skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> suri: tak to schvalně vyzkouším 

-> Tommyk: jasné že to brzdí normálne ale ten zadok ide proste šmykom a to ti séria nepôjde nikdy kedže jej zadok brzdí len tak na okrasu
-> Stepan FUN: bavíme sa o felicii pokiaľ viem
-> Syny: ona feliciový zadok sa fláka a predok to odnáša , po 120 000 máš na zadku obloženie hrubé a vpredu 3 sadu platničiek
-> Syny: ona feliciový zadok sa fláka a predok to odnáša , po 120 000 máš na zadku obloženie hrubé a vpredu 3 sadu platničiek
-> Luky.: me se prave taky zdalo ze to brzdi normalne, kdyz mi svitilo abs (zmateny po jizde na lane)
kuchám formana,motor se špajzkou už je venku,není nad to to vyndat hezky předem

dosiel domov z roboty s dobrym pocitom ,ze som meraciu sondu na CNC frezke nezlomil :D uz sa tesim na fusky
, planov je vela ...
vybavovanie pozinku plechov,suciastok na stovku ,chromovanie a pieskovanie (skelet,drobnosti atd kravin)
inak nic som dnes s autom nespravil ...

vybavovanie pozinku plechov,suciastok na stovku ,chromovanie a pieskovanie (skelet,drobnosti atd kravin)
inak nic som dnes s autom nespravil ...

-> Tommyk: Fabie bez pojistky ABS brzdí normálně. Akorát se ji trochu víc kouří od kol 

-> suri: takže když vytáhnu pojistku od ABS budu mít přebržděnej zadek jo? to se mi zda jako blbost.. ale nevim
nebo sem to pochopil blbě to co píšeš?
-> Syny: tak proč.. ono to abs ma v sobe regulator, tak asi proto. Nebo nevim, stejne je ta evidencka jakoby buzerace tak jako tak... (pokud se nejedna o kradeny auto)
nebo sem to pochopil blbě to co píšeš?
-> Syny: tak proč.. ono to abs ma v sobe regulator, tak asi proto. Nebo nevim, stejne je ta evidencka jakoby buzerace tak jako tak... (pokud se nejedna o kradeny auto)
-> Stepan FUN: 
-> suri: Staci zarezlej regulator tlaku a je to taky prdel :)

-> suri: Staci zarezlej regulator tlaku a je to taky prdel :)
-> suri: Některý starší ABS (třeba na peugeotech, nebo na seatech) měli ABS i zátěžák...
-> Syny: a odkedy má auto z ABS na náprave regulátor tlaku?
ak je abs nefunkčné ide plný tlak na zadok a ver tomu že to luxusne šmýka
ak je abs nefunkčné ide plný tlak na zadok a ver tomu že to luxusne šmýka
-> suri: od toho je na naprave regulator tlaku...
-> Syny: vravím na kontrole originality to kontrolujú pretože ak máš niečo dobastlené a abs je vyradené tak zadok ide driftom furt , nieže by to na sérii bolo lepšie ale aj tak
-> Tommyk: Tak to nechapu proc... Ja to mam napsany opacne a od prepisu na me do ted se nad tim nikdo nikde neposzastavil :)
-> Syny: prvni co u me na evidencce hledal jestli to ma ABS, az potom koukal na vin a cislo motoru.. :D
taky vtipny bylo, ze se ptal jestli to to abs ma, pritom je to videt na prvni pohled
taky vtipny bylo, ze se ptal jestli to to abs ma, pritom je to videt na prvni pohled

