-> FORM: ostrik cez tlačítko bolo na vývoz do švédska
vyhrievané sedačky - poznám tri autá z netu čo to majú . všetko regulované
elektrické okná a zrkadlá spolu bývajú aj celkom často ale ja pravda že akčné modely mali okná a nemali zrkadlá a glx naopak
btw - toto je najmenej , zväzok mimoriadnych výbav plne obsadený stojí 1500 a zväzky plné do dverí 600 - mám objednané nové a nemusím hľadať , pretože väčšinou ak niečo je tak aj zo zrkadlami a pod .
Idawe predával zo safe line sedačky z bočnými bagmi - tiež zháňam ale GLX a a mal tam aj z tej safe zrkadlá aj okná v elektrike spolu
-> suri: Nu třeba jsem snad nikdy nepotkal feldu co by měla originální stahovačky oken a zároveň zrcátka v elektrice, bylo jich asi hodně málo. Dál nevím o tom, že by se do FUNa někdy dával výhřev sedaček a taky kontrolka nezapnutého pásu. vyráběl jsem originálně vypadající svazek na centrál kufrových dveří. Pokud se mi neodaří sehnat regulované výhřevy sedaček se vším potřebným, budu vyrábět doplňkový svazek pro jednu sedačku bez regulace. Taky jsem měl v plánu úpravu svazku pro tlačítko ostřiku předních světlometů, ale z toho sejde, protože bych těžko cpal ostřiky na FUN nárazník.
-> FORM: Jinak interiérový svazek je pro zvláštní výbavu s ABS, ale bez originálního alarmu. Nad tím jsem taky uvažoval, ale líbí se mi víc Jablotroňácký, k tomu mám spešl feliciový svazek už připravený. Motorový svazek se snažím splašit v provedení pro klimu. Až to budu mít pohoromadě, udělám ti k tomu nějakou dokumentaci s popisem.
-> suri: kabelové svazky do dveří jsou v plné palbě, tudíž okýnka, centrál i elektrická zrcátka. Střed mám jeden takový z nového modelu, případně potom ze starého, který možná využiju až budu dělat kombinaci s vyhřívanými sedačkami. Vyfotím ti to až budu mít svazek k sedačkám.
-> suri: holt zaměstnavatel si nechá od firem platit slušnej maintenance a plní se jisté smlouvy - není to úplně fertich, ale věř, že platby za určitá řešení jsou v řádu statisíců měsíčne a tam si nemůžeš občas dovolit prováhat byť i hodinu - ano je to obvykle slušně řešeno, disasterováno, k tomu virtualizováno, ale i tak průser v řádu hodinového výpadku je u některých firem průserem za x míču s možností vymáhání smluvních poplatků ze strany dodavatele.... ale taky kluk nebere drobný, jen si nemá ty prachy jak užít...
-> suri: to, co popsal vetev rozhodne neni kokotismus sofera, ale tlak zakaznika na zamestnavatele a zamestnance byt nekde a mit neco vyreseny driv, nez vcas. Jako bys to z prace neznal...
-> darklord: ja hovorím o tom jazdení ako Pavel , nie o služobnom voze -> VeTeV: tak ale kokotizmus šoféra nemá z autom a poťažmo motorom nič , ten motor ide pekne a pri bežnom jazdení má celkom normálnu spotrebu
-> suri: až budeš mít firemní auto v kombálu, celej zadek naloženej nezbytnym nářadím, záložníma zdrojema, serverama apod kravinama, a budeš muset bejt někde na čas, tak na spotřebu, limity apod. zbytečnosti sereš... on sedne do studeneho auta a šlape tomu co to dá... nezajímá ho, že to auto trpí, že spotřeba letí vzhůru - je placen za včasnost servisního zásahu... já ho na D1 potkal,když měl to auto vpodstatě nové - a věř, že ve 160 jsme ho nechal ujet... ono to jede, má to odpich, ale taky to žere... jak ten motor dopadne po 100tis je mě záhadou - ale TDi mu vydrželo s podobným zacházením taky 80-100tis, pak se sralo turbo... ale jezdil za 8 :-)