skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Alenka: 

-> minno: Nojo, no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zlatá škodovka s jednou reťazou, čo? :)
-> Gemini: no když je to takhle venku, tak to jde. Je to taková uchylárna,ale dá se. Podobný zvěrstava dělat v autě je peklo ;o)
-> Gryzly: Pise, ze ne. Takze problem bude jinde.
Gemini: Pekny :-D Byl bych z toho nadsen. Blby stary fordi diesely...
Gemini: Pekny :-D Byl bych z toho nadsen. Blby stary fordi diesely...
Jirik_Tuňák 22.11.10 23:07:30 napsal:
Tady je vždycky každej chytrej a dělá ukvapený závěry a prd ví.
Pritom kdyz to same dela jeho Velicenstvo z Vtipnych Nejvtipnejsi, je to zcela v poradku, ale chran panbu toho nicemnika, ktery to vyvede jemu
Tady je vždycky každej chytrej a dělá ukvapený závěry a prd ví.
Pritom kdyz to same dela jeho Velicenstvo z Vtipnych Nejvtipnejsi, je to zcela v poradku, ale chran panbu toho nicemnika, ktery to vyvede jemu

-> Nouf: otocenej rozdelovac (teda jestli to mas do sade)
-> Jarda/felda: Záleží jestli mu to hází jiskru.
-> Nouf: otočenej setrvák
-> Jirik_Tuňák 22.11.10 22:37:58: Kraaaavo
Jiří - tunel :D

Jirik_Tuňák 22.11.10 23:26:10 napsal:
→ Tuner#2 22.11.10 23:18:37: musíš zamést,
vymalovat, zahnat domácí zvířectvo a uklidit veškeré nářadí, jako je
motyka a krumpáč mimo záběr, protože by se tě mohl někdo zeptat, jestli
utahuješ hlavu krumpáčem a na jaký moment.

→ Tuner#2 22.11.10 23:18:37: musíš zamést,
vymalovat, zahnat domácí zvířectvo a uklidit veškeré nářadí, jako je
motyka a krumpáč mimo záběr, protože by se tě mohl někdo zeptat, jestli
utahuješ hlavu krumpáčem a na jaký moment.

-> Jirik_Tuňák: viz. big boss, dál není o čem ;).
-> m8rinek: Nějakej důležitej mladíku, ne? My se známe, že tady sázíš tyhle termíny? Číst umím, stačil mi dotaz, to brousíš tím šmirglíkem - to potěš koště. Spíš jestli ty jsi proběhl základní docházku bez zaškobrtnutí.
-> m8rinek: a idealne jinej den v mesici :-)
-> Jirik_Tuňák: si to přečti znova, cype!
-> Tuner#2 22.11.10 23:18:37: Mno, protože mě dostává, jak se tady hned dělá závěr. Tady se lidi nezeptají, jak to děláš, nebo čím to děláš?
Tady to funguje takhle : Jeeee, to je vůl, von to dělá takhle blbě.
Právě proto než začneš něco fotit a dávat sem, tak musíš zamést, vymalovat, zahnat domácí zvířectvo a uklidit veškeré nářadí, jako je motyka a krumpáč mimo záběr, protože by se tě mohl někdo zeptat, jestli utahuješ hlavu krumpáčem a na jaký moment.
Tady to funguje takhle : Jeeee, to je vůl, von to dělá takhle blbě.
Právě proto než začneš něco fotit a dávat sem, tak musíš zamést, vymalovat, zahnat domácí zvířectvo a uklidit veškeré nářadí, jako je motyka a krumpáč mimo záběr, protože by se tě mohl někdo zeptat, jestli utahuješ hlavu krumpáčem a na jaký moment.

-> afro100: Už mám toho prachu a šmrdlání dost, protože se ta kapota při vevaření mřížky zvlnila v místě svárů kamarádovi jako prase, takže teď malou ruční bruskou a vyhlazením ručně šmirglíkem zabrušuji náběhy na díru kousek po kousku. Pak musím kapotu otočit předkem k sobě (proto je jen položená) a dělám totéž z druhý strany. Krom toho jak navařil jednu mřížku, tak OK, ale jak se pustil do druhý strany, tak se začal křížem úplně v rohu otvírat pertl, takže ji musel ještě zapertlovat a obodovat. Prostě ta kapota snad byla na její rám lepená žvejkačkou nebo co. Naštěstí tam kytu není mnoho, ale na třech místech víc než jsem kdy musel použít.
-> Nwkt: jasné

-> Pavel P..: Tak na mě mysli 

-> Jirik_Tuňák 22.11.10 23:07:30: Už reaguješ arogantně jako já, ještě chvilku a hodí Tě do pytle s popiskou šlechta virtu jak mě zas dneska jeden člen potvrdil 

-> Nwkt: tož sa uvidí... asi možná jeden

-> Pavel P..: Nebyl by nějakej zbytkovej? 

