skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> VeTeV: jo velkou golu jsem měl taky....jsou to hustý klíče....jsem šmejdil v kováku když vojáci přivezli fůru z letiště...a na kováku jsem byl známej....jsem si něco povybral)
-> VeTeV: hej 55-tku sme minuly rok obzerali na zraze v Podebradoch a nechapaky :-D Inak velku golu mam aj ja doma, ded jazdil Tatrou cely zivot :)
-> myschaak AZNP K.Hora: ty kravo 70ka klic to musi bejt masakr :-)) mam doma jednu 50tku a jako kladivo to je dobry
nezapomenu kdyz sousedi vyndali Gola sadu s trhakem na povolovani kol plus nejakych dalsich veci na Liazce - kde ja jsem koncil s orechama tak oni zacinali

nezapomenu kdyz sousedi vyndali Gola sadu s trhakem na povolovani kol plus nejakych dalsich veci na Liazce - kde ja jsem koncil s orechama tak oni zacinali

-> Radek Retro eLeSo: kdyby si na tatře chtěl ještě něco repasocat,tak můžu posloužit s vercajkem.....plochý klíče 46,50,55,70.......

-> myschaak AZNP K.Hora: a toho nářadí co bylo zapotřebí

nasadil jsem karb origo 120LS SEDR, dojel k Pavlovi na serizeni predstihu a auto kupodivu jede, volnobeh drzi... jeste sesteluju ventýle a snad to bude OK
-> Radek Retro eLeSo: 

-> Radek Retro eLeSo: gratulace!
-> David29:
Není :)
Není :)
-> Hurdis: na našem 3cx se mi líbí že to jde na zemi takovým hajzlíkem přehodit...buď SAE nebo ISO

hmm.. tak ja dneska zabrusoval ventily.. nasadil novy gufirka.. modryho dymu sem se jakz takz zbavil... ovsem porad to trosku dymí:/ krouzky taky asi nebüdou nic moc.. ovsem z ventildeklu to po odpojeni hadice nekouri a tlaky sou vsude 11,, nevim asi se vypaluje ve vnitr vyfuk bo co ,
pak to projedu a kdyz tak az se zadre dam druhej 

-> 1560: To je ironie? 

-> David29:
S tím mokrem na předku je to pro mne důležitý poznatek, díky! :)
S tím mokrem na předku je to pro mne důležitý poznatek, díky! :)
-> 1560: Aha
Já mám všechny 4 no...
Zadek mi na nich jen tak neulítne, ale předek na mokru klouže hezky...

Zadek mi na nich jen tak neulítne, ale předek na mokru klouže hezky...
-> myschaak AZNP K.Hora: A kam jdeš zevlovat? Klidně SZ. Na páky se vykašli, přehodíš hadice ne? JCB to má taky na nižších a vyšších řadách CX i JS křížem.
Co jste dnes udelali... ...já a šroubovák, přidělali sme zadní lízátko :-)
-> afro100: EDIT 

-> David29:
Tak já j emám stejně jen na zadku, vepředu mám OR 34
Tak já j emám stejně jen na zadku, vepředu mám OR 34

-> David29: definuj pojem "normalni jizda" 

-> 1560: Já jsem s nima na suchu spokojenej... Na suchu se jen tak neutrhnou při normální ostřejší jízdě - to spíš převrátim auto 
Mokro mi příde horší už

Mokro mi příde horší už

Dnes jsem byl hodnej dostal dva zápočty,napsal jednu písemku a jinak mi zkončil semestr už jen ty zkoušky......

-> David29:
No, popravdě jsem s nima najel zatím asi jen 200km, takže je na nějaké hodnocení docela brzo :) Ale zatím to celkem jde.
No, popravdě jsem s nima najel zatím asi jen 200km, takže je na nějaké hodnocení docela brzo :) Ale zatím to celkem jde.
-> 1560: Koukám, máš stejný gumy co já... Jaká je s nima spokojenost?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: oni si poraděj,šéf mě chtěl držet do konce června ale řekl jsem mu že nemůžu....tak prej bude muset improvizovat a já na něj "a to co se dělo doteď improvizace nebyla?"
nejlepší zaměstnanec nejsem ale do top 3 jsem patřil určitě...no jdu do finančně lepšího a asi i na celkově lepší úroveň co se vystupování na stavbách týče....jedinej problém je že jdu na Cat a ten má jinak funkce na joystickách než jsem já zvyklej za posledních pět let...no uvidíme,buď si zvyknu nebo proházim hadice když to půjde

-> Pavel P..:
A nedělej mi chutě, někteří ještě ani neobědvali...

A nedělej mi chutě, někteří ještě ani neobědvali...

