skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Tak dneska jsme se konečně povozili s novým motorem - Fabka zavrčela:) Chce to ještě vyštelovat, ale funguje velmi slušně!!! Bohužel nezabírá startér (nevim z čeho by tam mohl bejt věnec), tak to roztlačujem 

-> Gemini: super ! nadhera :)
a sialene zaroven :)

-> FORM: zatim to nechám takhle... 

-> Pavel P..: Ono by to chtělo spíš vytáhnout., měl jsi se domluvit s Kateřinou, ta by ti to nejspíš na počkání vytáhla a doklepala za pár šušní, nemusel by jsi ty dveře ani sundavat, natož dávat nové.
-> FORM: to vyklepat nejde... a kdybych to kitoval tak tam bude tlustá vrstva, takhle mi to stačí, stejně mám nachystaný nový dveře v laku

-> Pavel P..: Když už to děláš, měl jsi to rovnou vyklepat a dokitovat
-> filcek:

-> Pavel P..: aha, neni na d to to udelat poradne :D
-> Zeke-ten šestý: ne to je od toho prvního.. ale vždycky jsem to jen zamazal a vypadalo to ošklivě a rezlo to tak jsem to udělal pořádně.
-> Pavel P..: to ti zase nekdo ukop zrcatko bo co?
-> Gemini: odkaz na nejake plne rozlisenie? 

-> Gemini:
bohove

-> Gemini: 

-> Gemini: paráda...
-> Gemini: Luxusní :-D
-> Gemini 13.05.10 13:55:42: Mazec :-))
-> David29: ja to tam taky znam :) no mam dalsi auto :D
-> Zeke-ten šestý: Hele, tam to znám
Ehm, a co to zase máš?

Ehm, a co to zase máš?
Vykoupal jsem šáde, pak i vyluxoval, a dofoukl kola :)
-> petr s:
on je ten vtip v tom...že ty axialy sou dobre..oba měří 1,490 a axialni vule je i tak 0,15..a měrku 0,2 sem tam dostal taky.....nebo to vyřešit planžetovou podložkou 0,1

-> Evž@: Dej nový origo kliku nemáš broušenou
Sháněl sem vodící kroužek na 1.vybrus...... A co?.....Nesehnal

-> Syny: si zabar tatko nema vypadah prah 

-> Syny: u me se to taky tvarilo mizerne, bubliny ve zlabku blatniku, po sundani nic skrz, ale postupne jsem vyhnily mista poklepaval kladivkem a na par mistech to slo skrz. Nejtragictejsi mista kde byly ohnily blatniky byly ok, ale jinde to byla mizerie. Proste divny. Ale prahy a lemy netknuty tak lepsi na to nesahat.
-> Borin - Král tuzerů: No spatne ani ne... Na to jak bylo auto provozovany, by takhle melo vypadat cely... To, ze byl cumak na kasi, tak spis to bylo divny
-> castrol: Vyztuha i prah na obou stranach pujdou novy...
-> 1560: Tak ja to mel na kasi jeste vic, ale ted uz je to dobryyyyyy

-> castrol: Vyztuha i prah na obou stranach pujdou novy...
-> 1560: Tak ja to mel na kasi jeste vic, ale ted uz je to dobryyyyyy

-> 105:
Tak prvně málem nedojedeš ke mne, pak nedojedeš ode mne... :-D Zítra budu mít auto, dojedu sám :-D
Tak prvně málem nedojedeš ke mne, pak nedojedeš ode mne... :-D Zítra budu mít auto, dojedu sám :-D
Syny 12.05.10 22:32:17 napsal:
→ 1560 12.05.10 20:50:23: Tykraaso pekne na kasi

Jen počkej, ti to někdy vrátím
→ 1560 12.05.10 20:50:23: Tykraaso pekne na kasi

Jen počkej, ti to někdy vrátím

-> Borin - Král tuzerů: a zistil ze to ma ok-> Syny: budes aj menit vystuhu alebo nechas tu co tam je
-> castrol: Na to aby zjistil, jestli má, nebo nemá výstuhy na sračku...
-> Syny: Divný...tady je něco špatně

-> Syny: naco si to rezal ved to mas zdrave

Ja dneska otevrel prahy a byl sem velmi mile prekvapen jejich stavem 

-> 1560 12.05.10 20:50:23: Tykraaso pekne na kasi 

pravdepodobne som dal zapocet z ekonomiky, dostal som tip, cim moze byt, ze je z motoru slusna olejnicka (viz podelali) no a od vcera som moderatorom na jednom (inom) fore ... pisem labaky do skoly a vidim to na dlhu noc ...
-> 105: jooo vlastne ne na podlaze, ale jak vede ten svazek torpedem tam se nekde "zadarilo" 

-> Klubko_:
no ty vole

-> 105: tj
no ja kdyz vyvaroval Noufovi cosi na podlaze tak pri vyjizdeni z garaze kdyz slapl na brzdy, tak vyletela pojistka. Nemohl prijit na to co to je. Nakonec to byl privarenej drat k brzdovejm svetlum ke kastli 

A ja nedojel od 1560 domu :D zkrat zacalo se dymit od palubovky...a elektrika pohasla... okamzite sem letel ke krajnici ,, vypl klicek a odpojil aku,
pak sem zjistil ze to de do zkratu jen kdyz spojim svorku 30 + 15 ale pojistka vypalena neni takze to bude chyba na okruhu co neni jistenej pojistkou to znamena od spinacky do pojistkove a nebo od pojistkove k regulatoru
-> Pavel P..:
No brousil to 105, já jen držel, ale pár sprostých výrazů padlo, zejména, když vlivem jeho nové brusky nebylo nic vidět ani nic slyšet

No brousil to 105, já jen držel, ale pár sprostých výrazů padlo, zejména, když vlivem jeho nové brusky nebylo nic vidět ani nic slyšet

-> 1560: koukám že se dobrousil až na kataforezu
to mě asi proklínal co jsem ti to poslal co?

-> 1560: tak hlavně že poslouží...obrousil to předtim na plech?
-> Pavel P..:
To je mi jasné, ale to až bude čas a peníze někdy v létě, na podzim, v zimě... Uvidím :) Teď to potřebuju jen narychlo opravit po té nehodě.
P.S.: Tenhle je původně tvůj :) Kolega 105 dneska docela kvalitně házel do základovky...
To je mi jasné, ale to až bude čas a peníze někdy v létě, na podzim, v zimě... Uvidím :) Teď to potřebuju jen narychlo opravit po té nehodě.
P.S.: Tenhle je původně tvůj :) Kolega 105 dneska docela kvalitně házel do základovky...
-> Tomáššš: jednou jsem je videl v inzeratu a tam typek psal ze jsou to skodovacky co se davali na vyvozni modely do anglie ale nevim no...
-> 1560: tak to jo... ale výměna tě nemine

-> Pavel P..:
Myslím jako že tam není díra. Blbě jsem se vyjádřil :)
Myslím jako že tam není díra. Blbě jsem se vyjádřil :)