skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> gim: Az na tu deometrii si to muzes v pohode zkontrolovat sam ne? Bych to nikam nevozil, jeste to dorakvi nekde...
dneska jsem odvezl uzarnu na kontrolu pred technickou- cepy pr.napravy, svetla, geoska,... uvidime co z toho vyleze :-/
-> Tichy Radek: tak ten vypadá dobře
Dneškem jsem ukončil práci na svém spotřebním autě.
vyměnil jsem chladíč co začal cestou z Doks tíct , výsledek po vyndání spodní část zůstala v autě
-> tunerlada: sakriš...to ses pohyboval v mem revíru :)))
uz vlastne vcera k veceru >> posachoval som v garazi vecami, aby mi tam vosiel aj spotrebak, po dlhsej dobe je cas ze som sa bal nechat ho vonku ... chcije, fuci a uz som pocul aj nejaky plech zletiet na zem (pravdepodobne zo sopy) ... 

pridal a upravyl kartu :D text sa mi neche uz :D
-> tunerlada: tak to aby si dal vsetky zaujimave fotky na virt

-> Milan 136: U škodovky stojí 6tis? Já měl kus kolem 4tis, i tak je to hodně peněz. Jinak nevím jak u klasických pickupů, ale u hodně FUNů jsem viděl řádně shnilá vrata ložné plochy. Možná je to tím, že těsněji navazují na zadní nárazník a drží se tam více nepořádku.
-> Jožynek : Díky
-> FORM: Jo díky. Feldy hnijou na 5. dveřích a pickupy na podběhách no. Stála ta bočnice asi 13 a už stojí asi 6, ale shnije to zase. Dva plechy na sobě. Takže jsem to uříznul, odvrtal ten shnilej podběh od tý výztuhy. Očistil a přivařil zpět. Zevnitř je ta spára přemostěná 25mm širokou jedničkou plechem a ze strany z podběhu je to ještě provařený. Drží na tom jen tlumič takže to musí držet. Ještě druhou stranu no. Ta je míň a přitom je tam to hrdlo tankovací za kterým se drží bahno.
-> FORM: Jo díky. Feldy hnijou na 5. dveřích a pickupy na podběhách no. Stála ta bočnice asi 13 a už stojí asi 6, ale shnije to zase. Dva plechy na sobě. Takže jsem to uříznul, odvrtal ten shnilej podběh od tý výztuhy. Očistil a přivařil zpět. Zevnitř je ta spára přemostěná 25mm širokou jedničkou plechem a ze strany z podběhu je to ještě provařený. Drží na tom jen tlumič takže to musí držet. Ještě druhou stranu no. Ta je míň a přitom je tam to hrdlo tankovací za kterým se drží bahno.
V rátil se z víkendového relaxu kousek od Luhačovac a stím spojenou návštěvů vrchů v Loučce,během týdne nahodím pár fotek,jelo tam pár nádherných 130RS
Zistil som, že čo sa stalo motoru na pretekoch....vypadla jedna mrazovka pod klaviaturou v hlave...smola no...vypustil som 7 litrov oleja, teda sivej zmesi oleja a vody, ale motor už fiči
vcera motor von, aby sa zistilo preco chcije olej a dnes motor dnu ... zavada zda sa byt odstranena
Dneska som neurobil nic... bezmocne som sa pozeral cely den ako prsi ... zajtra pondelok az streda matura
a ku koncu tyzdna prehliadka a kontrola u doktora pred operaciou ... a ako ceresnicka na torte, cez vikend sa pojdem pozriet na jedno erko ktore je docastne odhlasene uz hodne rokov...
odpociva v jednej suchej stodole a caka len na mna , neviem sa uz dockat ...
na auto sa viac tesim nez na maturu sranda
co je najlepsie je to, ze pan majitel rozmysla o zosrotovani ...
takze sup sup po erko ...

-> Nwkt: já jel taky dřív páč mě né,vim jen tři auta,německej pick-up,olinova fóbie a vochcáfka v e světle zelený metle s pískovou střechou,jinak lidi neznám když nefotěj i auta
-> maca: Jaky lemy? Zadne nevidim 

-> maca: na druhý straně eště lepší

-> havlik: pěkné lemy

-> Radek Retro eLeSo: A co vybrali? Jsem odjel dřív
-> havlik: by to v Doksech nikdo nepochopil když sem viděl co vybrali za auta-ale pro mě pecka fotka

Já jsem se dneska konečně zase odhodlal dělat něco na autech. Takže sem pokračoval v rozebírání toho šedého vraku a přípravy nějakých dílů na pískování. Přičem sem asi došel k závěru že seru na originál a dám se na RAT tuning

-> zidlik: v poho

-> mb136gl: -> castrol: díky kluci

-> Jožynek : -> mb136gl: dopadlo to tak ze som s nou nebol ...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Mozno si z majitela niekto robil prdel.
Me by zajimalo, co to ma za vyznam s tim kanalem. Kdyz by se rozjel, tak bud urve shnilej most, nebo vyrve to viko kanalu a pojede i s nim 

-> zidlik: nasiel som to www.google.sk/imgres?imgu
rl=htt...
-> mb136gl:

tak já vod rána dělám na prezentaci ke svoji maturitní práci(zabezpečovací prostředky používané v automobilech) a hledám fotku co sem tady kdysi viděl na virtu jak je škodovka připoutaná řetězem za nápravu ke kanálu a nemůžu jí najít
chci to tam dát jentak pro prdel na konec tak jestli vo tom někdo víte tak sem hoďte vodkaz-dík

neni je to fotkou a ixo neni zase tolik vyšši
-> radek: Pěkný ty kola se k tomu hodí
A neni to na IX nějak nízký ?

-> Petas.Kejdz: je to ixo a je v tom 2,5 ale mam doma etu za stareho auta tak pak začnu stavět ostrou etu hlavni v tom je lpg
-> radek: co v tom je ?? to má na sobe jen IX plasty nebo to je IXko?? jinak pěkný :-)
-> radek: Pěkný.... pěkná muška 

-> Mantrabeach: krása a slintám 

-> Milan 136: krásna práca -> FORM: vieš zohnať nové predné na 1,3 zosilnené origo? resp vieš o nejakých origo výliskoch na podbehy predné zadné a pod . na feliciu , kusy podláh a pod . nie len to čo je bežne v OB
-> Milan 136: Docela se ti to povedlo pěkně opravit. Ono se vyplatí si s tím pohrát, nové podběhy jsou celkem drahé.
-> steyr: gratulujem

-> Milan 136: krásna práca...