skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Gemini: Miso dobre si isiel. gratulijem k umiestneniu. tu je jedna fotecka k sobote 

Dneska jsem udělal 1.část praktické maturity
-> Syny: 

-> 1560: To cerny auto vzadu - tomu se rika zaklon 

-> dominique: ostatne nemozem sudit ale u erka trochu autor nevedel o com pise ... boli tam iste nepresnosti a niektore veci kraviny
-> mb136gl: Ano,velmi sa mi páčil článok o 130 LR a erku.Pekne napísane aj po technickej stránke a si cením zaujímavosti a "pikošky"
-> redlinegarde: Určitě ho to mrzí 

dnes som sa nastval na altiik
-> dominique 10.05.10 21:29:45: celkovo sú na tej stránke veľmi hodnotné články aj o iných automobilkách..

tímto jsem vyčistil motor : Může být použit na širokou řadu různých povrchů. Sprej je velmi účinný, a proto si lehce poradí se silně znečištěnými motory, mřížkou chladiče, koly a v neposlední řadě vnějšími částmi automobilu. Univerzální pěnový čistič je dostatečně jemný pro použití na látky a čalounění, ale zároveň dost silný, aby odstranil i zaschlou a zanedbanou špínu.
-> FORM: kdepak natřené
ale vyčištěné

pokračujeme "silikon"
-> Matthes, záškodník z TechWebu: protože je to ptákovina.... radši kdyby to spasoval a stahnul šroubama zevnitř

-> Pavel P..: Proc? Pokud to je pruzny spoj... a ne tvrdy tmel jak u kamarada 

FORM 10.05.10 21:34:57 napsal:
→ ŠKODA 120 GLS: Tou úžasnou změnou jsou natřené
nosníky a víčko od oleje?a ešte aj maznička na vodnej pumpe

→ ŠKODA 120 GLS: Tou úžasnou změnou jsou natřené
nosníky a víčko od oleje?a ešte aj maznička na vodnej pumpe

ŠKODA 120 GLS 10.05.10 21:24:51 napsal:
trochu jsem silikonovalvelice šťastné řešení...
trochu jsem silikonovalvelice šťastné řešení...

-> dominique: pěkný, mám o tomhle knížku
já dělám detaily před srazem,sice maličkosti, ale potěší

já dělám detaily před srazem,sice maličkosti, ale potěší
-> ŠKODA 120 GLS: Tou úžasnou změnou jsou natřené nosníky a víčko od oleje?
dneska jsem byl v Polsku na vrakovišti,byly tam 2ks neznámých alu s límcem na škodovku bez názvu,rozměru,vím ale,že už se tady někdy ukázaly,no a pak tam byly 4ks alu kol kříže,ale na Forda,ale rozteč 4x130 by tam v poho udělat šla,problém je v tom,že není kde zjistit jestli nehážou atd.
tunerlada 10.05.10 19:15:41 napsal:
tak mě neska příjali na mechanika
to gratulujem ale nezávidím
tak mě neska příjali na mechanika

MOLSO 10.05.10 19:44:56 napsal:
→ Apple STS Chvojkovice-Brod:
si mohol dat
kapotu s vyrezom a na ten motor trojklapku
a bude ako Amík :D vpredu silny radovy 4 valec :D
→ Apple STS Chvojkovice-Brod:

kapotu s vyrezom a na ten motor trojklapku

-> tunerlada: Ty jo, na automechanika jsem si taky podal přihlášku a taky teď budu končit autotronika. S tou vejškou to vidit taky podobně, udělat ještě ten rok mechanika a pak to možná zkusit.. Kolik lidí od vás ze třídy se na toho automechanika hlásí? U nás docela do, až jsem se divil cca 10-15 lidí.
-> tunerlada: gratuluju
, o mě zatím jen projevili zájem na pozici přijímacího technika v servise, ale mam přihlášku na vejšku a budu dělat přijímačky, takže jsou zatím obě strany v nejistotě 
EDIT: jsem debil, myslel jsem že tě přijali do práce

EDIT: jsem debil, myslel jsem že tě přijali do práce

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: A takovejhle člověk soudí mě jako řidiče-) Jestli ti tohle příde normální, tak to gratulace...
Jindas 10.05.10 19:16:37 napsal: → tunerlada: Mechanik serizovac??? Bo automechanik???:Dautomechanik,teď dodělávám autotronika tak ještě vyučňák si udělám.sice bych raději šel na vysokou ale do života se mi tohle bude víc hodit..pak zkusím teprv vysokou
-> mishom: EDSR co? 

-> tonek.favo: ked uz budes mat lepsi karbec toho co tam mas teraz ta rad zbavim
-> Gemini: nice work 

-> Gemini: Gratulujem, len tak ďalej

-> Gemini 10.05.10 20:00:31: gratulujem
preteky na Babe dopadli perfektne !!! 2 x 2. miesto v kat. E-1400
dakujem vsetkym , ktori sa na tom podielali !!!
dakujem vsetkym , ktori sa na tom podielali !!!
Za tři z ČJ slohové práce. Mám strašnou radost

-> Klubko_: jo táák, jojo, a navíc trochu posunutá ručička, blbě ukazoval
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: termostat sem myslel v tvym aute, ze ti radika leze trochu do bilyho 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ty vole
Úroveń?

-> Klubko_: ne e, je naloženej i s vejfukem, sundala se jen motorová tyč,termostat je dlouhej z prvních užovek
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
si mohol dat kapotu s vyrezom a na ten motor trojklapku

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Tykraaavo

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: favo termostat ze?
to je i s prickou, ze takle trci? Dyt se tam noumalne vleze.

-> Pavel P..: to se ví už dlouho

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ty si bláázen

hezký

-> Jindas: vsak vies, sme sa bavili kedysi o tom, a ak nie, tak mrkni do vlakne pred/po