skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
predna zadna naprava a vseliake hovadinky po opieskovani v zaklade... sry za foto ale fotene z mobilom z cias komunizmu

Odlahčoval som výstuhy, pretože mi ich vypálili z 3mm plechu,tak nech to má nejakú pružnosť
-> David29: jj taky to mam navrtany na vsech autech a libi se mi to vic nez s tim cernym deklem pod znackou.
-> rockboy: jo jo mam jen trochu dobitou nohu a motka asi nehorší je podřená podsedlovka a ulomený zrcátko, i pád ze stojánku by mohl dopadnout hůř....uff
-> Jumbo: Proto rámečky nemám a mám navrtaný SPZ a přišoubovaný... a i víc se mi to líbí 

Tak já dneska díky praktické zkušenosti byl nucený vyměnit podložky po SPZ. Vzal sem z Tesca za 50 Kč a teď přemýšlím, co dám na spodní hranu za nálepky...
P.S.: Značku sem našel na křižovatce u školy skoro o hodinu pozděj...
P.S.: Značku sem našel na křižovatce u školy skoro o hodinu pozděj...

-> Nwkt: no to sou 

-> Hurdis: jezis
to chci mit na aute :-D budu brnkat o svodidla, autum ztizim predjizdeni a mozna dostanu aji majacek

-> Tomaso435: To musí bejt sakra velký díry
navrtal sem díry podle příručky a dva spreje na dutiny zmizely :-)
-> Tomaso435:
-> RON: Díky, ale ono to spíš řve, než jede
-> 105: Jede to v rámci možností no - sériový Fáčko. No šroub je prevít, kouknu a najednou díra mezi motorem a převodovkou asi 1,5 cm

-> RON: Díky, ale ono to spíš řve, než jede

-> 105: Jede to v rámci možností no - sériový Fáčko. No šroub je prevít, kouknu a najednou díra mezi motorem a převodovkou asi 1,5 cm

-> minno: nene je to opravdu original ;-) da se to poznat docela snadno, jednak z gumy couha kovova vyztuha, a jednak podle obrazku z dobovych fotografii kdy se tloustka a styl pisma shoduje.
-> Mantrabeach: -> MATTESS: -> minno: A podle posledních zdrojů z bambusu a kapradí bude mít příští serie motiv proužků se zkříženými fíkovými listy a nezaoblený nápis "WelcometoJamaicaand
happyhollyday". Nevýhodou bude šířka zástěrky přesahující obrys vozidla z obou stran.
Já jsem dneska vypral pásy ve vodě s mýdlem s jelenem.
Docela prokoukly, ale hlavně doufám už nebudu mít na bílým triku otisky od nich.

-> Evž@: gratulacia čím si to varil ?
-> m8rinek: a v pohodě? ruce, jak koukám, jsou zdravý
Nevim jestli to není nákup, ale mě dnes sundal borec z motorky...
-> MATTESS: tie moje písmená sú o niečo tenšie hej, ale to tiež preto, lebo biele polepy na nich sú o niečo tenšie vyrobené.
A ten plech tam ja nevidím nech sa kukám ako kukám :) A nie je to jedno?
A ten plech tam ja nevidím nech sa kukám ako kukám :) A nie je to jedno?
-> minno: u těch Tvých jsou písmena nějaká hubená, ne? A co ten plech uvnitř, co je vidět u adamiska?

-> Mantrabeach: -> MATTESS: aj druhošiek je viac typov :-) napríklad tie, čo mám teraz kúpené ja, tie majú písmena hranaté úplne, viď. img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/326_2009-11-30_2
1-53-01_65.jpg
A tiež majú aj "Š".
No ale myslím že je zbytočne sa hádať, mal by nám to obzrejmiť sám majiteľ adamisko :)
A tiež majú aj "Š".
No ale myslím že je zbytočne sa hádať, mal by nám to obzrejmiť sám majiteľ adamisko :)
-> minno: ty písmena jsou hranatý dost, druhoška je má hodně kulatý. Je to vidět na Š. Navíc je typicky vidět ten plech, jak leze ven
Druhoška zde: www.obautodily.cz/detail_ polozky/205006_2.jpg
Druhoška zde: www.obautodily.cz/detail_ polozky/205006_2.jpg
-> minno: druhoška měla nápis škoda?nebylo tam jen skoda?
-> MATTESS: podľa mňa jasná druhoška, originál nemal tie písmená také oblé, ale hranaté.
-> Syny: nebylo to tak strašné....ale diky přístupu to bylo značně obtížnější...
-> minno: mě se zdá, že z nich leze ta výztuha (?), kterou má origo. Nebo mam už vidiny?
-> MATTESS: no to áno, ale píšem to preto, lebo aj tie jeho čo renovoval je druhoška....
-> Evž@: jak to slo?
-> minno: ale druhošku, která nemá uvnitř tu výztuhu. Resp. jsem už u nás v obchodě origo neviděl hodně let
-> Petkar1: s tim povolenym srubem se mi stalo taky , a leti ti to pjekne

-> adamisko: za 100 korún kúpiš tie zásterky nové
Poprvé od konce srpna ujel rapid víc jak 50 metrů! Nic neupadlo, startuje, jede, brzdí, svítí, tak jen dodělat ftákovinky na technickou...
-> Petkar1: to jede jak hovado... :)
-> Petkar1: ty krávo

vyřešil problém s řazením - posunutej motor. A rovnou jsem to i pořádně projel:
http://www.youtube.com/wa tch?v=Qw8eTk122zE

http://www.youtube.com/wa tch?v=Qw8eTk122zE
prezul feldu na letni, co jsem mel loni na skodarne, trochu ju umyl, povysaval a zavezl naboje a podlozky ze skodarny na predelani na roztec 4x108 na novy litaky 

-> Kaprof: Já nic nepsal o rybolovu na Labi. :o)
-> Borin - Král tuzerů: :o))
-> Borin - Král tuzerů: :o))
neudělal nic :-D
-> Gemini: nanýtuješ
-> Fén: Jedovatá z vltavy

-> Fén: 

-> David29: A k večeři bude ryba? :o))
-> Pavel P..: Náhodou... byl i v myčce... a mám u řidiče mokrej koberec 

-> David29: a co z něj zbylo?

Kompletně vymyl Soptíka...
umyl zelenýho nabalzámoval a zase uklidil do garáže :-D
a včera napatlala hnědýho rezistinem "opravil" korozy plastama kde se dalo a seru na to :-D
a včera napatlala hnědýho rezistinem "opravil" korozy plastama kde se dalo a seru na to :-D
-> Syny: to sa este bude ladit, este nieje zacvakana obrucka... budem musiet zohnat poriadnu cervenu, toto je len test centrofixou :D
-> darklord: Vypada to pekne, jen ten bilej stred rucicky mi tam nesedi :)