jsem se vrátil od zubařky…tři zuby
mi zbyly
Tak aspoň něco, ne? 
jsem se vrátil od zubařky…tři zuby

sice to neni dneska...dneska jsem přivezl jinou potřebnou část...
ale z tohohle mám trochu radost. Aby se v tý fábcedalo trochu sedět ;o)
ale z tohohle mám trochu radost. Aby se v tý fábcedalo trochu sedět ;o)
-> stika87: taky sem dneska vytáhnul auto, ale na laně z garáže do dílny

Dneska výměna převodovky na formanu (díky Applovi za pomoc), a odvezení té původní na repasi. Nicméně to kvůli čemu jsem ji hlavně měnil to nevyřešilo. :-/ Více u auta...
-> Nouf: Tykravo

Následovala montáž repra do dveří ... zatím osazeno jen na test, ale i to jedno repro hrálo tak, že přehlušilo repráky ze zadu, docela mě to překvapilo 

Našel a zavařil dírku v kufru ... asi už tam byla nejakou chvíli, protože zápach mokrýho ručníku, kterej už pomalu mohl odejít po svých byl strašnej
Kvalita fotky hrozna, ale lepsi nemam

Kvalita fotky hrozna, ale lepsi nemam
namontil 16cm repraky do feldy a ted ulehl do postele, pac na me asi neco leze 

Dneska proběhlo zasekání rozvaděče a přípravy drážek pro kabely
-> Klubko_: Stím se počítá snad jsem si to namyslel dobře
-> Klubko_: Stím se počítá snad jsem si to namyslel dobře

-> David29: dáváš si k tomu čerstvý pečivo?

-> stika87: Proč ne, taky se už asi do konce víkendu neovládnu. Ono otevřít garáž, sundat plachtu, natáhnout benzín a otočit klíčkem není natolik demotivující jako kompletně zazimované auto na 4 měsíce. To láká. Jen toho písku z posypu by nemuselo být všude taková vrstva.
Dostal vejlplatu, tak zase sedim v hospodě a utrácim za žrádlo 

-> stika87: me to vubec nevadi, ale vetsinou se o cisteni dozvim az po nem :-/ Na vikend se taky tesim, trochu vic ji protahnout.
-> gim: krasa ;-) no tak budes muset kazdy mesic vyjet :) dnes a zitra ma prset tak by to pekne mohlo stahnout sul a v sobotu ma byt dokonce jasno 8,6 stupnu tak jsem si rikal ze bych nahodil baterku sundal plachtu a zkusil to nahodit
-> stika87: uz sem musel, mel jsem ho v praci v podzemkach, a udrzbari se moc netvarili kdyz tam stalo pres uklid garazi :-/ driv to bylo v pohode, uklizelo se jednou za ctvrt roku. Ted si na to koupili masinu tak uklizej kazdej mesic.
-> MATTESS: Predstava 3 mesicu je hoooodne daleko :)
-> stika87: taky se dočkáš (dočkáme) 

tady vsichni vytahujou auta 

-> VeTeV: -> Petrson: kazite mu vsetku radost 

-> VeTeV: njn kdo pozde chodi :-) verim tomu ze neco jeste letos napadne at si muzu zablnout na zimacich, pze na tech sjetejch or36 to stalo zaprd. Hlavne je to momentalni obuti abych mohl konecne udelat kopry. Jen na nich asi nebude tadle barva, ale vic do seda.
-> Placko: dik
-> Placko: dik
-> Nouf: bude karta ?
Prodal mojeho Favoša...
-> VeTeV: ty nevidíš ty malý zbytečky sněhu
.

-> gim: vyzerá dobre

-> gim: kde vidíš sníh, že nasazuješ zimáky ? 

konecne prezuto, jen ty potvory hazej odlesk do modra :-/ zlutej prouzek po obvodu by snesly, jinak spokojenost :-)
-> Pavel P..: -> myschaak AZNP K.Hora: volové 

-> Pavel P..: jo táák....já si nějaký udělám...něco stylovýho,třeba z talířovýho kola diferáku ze šáde

myschaak AZNP K.Hora 13.01.11 13:29:23 napsal:
→ petr s: chceš mi půjčit svoje?
ty budou ještě zlatý... gold-echt gold, ještě ze starýho rakouska-uherska
→ petr s: chceš mi půjčit svoje?

ty budou ještě zlatý... gold-echt gold, ještě ze starýho rakouska-uherska

-> petr s: chceš mi půjčit svoje?

-> Dušan: A nyní se přesvědčíme, zda je přítomen hliník.
Asi tak

-> Nouf: snadno dostupny hlinik. Taky mi tak neco vzali a vubec nevedeli co to je a do ceho to patri
-> VeTeV: takhle si nosil kámoš rozmixovaný arašídy do knajpy...vždycky objednal buráky a řekl..."kluci berte si,já tu mám svoje se lžičkou"

-> Jindas:

-> VeTeV: Nebo lovečák přímo do žíly xD

-> VeTeV:

-> castrol:

-> myschaak AZNP K.Hora: si ho předpřipravíš v mixeru 

-> Jindas: skor niejaka svina co mu ich vymlatila 

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to byla hodná zubní víla