-> Stepan FUN: Ja mam v TP, ze mam ABS a nemam airbagy a je to presne opacne :) A nikdo to nikdy nikde neresil :) Ani na TK ani na evidencce ani nikde jinde :)
-> Stepan FUN: Stejně v tom je takovej bordel, že auto co abs mají ho v tp nemají atd...
-> Stepan FUN: jj a na kontrole originality u nás po tom idú , airbagy ich netrápia ani iné ale ABS áno , kedže séria má obmedzovač tlaku na zadok a ak niekto abs pridá alebo odstráni alebo nefunguje je zadok prebrzdený
-> FORM: A víš o tom, že ABS se píše do techničáku?
-> FORM: o sekci vedle mám odkaz na funa kde ostřikovače jsou :o)
-> FORM: pokiaľ sú urobené poťahy dobre tak sa bagov netreba báť
-> Nwkt: Jojo, to musí být. Dneska si zajedu ještě pro jednu těhlici na ABS a bude se implantovat rovnou i ABS, když už to budu mít kuchlé. Ostřik světlometů na FUNa dost dobře nejde a boční airbagy do FUN sedaček cpát nebudu, neměl bych jistotu, že takto nabastlené pytle nějak pomůžou. Palubní počítač se snad časem nějaký objeví a když ne, tak ho vyndám z pracovní feldy. Sem tam mi ještě nějaký díl chybí, ale jinak to vypadá nadějně :-)
-> FORM: pán je fajnšmekr 

Já tomu říkám svazek echt výbavy :-)
Rádio
Centrální zamykání
Elektricky nastavitelná a vyhřívaná zrcátka
Vyhřívané sedačky s regulací
Elektrické stahování okýnek z nového modelu
Rádio
Centrální zamykání
Elektricky nastavitelná a vyhřívaná zrcátka
Vyhřívané sedačky s regulací
Elektrické stahování okýnek z nového modelu
-> Gryzly: Obchodní názvy Konstantan, Nikelin, Manganin, Kanthal atd se už používají desítky let. Název určuje chemické složení slitiny a tím i průběh rezistivity v závisloti na teplotě.
-> minno: odporový drát má svůj název ale ted si nevzpomenu.
Edit: koukám ted už se to jmnuje asi vždy podle výrobce: www.gme.cz/cz/.../2012208 73.html
Edit: koukám ted už se to jmnuje asi vždy podle výrobce: www.gme.cz/cz/.../2012208 73.html
-> suri 25.11.10 15:27:53: jednu bych měl 

-> Bc. Duso: krasa dusiku kraaasa 

Vyrabal som RAM na metalexu sedacku.. este to treba povarit a urobit uchyty na kolajnicky..
-> Matulo: to nie je moje auto , ja mám takúto ako je na tejto fotke akurát nemá najazdené 350 000km
-> suri: A ty nemas cervenu feldu? pp dvere hole by boli za kolko???
auto na svoje kilometre mimoriadne zachovalé
-> Matulo: modrá námorná , piate treba aj mne , sú hrdzavé na lište ale inak krásne
ZP dvere sú búrané ostatné ok , nárazník ko
ZP dvere sú búrané ostatné ok , nárazník ko
-> suri: Skoda lebo je to tusim ta ista farba ako mam ja! Aspon pr. naraznik by som bral! A inak by som potreboval oboje dvere na pravu str. a aj 5. dvere keby boli zdrave... 

-> Matulo: nie , nič s toho nemám ani nebudem si nechávať , celé to pôjde het a príde zato asi fábia
-> suri: Takze veci si z toho nechavas?
ale čoskoro pôjde smer šrot zrejme tak do polroka
-> Ba.jogi: to sa ešte nevie
-> suri: co snim chystaas

-> MOLSO: to ja viem len to spravne vyuzit

-> Tomáššš: dobre vediet 

-> MOLSO: nic
dneska bol super den
este par dni a mozem si upravovat na poobednych hlavy ,ventily atd veci na stovku
a hned za rohom galvanika
vies co tomu este chyba pieskovanie
ale to je uz o tri firmy nizsie 

a hned za rohom galvanika

vies co tomu este chyba pieskovanie

-> MOLSO:

-> Tomáššš: a teraz napis co si všetko dojebal 

prisiel z roboty
to je toho co ?

to je toho co ?

starter vyrieseny kladivom ale iskra ne :/ do prdele nicoho so msa nedotkol a nejde to.. iba sa hreje ta porcelanova kocka na cievke
edit. cievka vymenena za inu ale ten cierny kabel co ide na regler sa strasne hreje.. asi niekde skratuje... poradtee...
edit. cievka vymenena za inu ale ten cierny kabel co ide na regler sa strasne hreje.. asi niekde skratuje... poradtee...