-> Karlos (WIO46):
Tak víš co, to byla poslední věc, co mne na palubce vadila. A když jsem měl dneska palubku dole kvůli pár věcem, tak jsem si říkal, proč to zrovna neudělat, aby to bylo kompletní. Teď už mi v interiéru vadí jen podlaha :-D
Spíš přemýšlím, jestli dát Gl poličku pod palubku nebo ne. Co jsem slyšel, dost zavazí nohám spolujezdce, ale zase je to odkládací prostor navíc...
Přemýšlel jsem nad tím, jak vyřešit nepěkné zvuky při otevirání kastlíku GL palubky... Nakonec jsem na konce závěsů dodal kousek jakési gumy a hle, hned je to o něčem jiném. Popřemýšlím o nějakém trvalejším řešení ještě.
-> Borin - Král tuzerů: myslíš u těch novějších aut s kotoučema vzadu? jinak že u škodovky, fáglu, fély atd. vim že stačí jen zatlačit
19:07:48 25.05.2010
Borin - Král tuzerů
-> VooDoo- Ondris: Oni jsou 2 systémy pístku, jeden se musí zatlačit a druhej zašroubovat
18:54:29 25.05.2010
VooDoo- Ondris
-> Matthes, záškodník z TechWebu: já jen vim nebo sem slyšel že ten pístek musíš jakoby zašroubovat ( a ne se snažit silou zarvat jak u škodověnky protože ho můžeš zničit )...jsou tam nějaký drážky kvuli ruční brzdě která je lankem ovládaná
18:52:45 25.05.2010
Nwkt
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Havlík a T#2? Jelikož jsem to točil na správnou stranu tak jsem vnitřní konstrukci nezkoumal
18:51:43 25.05.2010
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Nwkt: Jaky skodovky? Prevleceny VW? My to s kamaradem tehda na octavii rvali sikovkama a touhle svorkou. Takove naprd no. Me by zajimala vnitrni konstrukce toho brzdice
18:44:33 25.05.2010
VooDoo- Ondris
-> Nwkt: tak to je fikaný...koukám nejdřív sem v tom obrázku viděl startér ( cívku jakoby ) ale už to vidim...