-> 1560: rozhodně doktore

-> Pavel P..:
Tak to by bylo zajisté více ku prospěchu věci než plech kolem rádia nebo pant zadní kapoty
Tak to by bylo zajisté více ku prospěchu věci než plech kolem rádia nebo pant zadní kapoty

1560 21.05.10 20:52:58 napsal:
Někdo má na zahradě kytky, já tam mám díly… Dneska jsem stříkal
pár drobností. jo kdyby tam radši visely uzený klobásky

Někdo má na zahradě kytky, já tam mám díly… Dneska jsem stříkal
pár drobností. jo kdyby tam radši visely uzený klobásky

A na zadní nápravu nasadil nové černé počkličky s krytkama.
Někdo má na zahradě kytky, já tam mám díly... Dneska jsem stříkal pár drobností.
Pokračuji v broušení spodku dnes torpéda a příčka nad prevodovkou-jde to pěkně a nikde ani flíček-špica

-> myschaak AZNP K.Hora: Tyjo husta bouracka. No jel jak dobytek tak co s nim...
Spis co s tou vypovedi? Co ta firma pat a mat bude delat kdyz prisla o nejlepsiho zamestnance?
Spis co s tou vypovedi? Co ta firma pat a mat bude delat kdyz prisla o nejlepsiho zamestnance?

za chvilku zapřáhnu za rapida vozík a na něm teru a hurá za pelhřimov na chalupu sekat , tak se tady o víkendu neobjevím 

dneska jsem definitivně skončil v práci po 5ti letech....a přijedu domů a po chvíli tohle:
skoda-virt.cz/cz/.../6255 1-nehody-skodovek
skoda-virt.cz/cz/.../6255 1-nehody-skodovek
a potom som robil aj nejake velke diery tuna :)
(fotka z priebehu dokoncovania,pre dnes, chce sa s tym este pohrat)
(fotka z priebehu dokoncovania,pre dnes, chce sa s tym este pohrat)
som nemal do coho rypnut 
(este nez do mna zacnete rypat ze som to mal vybrusit cele, nemohol som, lebo je to klasicke osmickove stodvacove sanie ... )

(este nez do mna zacnete rypat ze som to mal vybrusit cele, nemohol som, lebo je to klasicke osmickove stodvacove sanie ... )
-> Jožynek : daj prevazit, alebo odrez odvzdusnovak 

-> Jožynek : Musíš dát nízký závaží a krátký odvzdušňováky
-> petr s: -> Hurdis: pozeral ako tela na nové vráta
Ale pohoda..
-> mgbiker: pretože sú doje.ané, krivé, dva su narovnané, ale vadia mi závažia zvnútra kedže sa mi dotýkajú o ovzdušnovák na 4P

-> mgbiker: pretože sú doje.ané, krivé, dva su narovnané, ale vadia mi závažia zvnútra kedže sa mi dotýkajú o ovzdušnovák na 4P

-> Tuner#2: tak tak temac majú všade , a sekol som sa v škodovke stojí 8€ - 240sk , pekne zabalený
-> Tuner#2: To mi mluvíš z duše, ale takových je obzvláště škodováků co jí mají ještě jako spotřebáka. Keci typu to je dobrý, to je škodovka, ta to vydrží, tak nebudu měnit olej, brzdy atd...a pak slyším jenom jaká to je mrdka ta škodovka, nejede, žere olej, kouří, nemaže to, nebrzdí, nechce startovat. Urazit hlavu málo...to samý s dílama. 

-> petr s: To je dle mě špatný prodejce který moc dlouho fungovat nebude. Zrovna dneska jsem zkusil levnější točenou zmrzku a byla to samá voda, takže i když to tam mám blíž a je levnější už mě tam neuvidí a takhle by se měli chovat i ostatní. Když nebude chtít kvalitu, tak za chvíli nás tady zaplaví samá čína a polák a to bezesrandy. Když občas slyším ty rádoby opraváře jak u Regnera objednávají díly a když jim dává vybrat, zda originál a nebo druhošku a nebo vyloženě čínu, tak 95% šáhne po číně, respektive po ceně, ale k čemu takový díl, když se tam ohřeje 2 měsíce mnohdy ani to ne? Zrovna nedávno ten samej blb co bere vždy to nejlevnější tam přinesl na reklamaci rozdělovač, že má vůli a že mu to uráží palec a ničí víčko a to je měsíc starý. No a nakonec sám uznal, že kdyby místo myslím 900,- dal 1800,- za rigo, tak byl bez starosti, nemusel mít auto na servisu 2 x, nemusel 2 x měnit tu samou věc a nemusel 2 x jezdit do obchodu pro díl. Když tohle sečtu v nákladek tak je u mě kr*tén, že pořád tu čínu kupuje.
-> Tuner#2: Prodejce se ti snaží vnutit to na čem nejvíc vydělá ideál je za korunu koupit a za 100 prodat
-> 105: To snad ne, Temac má i v Rokycanech a Zbiroze což je taková větší vesnice. Ono to chce taky občas na toho prodejce zatlačit a když vidí, že lidi chtí kvalitu tak nakoupí...

-> 105: v olmu maj temac 

-> Tuner#2: jasne myslim ze Kroměříž zas takova vesnice neni
,,, jo doby kdy Temac meli sou pryc... jinde mozna mit budou

-> 105 21.05.10 13:20:54: Za 110,- je Temac to se vyplatí si ho klidně i objednat a nebo zaject pro něj dál než do vesnice 

petr s 21.05.10 13:31:02 napsal:
→ Jožynek : Co říkali na zadní nápravu?To jsem se chtěl taky optat, myslím, že dost techniků by dnes bylo poněkud zmateno a někde by třeba navzdory TP ani nevěřili.
→ Jožynek : Co říkali na zadní nápravu?To jsem se chtěl taky optat, myslím, že dost techniků by dnes bylo poněkud zmateno a někde by třeba navzdory TP ani nevěřili.
-> mathew144: Gratulace