skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Nwkt: na některým autě by jsi tohle rozlámal a nic. ale nápad dobrej

-> Pavel P..: jj a už si nedokážu jeho škodovku bez toho bordelu představit

Vojtik 25.05.10 21:00:38 napsal:
Minulej tejden jsem konečně přezul na letní
a to tento hever si vozis so sebou ?
a vladze motor ?
Minulej tejden jsem konečně přezul na letní

-> maca: ten toho má taky slušnou sbírku

-> Pavel P..: kdepak,stačí že haraburdí dude mít Radek

-> Vojtik: to je panečku kulantní servis...

-> Vojtik: supr hever

-> Vojtik: tenhle styl známe

-> Nwkt: tie funkcie 2 premennych a lok. extremy celkom aj viem...a aj tie integraly sa daju, ak nie vypocitat tak aspon popisat...a skuska je za 40bodov, a mne staci 18 a mam Ecko takze si myslim ze sanca tam je
-> haso: To chce ještě tak 14 dní se učit a možná to E bude 

cele popoludnie sa ucim funkcie 2 premennych, lokalne extremy a dvojne a trojne integraly...a mam to aj ako plan na cely dnesny vecer, no co krajsie ma moze postretnut? snad len zajtrajsia skuska ktoru dufam s bozou pomocou dam na krasne E 

-> 1560: zvykne si nebo si posune sedačku dozadu...
-> maca: nějaký dobový haraburdí bys mohl nachystat na zahrádku
-> maca: nějaký dobový haraburdí bys mohl nachystat na zahrádku

-> Karlos (WIO46):
V tom případě si budu muset namontovat kapsy na dveře, abych měl kam dávat mapu
V tom případě si budu muset namontovat kapsy na dveře, abych měl kam dávat mapu

-> 1560: Poličku nikdy, je to neestetické a pro spolujezdce utrpení, ale je fakt že jak já řikám, já tam nesedim.
-> Kaprof: To já jo, ale jsou zásadnější věci k řešení.

-> Kaprof: To já jo, ale jsou zásadnější věci k řešení.

-> Pavel P..: tam přijde kočárek prcka a altán
v Chabrech ji sundám

-> maca: ještě kufr nebo necky na zahrádku

-> Pavel P..:
To ne, ale často někoho jako spolujezdce vezu :)
To ne, ale často někoho jako spolujezdce vezu :)
-> 1560: mě polička nepřekáží..... nebo ty snad jezdíš ve svém autě jako spolujezdec?

-> 1560: nedavat, dalsie miesto kde sa hromadi bordel, a navyse neskutocne prekaza
-> Karlos (WIO46): To jo ja tam ani nemám palubku

-> Karlos (WIO46):
Tak víš co, to byla poslední věc, co mne na palubce vadila. A když jsem měl dneska palubku dole kvůli pár věcem, tak jsem si říkal, proč to zrovna neudělat, aby to bylo kompletní. Teď už mi v interiéru vadí jen podlaha :-D
Spíš přemýšlím, jestli dát Gl poličku pod palubku nebo ne. Co jsem slyšel, dost zavazí nohám spolujezdce, ale zase je to odkládací prostor navíc...
Tak víš co, to byla poslední věc, co mne na palubce vadila. A když jsem měl dneska palubku dole kvůli pár věcem, tak jsem si říkal, proč to zrovna neudělat, aby to bylo kompletní. Teď už mi v interiéru vadí jen podlaha :-D
Spíš přemýšlím, jestli dát Gl poličku pod palubku nebo ne. Co jsem slyšel, dost zavazí nohám spolujezdce, ale zase je to odkládací prostor navíc...
-> 1560: Tvoje starosti mít. 

Přemýšlel jsem nad tím, jak vyřešit nepěkné zvuky při otevirání kastlíku GL palubky... Nakonec jsem na konce závěsů dodal kousek jakési gumy a hle, hned je to o něčem jiném. Popřemýšlím o nějakém trvalejším řešení ještě.
-> Nwkt: Ne, toho neznas a on ma i auto celou octavii a ne jen dily z ni 
-> VooDoo- Ondris: Ja vim jak se s tim naraba. Ale chtel bych videt konstrukci, jak to je udelane

-> VooDoo- Ondris: Ja vim jak se s tim naraba. Ale chtel bych videt konstrukci, jak to je udelane

-> VooDoo- Ondris: JJ
-> Borin - Král tuzerů: myslíš u těch novějších aut s kotoučema vzadu? jinak že u škodovky, fáglu, fély atd. vim že stačí jen zatlačit

-> VooDoo- Ondris: Oni jsou 2 systémy pístku, jeden se musí zatlačit a druhej zašroubovat 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: já jen vim nebo sem slyšel že ten pístek musíš jakoby zašroubovat ( a ne se snažit silou zarvat jak u škodověnky protože ho můžeš zničit )...jsou tam nějaký drážky kvuli ruční brzdě která je lankem ovládaná
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Havlík a T#2?
Jelikož jsem to točil na správnou stranu tak jsem vnitřní konstrukci nezkoumal 

-> Nwkt: Jaky skodovky? Prevleceny VW? My to s kamaradem tehda na octavii rvali sikovkama a touhle svorkou. Takove naprd no. Me by zajimala vnitrni konstrukce toho brzdice 

-> Nwkt: tak to je fikaný...koukám nejdřív sem v tom obrázku viděl startér ( cívku jakoby ) ale už to vidim... 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: I na některý škodovky zde 

-> Nwkt: Me to doslo az po prispevku od Evzi, jsem si neuvedomil na jaky vuz to je.
-> U-Geen: Jj šlo to jak po másle
-> Nwkt: Stahovak na pistky zadnich brzdicu?
-> Nwkt: hm zajimaci... ja pouzil jen kus plechu, tohle bue komfotnejsi :)
-> Nwkt: To ale muselo dát práce a přitom taková blbost, co? :D
-> VooDoo- Ondris: Mno už se blížíš 

-> Nwkt: nějakej lis? nevim na co ale ještě
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Utahovák na povolovák 

-> Nwkt: Rovnak na vohejbak?
-> petr s: Ne
-> Nwkt: To je na ventily?
-> Nwkt: kus plechu s drážkou, dírou a 2štefty 

-> Nwkt: hmm, truhlarska svorka a kluc na brusku ... copa si delal? 

-> radekp: gratulace, v sobotu oslavime