skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Milan 136: pěkné, tohle je bolest snad všech pick-upů
Výztuha zbavená snilýho podběhu, svařená a zavařený 4 díry
-> petr s: Nojo, no. Trvaly provoz nad 5500 otacek asi motoru nesvedci. Tohle je jen provizorium, nez sezene jiny motor. Predtim to z pod vika foukalo jak kompresor
Ted uz to fouka jen lehce a i je na volnobeh trochu citit pulzovani vzduchu, tedy ze to uz jen nefouka ven.
Blby bylo, ze tam byl priohlej saci kos, tak to mozna byl jeden z faktoru, ktery za to muzou...

Blby bylo, ze tam byl priohlej saci kos, tak to mozna byl jeden z faktoru, ktery za to muzou...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: šemík uštval šemíky?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: My zas na kamaradove 1,4 menili krouzky, ktere utavil 

inplantoval do motoroveho prostoru fábii, dále new kotouče, destičky, stočené zadní bubny, a cestou domu sem se nestačil divit jak je v autě ticho, jak v kostele, jede to, táhne to ,nechá se to točit, a brzdí to, paráda

Tomáššš 15.05.10 21:29:18 napsal:
Jožynek 15.05.10 19:46:46 napsal:
→ Tomáššš: chlapec pošle holku do
prdele…
asi jooo :D

→ Tomáššš: chlapec pošle holku do
prdele…

-> Jožynek : to je jasne, zbaví sa holky 

-> Tomáššš: potom napíš ako to dopadlo...

→ Tomáššš: chlapec pošle holku do prdele…
asi jooo :D
→ Tomáššš: chlapec pošle holku do prdele…

-> ALL: Díky moc všem,myslím že je to změna k lepšímu určitě
-> Kaprof: to ji teď budu muset přesunout mezi užovky:).Jo pokec dobrej,aspoň znám dalšího pacoše:D
-> Kaprof: to ji teď budu muset přesunout mezi užovky:).Jo pokec dobrej,aspoň znám dalšího pacoše:D
Ihneď šup k obľúbeným

-> Mantrabeach: nevim:o) vždy se mi líbila a ted ještě více po změně
Jo a fajn pokec

-> Mantrabeach: pěkná
Si ďeláš kozy ne
veď to je úúplne bohovské

-> Kaprof: nejoblíbenější jo?:Dty jo čím sem si to zasloužil?obyč emko ne?
-> Mantrabeach: Koukal jsem, moc pěkná. Chválili jsme jí na Doksech 

-> Mantrabeach: pěkné, no a předek? že to bude užovka mi došlo už podle fotek v ID...ale celkový vzhled?
Aha, tak už koukám na fotky z DOKS
Aha, tak už koukám na fotky z DOKS
-> Mantrabeach: Čauvec, moc pěkná!!!
...ten platon vajček nemá chybu 

-> Mantrabeach: Tý jo moc pěkný

-> Mantrabeach: teda som milo prekvapený, ale je to pecka, máš moje požehnanie...

-> Mantrabeach: Moc ji to sluší
Ale to už jsem ti rikal:o)
P.S moje nejoblíbenější Emko na virtu už tedy neexistuje :o))

P.S moje nejoblíbenější Emko na virtu už tedy neexistuje :o))
-> Mantrabeach: Moc pekna
tak konečně to můžu odhalit,tohle je finální verze žlutky
Tomaso435 14.05.10 21:09:01 napsal:
→ mark: zahradní jezdírko?Debil ?
→ mark: zahradní jezdírko?Debil ?
-> Jožynek :

-> Tomáššš: chlapec pošle holku do prdele...

-> Tomáššš: pěkná stovečka..takhle se mi ty stovky vážně líbí...poklice, original, nadherne

-> haso: chlapec sa snaží ...
ale bolo mi uz vycitane zo strany "kamaratky" ze som s autom viac ,nez s nou ... 

-> Tomáššš: fešanda

natankoval benzin a siel to trocha prebehnut :) a porobit par fotiek 

Nastavil som poriadne ventily a uz to ide hned lepsie :) este natankovat a mozem znova brazdit cesty na stovke :)

-> darklord: Panely tu jsou, ale u nas v ulici to uz neni sama dira. Panely jsou uplne v pohode, ty jsou neznicitelny, nemuzem za to, ze mas auto moc nizko :-D
-> 105:
Doufám, že nejen z dálky :)
Doufám, že nejen z dálky :)
-> darklord 15.05.10 00:03:05: ahá, no tak to potom chápem ... veď musíme byť aj tolerantný k ľuďom z rozvojových krajov 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: akoze uz tam niesu tie betonove panely / pristavili cestu ku vam? 

-> darklord: Nahodou, asi 14 dni potom co jsi tu byl, nam cestu opravili 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: dorazy pojdu do prec, jak dam prevarit most rezervy tak ho rovno vytunim aby nemlatil stabik a miesto spodnych dorazov pojdu obyc rovne plechy. ale aj tak to nemeni nic na tom ze ta cesta ku vam nieje vhodna pre auta mimo kategorie SUV a tvojej skodovky
(aj ked teda ja mam zrovna co rozpravat, ta nasa ulica je sama diera, to je hadam este horsie)

-> darklord:
Simte, nemas snizovat tolik. Pak to mlati na dorazy no...