skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Fén: no, ale tento ma zase kratku stupnicu...
-> Fén: Teď nepoznáš polední pauzu.
-> Gemini: držíím palce tak isto aj ja
je to zaujímavé autíčko

rozoberal som piate dvere na audi a4... ani za boha nesiel ten tapacir dole , drzal ja luteranska viera... po troch hodinach volako dopadol... inak neviete niekto kde moze byt vola v prednom zaveseni ? pri zvislom kyvani citit hrkanie ale pri vodorovnom kyvani nie... ramena su nove ale prezrel som ich , nove su gumy v stabiku a Cecka 

-> Luky.: zadna naprava je tam celkom unikatna,pouzita z modelu Alpine A310 (ktoru budeme musiet kompletne vyrobit)
najprv sme chceli iba nieco, co sa bude podobat na R5turbo,presli sme vsak do stadia ze zhaname origo diely z francuzka
najprv sme chceli iba nieco, co sa bude podobat na R5turbo,presli sme vsak do stadia ze zhaname origo diely z francuzka
->all: Jaj, ved ja hovorim po slovensky.
Akorat kdyz mame v robote slovenske kolegy a tady se ty prispevky stridaji tak uz uz nejak nerozlisuju kterym jazykem co kdo rika nebo pise. Ale byt tam ta carka tak me to trkne

-> Gemini: wau,to bude brut
-> Gemini: zajímavý projekt, sice na škodawebu asi budou prskat, ale já se rád podívam
Z čeho je tam zadní náprava?

Z čeho je tam zadní náprava?
-> Jožynek : na regálech průmyslových
-> Krupp 10.01.11 22:02:07: Taky jsem nad tím dumal 

-> Krupp: Nehovoríš po slovensky, zadná je zadní 

-> Krupp: nie žádna, ale zadná 

-> Gemini: Asi mi něco nedochází ale žádná poháněná náprava? To bude na tryskový pohon?
-> Gemini: palec nahoru! super

-> Gemini: Hodně štěstí.
To Gemini : Taktéž držim palce :) Jsem na tento projekt velice zvědavej :)
-> Gemini:
držíme palce

no takze nebudeme to dalej tajit,dalsi projekt z dielne GeminiRacing uz nebude skodovka, ale zostaneme pri turbe, objeme 1,4 a rozvode OHV.......dokonca aj pohanana naprava bude ta spravna-ZADNA
ano priatelia, ako tu par ludi tusi....................R enault 5 TURBO
fans budu mat moznost sledovat stavbu na nasom webe www.geminiracing.org
P.S. skodovkam zostavame nadalej verni,nebojte sa!!
ano priatelia, ako tu par ludi tusi....................R enault 5 TURBO
fans budu mat moznost sledovat stavbu na nasom webe www.geminiracing.org
P.S. skodovkam zostavame nadalej verni,nebojte sa!!
-> Eidy: v Praze
na fotce je parkoviště

-> Matthes, záškodník z TechWebu: som to zrovna chcel napisat :D
-> Eidy: Nezapomen, ze Sysel jezdi max 50 (na dalnici), takze ta troska vody se mu na auto nedostane...
-> Mantrabeach: A na čom tam makáte?
-> Pavel P..: To mi řekni, kde jsi dneska viděl suchou silnici? Vždyť i na fotce je to všude mokrý.
tak jsem na chvíli na netu,moc nám to tady nejde,router je na druhým baráku.belgie docela jde.je tady neskutečně levno.

-> Jarda/felda: neni čas... a nejsou vhodný prostory, repas je v plánu ale až na jaře.

-> Pavel P..: že zrovna ty kterej má na skladě minimálně tři nový nápravy s tim něco neudělá 

-> Jarda/felda: nj, nad 50 uz to je prizemny let ... 

-> darklord: když jezdí do 50 tak to ještě ujde 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: to by ses divil...když se ztratí matka a kolo ujede i s bubnem a čtyřlístkem

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: jiftě

-> Pavel P..: alespoň ti neupadne kolo jako na kyvce vid

-> darklord: -> Jarda/felda: kokoti... šak je to seriovka

-> darklord: a osvetluje pilotov lietadiel ... :D
-> Jarda/felda: predok kurvesky vysoko a zadok proklate nizko... sa divim ako s tymto moze jazidt :D sak z toho hadam ani neni vidno na cestu
-> Matthes, záškodník z TechWebu 10.01.11 19:19:51: to se ti zdá, má jenom předek kurevsky vysoko 

-> Matthes, BLBEC z TechWebu: mám... to víš dneska to je v módě

-> Matthes, záškodník z TechWebu: má!!!!
-> Pavel Sysel P..: Cece nemas nejaka acka vzadu?
Opravil jsem to topení :-) konečně nikde nic neteče, ale mám neuvěřitelně rozbordelenej interiér teďka ... úklidové práce jsou v plánu zítra

-> David29: správně
no naštěstí tam takhle brzo nebývám

-> Pavel P..: Hele, Lidl v Korytech.... tam jsem každý ráno 

Dneska bylo konečně hezky, silnice suchý, tak jsem zobral baterku a šel do garáže oživit škodovku, dofouknul jsem gumy, založil baterku, nacupoval benzin a škudka na druhý otočení hned chytla.... tak jsem si dal menší projížďku, je to změna proti feldě ale po chvilce jsem si na to zase zvyknul a pěkně se projel :-))
-> aceboss 07.01.11 19:52:40: Jo, asi tak nějak.. Studium je i o taktice
. Špatný by asi nebylo chodit ani na úplně nejposlednější termíny - byl jsem 2x se svým spolubydlícím, kterej byl úplně němej.. jemu v obou případech řekli, že to má za tři, protože už ho nikdy nechtějí znovu vidět a na mě tím pádem "zbyly" dvojky, ani jsem toho moc předvýst nemusel...

-> Gryzly: to všechno vím, ale abych to sundal, tak ještě bude muset felda panel oddělat, protože jsem si ho chytl k tomu prostrednimu dilu palubky a to je silena drbacka se tam dostat s klicem ci golou ... no nic udelat se to musi, tak toho asi rozhodim jeste kousek vic kdyz uz to bude a zvelebím rovnou interiér trošku :-)
-> Nouf: Jestli tam máš GL palubku, tak stačí jen odělat ten panýlek s táhlama a golou s nádstavcem odšroubit ty čtyři matky. Nezapomen si zvrchu odpojit dráty a poznačit si jak patřej.
-> Nouf: vsak nemusis vytahovat palubku
ratam od rana ratam, snad aj cestu na mesiac by som dokazal vyratat..ach