skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> steyr: hlaune ze je wlecka 

-> steyr: omg 

to som este nenapisal ze tam vopchal vleckove pruziny na kyvkove domky :D

-> steyr: no pekne

tak za posledne dva dni som daval dokopy moju novu skodovku... zistil som ze ten kto od nej daval vlečku musel byt riadny tupec... sice ju tam vlozil ale ostatne veci nevymenit... rameno sa dotyka nalievacieho hrdla, hlboky kastlik baterky, vodovodne potrubie pre 4q... na favo motore karbik asi zo 105ky dif 20/23 natryskovany na 130/140 a 2 komora 145/190 :D uuzas..ventily za studena volu 0.30 :D riadiaca paka vlozena opacne :D som zvedavy co este najdem :D
-> Mil@n: a s tym borcom ste to dako vyriesili ci ?
rano kupil nemrzku, poobede obrusene namazane sroby na zimaky, prezuto, oprava gumovych list na prahoch na spotrebaku, zmerana a doplnena nemrzka, motor z kila v krabiciach upratany do regalu ... + nejake ostatne prace s vozovym parkom ...
navstivil som s autom geometriu
-> Pipo26: od koho že máš tie pukličky???
Nalil fridex do vozoveho parku :)
-> darklord: naštestí mame zásoby takže tam pujdou jedny zachovalý jen se musí přelakovat do červena
-> Syny: jj taky si říkam při té hruze to ještě dobře trefil,dveře jdou jak předtím,takže naštestí s ničím nehnul
-> Syny: jj taky si říkam při té hruze to ještě dobře trefil,dveře jdou jak předtím,takže naštestí s ničím nehnul
-> Mil@n: bud rad za dvere, zadni blatnik by byl horsi
-> Mil@n: este sa daju kupit nove v OB...
No neudělal ja ale borec mě couvl do dvěří
Kdyby to nebyli 7 let starý dveře bez koroze a pěkně zakonzervovaný
Tak mam zas o zabavu postarané

-> minno:
ja som snim spokojny 

-> MOLSO: no proto!
hehe, ako sa ohraďuje, že on má kontaktko a nie je preto zbabelec

-> minno: ja ? ja mam kontaktove zapalko ! 

-> MOLSO: a ty sa čo smeješ zbabelče? :D
-> minno: kukam ze ty si mal tiez tazku noc, co? 

minno 24.11.10 08:06:34 napsal:
→ Gryzly: na bezkontakt jazdia len zbabelci :)

→ Gryzly: na bezkontakt jazdia len zbabelci :)

-> Gryzly: na bezkontakt jazdia len zbabelci :) Keď si zaobstarám strobáč tak možno aj ja vyskúšam bezkontakt.
-> Gryzly: presne to som chcel napisat, dat tam bezkontakt tak taketo kraviny netreba riesit...
-> minno: Kdybys dal ETZ zapalování tak budeš mít ani odpor a můžeš z auta ten červený drátek vypárat.
akorát jsem dovymaloval a zejtra bude nasazen nový radiátor... tak snad už tady bude trošku tepleji a díly na šáde nezmrznou... jen jak se v tej místnosit netopí, tka tma nic neschne 

-> Bc. Duso: Vlevo máš sloupeček s modelama, takže si jen vybereš, ale bohužel to, co hledám tam není 
translate.google.cz/trans late?js=n&p...

-> Mr_Kubas: vies co.. teraz som to cele presiel kde su auta.. a je tam 1312 obrazkov na 82 stranach, ale feldu som tam nevidel... a prejst to o5 sa mi nece :-D
-> Bc. Duso: Ještě Ti tu chybí garde.
Mimochodem feldu bys tam nenašel ve větším rozlišení?
Mimochodem feldu bys tam nenašel ve větším rozlišení?

-> Pipo26: Pekná prácička

-> Pipo26: fakt moc pekneé

-> Pipo26: kraaaaaaaaaaaasa

-> minno: pekne to mas urobeneee 

-> Gemini 23.11.10 08:32:20: krasna prace,kdyz to mas mimo auto
,na aute je to vetsi opruz.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zas nebuď tak protivný
za vyskúšanie nič nedám :)

-> minno: vsimol som si 

-> minno: Me to netrapi s motorem s vysokou kompresi 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ved problem neni ale ak motor v tuhej zime naskoci co i len o sekundu skor, budem mat z toho dobry pocit :DDD vyskusam a uvidim :)
-> alpin: Ty a afro jste nejaci nechapavi 
-> minno: Ja se na to vyprd a s hyjenim starterem neni problem :-)

-> minno: Ja se na to vyprd a s hyjenim starterem neni problem :-)
-> minno:
aaaaaha

-> Tomáššš: mňa takéto hranie baví :)
-> alpin: veď to bolo v slovenčine, čo si maďar?
No proste škodovky od určitého modelu majú zapaľovaciu cievku konštruovanú na nižšie napätie ako 12V, keď motor už beží tak je cievka napájaná cez predradný odpor a pri štartovaní použitím sériového štartéra ide cievka napriamo, aby kvôli veľkej záťaži na baterku pri štartovaní nebolo oslabené vstupné napätie a nedávalo preto slabú iskru. Felda štartér ale nemá vývod na pripojenie cievky pri štartovaní napriamo a preto je cievka napojená aj pri štartovaní cez predradný odpor. Toto čo som si spravil toto eliminuje a bude môcť byť cievka napojená pri štartovaní aj použitím felda štartéru napriamo a teoreticky by sa mala zvýšiť sila iskry.

-> minno: aktivátor deaktivátor jak keby to nebolo jedno

-> minno: v slovencine ?
-> minno: nuda robi svoje :D