skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Udělal jsem STK s fanoušem, prošel jak nic.

-> 105: malo, to si mal zobrat az po ventile

-> 105: Tak 1 mm, ne?

-> 105: 1,5 mm
-> haso: myslim si ze tam boli asi ine "problemi" 

-> Tomáššš: jak si nemohol dat ustnu cas SJ, vsak ked si mal pisomnu tak aj ked nevies nic tak ti daju 4
-> afro100: ja matiku nemam
jedno jedine stastie ... ale z SJ som nespravil bo su ucitelky tak trocha ...
p**e , iba robia problemi zbytocne ... som mohol mat pekne prazdniny ...

-> Tomáššš: gratulacia 
BTW: ustna aj je v pohode, tu som dal bez pripravy ... horsie to bolo s matikou

BTW: ustna aj je v pohode, tu som dal bez pripravy ... horsie to bolo s matikou

spravil ustnu cast z AJ

-> Tuner#2: Obě příčky jsem přeměřil a jsou rozměrově stejné jen jedna je těžší, ale povedlo se a už je auto složené

-> Nwkt: Mám jen foto už té co je na autě, tahle je na první pohled stejná, zkusím přeměřit úchyty
-> Zdeněk.: Rameno do svěráku a pár ran do silentbloku, šlo to pěkně
-> Zdeněk.: Rameno do svěráku a pár ran do silentbloku, šlo to pěkně

hmmm arc
-> MartinSmolka: ved to ... 

-> Klubko_: jasne, ako ja to berem, ale myslim ze ako nouzovka dobre ...
-> afro100: no, tak natahuje se tim zavit ve sveraku no. Takze proto rikam radsi do vetsiho sveraku. Pochopitelne lisem by to bylo idelani 

-> Klubko_: ja som ho dal najprv schladit do mrazaku,ptm namazal a ptm som ho tam teprv ladoval, ale ve velkym zveraku ... nacez som tu bol sprdnuty niektorymi ze sa totak nerobi ci co ...
-> Zdeněk.: jde to i pomoci sveraku, ale chce to tak 250tku, at se za to da poradne zabrat. Ja to napred zkousel ve 180tce, ale dostal sem to tam tak 2cm a dal uz mi prislo, ze bych ten sverak moc trapil.
-> Bohyn 18.05.10 19:27:22: Jak si je tam dostával? Jen pomocí svěráku?
-> havlik: mu na tom koroduju tie imbusy a rozmrdal teraz jeden limec, mame strasne cesty nedalo sa na tom jazdit, este ten podvozok k tomu, co uz no 

-> havlik 18.05.10 22:24:12: Přesně, kdyby to byla pravda, tak už ARC má havlík doma 

-> itchy: to je nějakej podvrh

-> itchy: Radši balony, než úzkou guma na širokej disk teda...
Dnes pomahal mmatovi prehadzovat kolesa, serie na ARC ide do Autecov, nedal si to vyhovorit 

-> Tomáššš: na chodníky si budu muset dávat bacha, jsou to mrchy zákeřný, z ničeho nic se zvednou a dají ti přes držku 

-> Klubko_: myslel som si 

-> afro100: jj, jsou stejny
-> Klubko_: su stejne jak do svislakov ne? ja som kupoval okolo 60 Kč ... to je rozne
uklidil ponk 
-> pulin: Pred mesicem sem je kupoval za 84kc/ks

-> pulin: Pred mesicem sem je kupoval za 84kc/ks
-> MartinSmolka: takze pijete az kym sa vam postavi chodnik ? ale pri tom uz ide fakt o drzku 

-> tunerlada: Díky, máš na to ještě měsíc, to se dá ještě doučit, jen se na přípravu nesmíš vybodnout.
-> Placko: přesně to je v plánu, pijeme dokud nepadneme a pak pijem v leže
-> Placko: přesně to je v plánu, pijeme dokud nepadneme a pak pijem v leže
spravil som dake foto tej nasej lavičky cez Oravu
kedy to vezme ta voda so sebou ? nech je sranda ... 

-> mAATT: kucí tak vítám mezi autotronikama...já jdu na porážku 31.5.

-> MartinSmolka: , Tichy Radek: díky pánové
mám z toho fakt radost, ale nervy to byly teda pekelný..
-> tunerlada: díky, hele to jsem si myslel taky, a nakonec jsem to udělal.. co máš všechno za předměty? pokud si dobře pamatuju tak jsi taky na autotronikovi..? Praktická to by mělo být v pohodě ne..? Do 11.6. je ještě čas, ale předem tě radši varuju nenechávej to všechno na posledních pár dní před maturitou, pak se to stihnout nedá a budeš z toho mít akorát hlavu jak pátrací balón(vlastní zkušenoust)
-> Karel.: Tak my máme předávání vysvědčení až v pátek, takže slavit se bude až potom, o víkendu.

-> tunerlada: díky, hele to jsem si myslel taky, a nakonec jsem to udělal.. co máš všechno za předměty? pokud si dobře pamatuju tak jsi taky na autotronikovi..? Praktická to by mělo být v pohodě ne..? Do 11.6. je ještě čas, ale předem tě radši varuju nenechávej to všechno na posledních pár dní před maturitou, pak se to stihnout nedá a budeš z toho mít akorát hlavu jak pátrací balón(vlastní zkušenoust)

-> Karel.: Tak my máme předávání vysvědčení až v pátek, takže slavit se bude až potom, o víkendu.
-> MartinSmolka: -> mAATT: gratulace hoši a zároveň velká závist..já jdu přiští týden na praktickou a 11 června na ustní a nic nevím

-> Bohyn: díky:-)
-> mAATT: tak též gratulace
MartinSmolka 18.05.10 21:10:37 napsal:
→ mAATT: Gratulace
→ Karel.: oslava už malá byla, ale ještě nemám ten papír
v ruce, pro ten si musím v pátek ještě zajítaž potom sa bude 2 dni oslavovať čo

→ mAATT: Gratulace

→ Karel.: oslava už malá byla, ale ještě nemám ten papír
v ruce, pro ten si musím v pátek ještě zajítaž potom sa bude 2 dni oslavovať čo

-> mAATT: Gratulace 
-> Karel.: oslava už malá byla, ale ještě nemám ten papír v ruce, pro ten si musím v pátek ještě zajít

-> Karel.: oslava už malá byla, ale ještě nemám ten papír v ruce, pro ten si musím v pátek ještě zajít
-> Tuner#2: ja ti rozumim.
Me jen udivilo to,kdyz jsem tu pricku drzel v ruce,ze je to opravdu ingot 

-> jarda.u1: Napsal jsem to blbě. Myšleno to bylo tak, že to měli Garde v úzké verzi a v široké to měli jen první 130, Rapid 

a co tady děláte když jste odmaturovali? Já donesl jen dom vysvědčení,abych ho neztratil a 2 dnu v kuse slavil

Ja mel Rapida 120 4q z 85 roku a mel taky tezkou pricku.
-> MartinSmolka: Gratulace! ;-)
Já jsem dneska taky úspěšně odmaturoval

Já jsem dneska taky úspěšně odmaturoval

Dnes jsem započal rozebírat motor hnedle se zlepší nálada a poputujem k motoráři 

-> Tichy Radek: taky jsem si ráno připadal totálně dutý, ale nakonec se to povedlo