-> petr s: no TSi ma kamarad ve sluzebni kokte - 1,4ku... zatím se chudák drží a po 15tis nestávkuje... jak dlouho mu to vydrží nevím, jen vím, že dostal pojebáno, že jezdí za 11/100.-))
-> adamisko: jenže z toho po delší době pálí oči když svítíš i kam nepotřebuješ. Na nějakejch okrskách ano, ale na státovce je to votrava mít to puštěný navíc.
Vždycky když jsem jel v noci tak jsem si k dálkovým občas pouštěl i mlhovky (tím vznikne dokonale osvícená vozovka). Byla otrava vše pak vypínat, tak jsem se rozhodl použít signál z dálkových taky pro mlhovky a mezi to dát tajný vypínač (na zrušení této funkce) kvůli policajtům nebo technické, jinak funguje to parádně pří zapnutých dálkách nebo světelné houkačce svítí i mlhovky. (a taky to dobře vypadá ;-) )
Očistil a připtavil přírubu obalu pro zvedák HZ5 na soustružení zasadil 5 keřů rybízu a uklidil rozebraný interier ze Š100 která se bude asi zítra rušit(nápravy,motor ven) a šmik na tři půlky a finíto
byl si podat žádost o novej řidičák, zaplatil 15 měsíců propadlej depozit na stotřicítku, vyzvednul balíček z pošty a snad si půjdu konečně lehnout, když jsem po noční
-> Max: jo jo takovou práci z boxu jsem si teď přivezl, bejt to lakovaný někde před panelákem supr práce, jinak je mi z toho k breku. I když za to nemůže box, nalitý to je hezky, ale přípravu pan lakýra zkurvil, odflákl, podělal a taky to pak tak dopadlo, nevim co s tim, ale zřejmě to nebude mít jednoduché ani jedna strana...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ani já nedisponuju boxem,takže se tomu neubráníš. Nicméně když občas vidim práci z boxu,tak je to jak z pouliční garáže. To že vidim svoje chyby znamená že pořád mám co zlepšovat. Zdaleka jsem toho nedělal tolik co ty ;o)