jsem trochu uklízel.... a pak že prvovýrobní výfuky nerostou

-> Jirik_Tuňák: ok, dik za odpoved
-> afro100: Na broušení mám excentr, malou brusku, vibračku a různý nástavce nebo držáky na smirek pro ruční broušení včetně klacíku. Kdybych tohle měl dělat tím cancourem v ruce, tak to bude jak rozbouřený moře. To bych to tam moh uplácat lopatou a obrousit lištovou sekačkou.
-> Jirik_Tuňák: nie, nic mi nechyba, dakujem za opytanie a sorry ze som prejavil zaujem o techniku brusenia ...
-> afro100 22.11.10 22:53:49: Jinak jsi zdravej? Tím šmirglíkem dobrušuju společně s malou bruskou kraje děr, kde jsem přetáhnul tmel. Tady je vždycky každej chytrej a dělá ukvapený závěry a prd ví.
Tak dneska jsem doskládal motor, kterej jsem komplet přetěsnil, překroužkoval a znovu usadil vložky, všechno fachá jak má, až na fakt že ho nemůžu nahodit
jeto 136B 50kw, tedy stříkačka a nehází to jiskru ... nevíte někdo čím to může být? Všechno je zapojený, teda aspoň mi nic nezbylo 

-> Jirik_Tuňák: a to prosim brusis len tym smirglikom ? ... no to potes koste, sa ubrusis ...
-> Pavel P..: Nemám na to čas, dostanu se tam jen po chviličkách. Už jsem měl nakročeno 100%ně na barvu, ale pak jsem na něco ještě zapomněl, takže ještě dobrušuju a kytuju tu zadní kapotu.
Jirik_Tuňák 22.11.10 22:37:58 napsal:
Strašná ejakulace, to broušení.
šak na to broušení stačí aj obyčejná voda.
Strašná ejakulace, to broušení.
šak na to broušení stačí aj obyčejná voda.

-> Jirik_Tuňák 22.11.10 22:27:15: ISO v autorádiu vůbec nemám. Na rádio je připojený procesor 3 way a z něj 3 x 2cinhch do zesíků, takže reprokable táhnu až od zesíku a tam není problém 2 x 4mm2 na středobass a 2 x 6mm2 na woofer.
V době kdy jsem ještě ISO měl, tak jsem je zastříhnul na co nejkratší a naletovat 2 x 2,5mm2 na ty tenký kabely. Jak je známo potřebný průřez kabelu se mění s délkou, takže ty 2cm tkaničky na výkon co produkuje autorádio (4 x 15W) nějak zásadně zvuk nezhorší. Není to o bobku co neprojde...
V době kdy jsem ještě ISO měl, tak jsem je zastříhnul na co nejkratší a naletovat 2 x 2,5mm2 na ty tenký kabely. Jak je známo potřebný průřez kabelu se mění s délkou, takže ty 2cm tkaničky na výkon co produkuje autorádio (4 x 15W) nějak zásadně zvuk nezhorší. Není to o bobku co neprojde...
-> Klubko_: Já nad tím právě uvažuju tak, že když budu mít slabý střevo, ale velkou díru do prdele, tak ze mě taky vypadne malej bobek právě kvůli tomu střevu.
Tak právě jestli nevadí, že před ISO konektorem jsou z radia byť kousek taky ty slabý vlásenky.
Tak právě jestli nevadí, že před ISO konektorem jsou z radia byť kousek taky ty slabý vlásenky.
-> Jirik_Tuňák: jo, pravda s tou tloustkou kabelu. Ja mam silnejsi proste az za ISO konektorem.
-> Tuner#2: do tvyho levelu v mym spotrebaku teda nepujdu
, ale rozhodne tam chci namontit lepsi kompa pac navic jeden z puvodnich nich odesel 

-> Tuner#2: Hloupej dotaz neaudiologa, ty silný kabely taháte od ISO konektoru? A co ty slabší kabely z radia do ISO konektoru? Jde mi o to, jestli do konektoru štípete silnější a nebo navazujete na ty základní cancoury, co z ISO konektoru čumí. O tohle jsem se zatím nijak nezajímal.
-> Klubko_ 22.11.10 21:36:19: A proto nejslabší kabel na výškáč má u mě 2 x 2,5mm2 

-> 105: okéj
-> petr s: uz to tam je :)
-> afro100: jj musim sehnat fotak nafotit a pak zalozim kartu :)
-> afro100: jj musim sehnat fotak nafotit a pak zalozim kartu :)
-> 105: foto foto ... sypaj to sem ... kartu, nakup a tak ... to ma zaujima :D
-> 105: Tak foto do dnešního nákupu
-> afro100: tak tak :)
-> 105: jo ahá, tak o to R slo ... ?
-> petr s: mam , rok 78
-> afro100:

-> afro100:

-> 105: tak to nic, ten vetricek co mi to tu septal zase kecal :D
-> 105: A máš to R?
-> afro100: ja ale alfu nemam
-> Klubko_:
-> 105: to vies, staci sledovat kde sa co sustne ...

-> 105: to vies, staci sledovat kde sa co sustne ...