skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Bucin: slušně downgraduješ, jen tak dál :D:D:D
dneska jsem naleštil Fanouše na zítra do Doks, snad nebude lejt, at z toho něco máme

-> Bucin: To ještě frčí ???
-> Tomáššš: tak ty konecne prade ako ma

konecne som ozivil stovku :) huraaaa som stastny ako blcha ... a ked som opat pocul zvuk stovky po par tyzdnoch ... och to bola ulava ...
viac v karte :)

viac v karte :)
Odvrtal jsem hlubokej kastlik nandal mělkej kvuli vlečce a vyhodil jsem nádrž a trubky-zbyva jen odvést na kovák

-> petr s: byla to jen otázka jako každa jiná, ale dik za upozornění už s tím nebudu otravovat neboj

-> HavajskejBubeník: Ještě jednou a odpočineš si
právě sem se vrátil z testování E85 a je to paráda už nejezdim na nic jinýho

-> filcek:
parada

Tak dneska jsme se konečně povozili s novým motorem - Fabka zavrčela:) Chce to ještě vyštelovat, ale funguje velmi slušně!!! Bohužel nezabírá startér (nevim z čeho by tam mohl bejt věnec), tak to roztlačujem 

-> Gemini: super ! nadhera :)
a sialene zaroven :)

-> FORM: zatim to nechám takhle... 

-> Pavel P..: Ono by to chtělo spíš vytáhnout., měl jsi se domluvit s Kateřinou, ta by ti to nejspíš na počkání vytáhla a doklepala za pár šušní, nemusel by jsi ty dveře ani sundavat, natož dávat nové.
-> FORM: to vyklepat nejde... a kdybych to kitoval tak tam bude tlustá vrstva, takhle mi to stačí, stejně mám nachystaný nový dveře v laku

-> Pavel P..: Když už to děláš, měl jsi to rovnou vyklepat a dokitovat
-> filcek:

-> Pavel P..: aha, neni na d to to udelat poradne :D
-> Zeke-ten šestý: ne to je od toho prvního.. ale vždycky jsem to jen zamazal a vypadalo to ošklivě a rezlo to tak jsem to udělal pořádně.
-> Pavel P..: to ti zase nekdo ukop zrcatko bo co?
-> Gemini: odkaz na nejake plne rozlisenie? 

-> Gemini:
bohove

-> Gemini: 

-> Gemini: paráda...
-> Gemini: Luxusní :-D
-> Gemini 13.05.10 13:55:42: Mazec :-))
-> David29: ja to tam taky znam :) no mam dalsi auto :D
-> Zeke-ten šestý: Hele, tam to znám
Ehm, a co to zase máš?

Ehm, a co to zase máš?
Vykoupal jsem šáde, pak i vyluxoval, a dofoukl kola :)
-> petr s:
on je ten vtip v tom...že ty axialy sou dobre..oba měří 1,490 a axialni vule je i tak 0,15..a měrku 0,2 sem tam dostal taky.....nebo to vyřešit planžetovou podložkou 0,1

-> Evž@: Dej nový origo kliku nemáš broušenou
Sháněl sem vodící kroužek na 1.vybrus...... A co?.....Nesehnal

-> Syny: si zabar tatko nema vypadah prah 

-> Syny: u me se to taky tvarilo mizerne, bubliny ve zlabku blatniku, po sundani nic skrz, ale postupne jsem vyhnily mista poklepaval kladivkem a na par mistech to slo skrz. Nejtragictejsi mista kde byly ohnily blatniky byly ok, ale jinde to byla mizerie. Proste divny. Ale prahy a lemy netknuty tak lepsi na to nesahat.
-> Borin - Král tuzerů: No spatne ani ne... Na to jak bylo auto provozovany, by takhle melo vypadat cely... To, ze byl cumak na kasi, tak spis to bylo divny
-> castrol: Vyztuha i prah na obou stranach pujdou novy...
-> 1560: Tak ja to mel na kasi jeste vic, ale ted uz je to dobryyyyyy

-> castrol: Vyztuha i prah na obou stranach pujdou novy...
-> 1560: Tak ja to mel na kasi jeste vic, ale ted uz je to dobryyyyyy

-> 105:
Tak prvně málem nedojedeš ke mne, pak nedojedeš ode mne... :-D Zítra budu mít auto, dojedu sám :-D
Tak prvně málem nedojedeš ke mne, pak nedojedeš ode mne... :-D Zítra budu mít auto, dojedu sám :-D
Syny 12.05.10 22:32:17 napsal:
→ 1560 12.05.10 20:50:23: Tykraaso pekne na kasi

Jen počkej, ti to někdy vrátím
→ 1560 12.05.10 20:50:23: Tykraaso pekne na kasi

Jen počkej, ti to někdy vrátím

-> Borin - Král tuzerů: a zistil ze to ma ok-> Syny: budes aj menit vystuhu alebo nechas tu co tam je
-> castrol: Na to aby zjistil, jestli má, nebo nemá výstuhy na sračku...
-> Syny: Divný...tady je něco špatně

-> Syny: naco si to rezal ved to mas zdrave

Ja dneska otevrel prahy a byl sem velmi mile prekvapen jejich stavem 

-> 1560 12.05.10 20:50:23: Tykraaso pekne na kasi 

pravdepodobne som dal zapocet z ekonomiky, dostal som tip, cim moze byt, ze je z motoru slusna olejnicka (viz podelali) no a od vcera som moderatorom na jednom (inom) fore ... pisem labaky do skoly a vidim to na dlhu noc ...
-> 105: jooo vlastne ne na podlaze, ale jak vede ten svazek torpedem tam se nekde "zadarilo"