Já jsem proti vám nikdo, jen jsem se před několika lety potkal s elektrickým kráječem, nic moc příjemnýho :) Naštěstí to odnesl jen jeden prst, tuším asi 5 stehů kolem dokola, málem jsem to odřezal celé...
-> Placko: no toto bolo az na kost, nevedel som zastavit krvacanie, klasicky som zbledol a keby som si nelahol tak odpadnem...Nuz ked sa dari tak sa dari...Dakujem, dufam ze sa skoro uzdravim
-> mgbiker: ou =/..ja som mal zase štastie na žiletku ked sa mi do prsta zapichla ako do masla , naštastie netrebalo zošivať ....tak skore zahojenie prajem
-> Tomáššš: jjj až mi mlaá pošle fotky tak je sem dám pokud nebudou moc mázlý-> Evž@: škoda že sme se někde nestřetli sme mohli dát řeč sem nevěděl že pocházíš z Valašska
-> Syny: takle, cepy jsou v riti takze pocitam s vymenou, potrebuju udelat par veci pod autem, kam se poradne nedostanu, ale hlavne na to nemam vubec cas. Mam pred statnicema a cekaj me jeste nejaky zkousky. Davam to jednomu starymu panovi, je to fachman, takze se nebojim ze by mi to dorakvil. Ono i to ze mam TK do 10.6. a ja du v tom tydnu na statnice, proste mi to vyslo na prd. Chtel jsem dodelat jeste nejaky veci, ale proste na to neni cas.