skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: hmmm 

-> MOLSO: hraje nezkreslene i pri vyssi hlasitostii 

-> Klubko_: fakt jo ? a co to robi ? 

koupil a vymenil tenky dratky k reprakum ve felde za 1,5sqmm a reknu vam, je to znacne znat! Az jsem to mu nechtel verit hlavne na reprakach ve dverich
-> 105: alfa ?
serizoval na svem novem voze dvere:D
-> minno: dufma ze + - su urcite medzi 0,10a 0,15

-> dominique: ja som hned citil jak to krasne brzdi 

-> haso: toho sa nebojím lebo dnes ráno som Ti ich poladil pred školou

haso 22.11.10 21:19:34 napsal:
→ dominique: sak pockaj nedobrzdim v stredu a poviem ze mi
zlihali brzdy a poladim ti narazniky

→ dominique: sak pockaj nedobrzdim v stredu a poviem ze mi
zlihali brzdy a poladim ti narazniky

-> dominique: sak pockaj nedobrzdim v stredu a poviem ze mi zlihali brzdy a poladim ti narazniky

dominique 22.11.10 21:11:25 napsal:
→ afro100:
www.mix.sk/x-data/.../bl av
a_slavin1.jpg
tu je aj s frajerkou

→ afro100:
www.mix.sk/x-data/.../bl av
a_slavin1.jpg
tu je aj s frajerkou

-> dominique:

-> dominique: tu ten prvy napravo i.pravda.sk/08/.../P04222
dd1_slavin.jpg 

-> haso: no ktory si ty?

-> haso: aaau fotky nejdu ale viem si to predstavit

-> Ba.jogi: presahy su v poriadku?
-> haso: Fotky nejdu
-> alpin: -> alpin: bol som s priatelkou na vyrocie v lete na Slavine ( bratislava-photo.esem.sk/
photo/slavin.jpg ) a popijali sme vinko s vyhladom na bratislavu ( bratislava-photo.esem.sk/
photo/view-slavin.jpg ) a sedeli sme na muriku (ta prva fotka co je, tak akoby to odkial je to fotene je ten murik) a ja som mal uz trochen vypyte a som sa postavil na ten murik a zacal som daco rozumne vraviet /resp som napodobnoval myslim dakoho v skole/ a ked som chcel zoskocit som skocil a rovno pistalou na ten kamen ktory je vidno aj na fotke...nadavky picung a pak pesi hodinu a pol domov nakolko boli asi 2 hodiny rano...
no stalo to fakt za to, rano secko krvave, fuj hnus
no stalo to fakt za to, rano secko krvave, fuj hnus

-> afro100: sak sa cudujem , to sa jak da
-> alpin: nahrobny kamen
-> haso: o co ?

-> Jirik_Tuňák: juj takto som si rozsekol nohu o nahrobny kamen (zbytocne vysvetlovat) a asi mesiac ma to bolelo jak slak
-> Tomaso435: -> Arnold: doma
ale nák sem nestíhal a vyšlo to i na hezký číslo 11
už zas budu spamovat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dobře ty, ale takhle daleko ještě néé :D i když po dnešku možná i jo...

už zas budu spamovat

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dobře ty, ale takhle daleko ještě néé :D i když po dnešku možná i jo...
Ve vazbe.
-> Petrson: kde si bol?? 

-> Petrson: kdes byl?
po 11 dnech sem tady zas
-> Pipo26: dakujem -> MOLSO: ako niak lebo som to ani este nestartoval az zajtra ked to doskladaaam

-> Ba.jogi: jak to jede ??
-> Ba.jogi: No super ...

-> afro100: jo temhle kurvam to vypadava porad
-> alpin: hele ja mam jeden a staci to
pet bych neuzivil

-> alpin: hele ja mam jeden a staci to

-> Arnold: ked mas 5 kompov staci dat rozdvojku

-> VeTeV: Já vím a utkat z toho svetr na zimu. 

-> Arnold: :D uz zase ?
konecne mi tu kurvy zrovoznily internet

-> Jirik_Tuňák: to chce oholit 

-> alpin: Už je to dobrý, občas to trochu oteče a pobolívá, ale necejtím žádný omezení a užívám pařát jako zdravej.
-> Jirik_Tuňák: antibiotika azatril 250 , skus ,mne zabrali na koleno ked soms a zdrbal na strku a neocistil som to

Tohle je co jste dnes udělali před cca 14ti dnama a mám s tím trochu problémy do dneška.
Krásně mi to oteklo, fotka je tejden po pádu na plechovejch roštovejch schodech.
Povšimněte si hlavně otoku nad kotníkem. Byly chvíle, kdy jsem nemohl vstát z postele, ale po třech tejdnech už je to dobrý, můžu běhat aj i cvičit, ale občas to bolí furt. Z nohavice jsem vytřepal kus masa aj s kožou a chlupama.
Krásně mi to oteklo, fotka je tejden po pádu na plechovejch roštovejch schodech.

Povšimněte si hlavně otoku nad kotníkem. Byly chvíle, kdy jsem nemohl vstát z postele, ale po třech tejdnech už je to dobrý, můžu běhat aj i cvičit, ale občas to bolí furt. Z nohavice jsem vytřepal kus masa aj s kožou a chlupama.

tak a já postavil Karkuli na špalky - letos dojezdila 

Konečne sú na aute struny :-)....porovnanie so spotrebákom :-)
-> Tomáššš: 

-> MOLSO: kua ty si aj vestec 

-> Tomáššš: ste boli pri egejskom mori na kofolu ešte nie ?

-> MOLSO: 4 hodky ...