-> David29: jojo dneska jsem se projel autobusem, takhle v neděli odpoledne vyhlídková jízda Prahou ... strašný, jeden důchodec mě chtěl lynčovat holí že jsem mu hnedle jak se jeho zubatej plíšek ze zimní výbavy jeho hole dotkul podlahy autobusu, neuvolnil místo
-> petr s: dierka tam neni, jedine ze by to presakovalo po obvode. Mozno by stacilo keby som preistotu po obvode napatlal silikon.(iked to neni naj.riesenie) inak to oranzove neni uplne hrdza ale nejaky lepkavy sajrajt. pod nim to vyzera zdravo
-> petr s: ani nie. Bola tam riedena nemrzka.. ale skor ma zaujima kade sa mi dostala voda do oleja kedze na tesneni som nenasiel ziadne miesto kade by vyditelne pretekala
Vybral prednu napravu, zhodil stary domcek riadenia (na jeho miesto pride fungel novy), vypodlozil ramena, obrusil horne ramena od hrdze, taktiez cast napravnice a natrel zakladovkou.
Pre rejpalov podotykam ze tato naprava dlho na aute nebude takze som si nedal zalezat...
-> P@wlos: tak jasny, taky sem neplanoval, že to rozbiju a vna prosto klidnej situaci na místě kde jezdim tak 4x denně kde se nikdy nebrzdilo ani nic nedělo najednou někdo zabrzdil.... abylo
P@wlos 27.11.10 20:39:04 napsal: → castrol: jsi asi dvanacty clovek co ho po me chce hlavně že je to věc na hovno je to hnusný a když naboříš tak ti to hne s celým autem
-> zidlik: ja to rikam porad,, snizit tak o 10cm a dat maly a siroky kola s natazenejma gumama do Acek a bude to podle mojeho gusta,,, pripadne dovnitr sport sedacky a ram