skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Hurdis: j neni to samozrejme top stav.je to predrenovacni kousek zachovalej.jinak tady jeste naky foto
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :

-> castrol: Kolik aut, tolik děr.
Takhle nějak: www.ulozto.sk/live/.../di voke-sny-maxipsa-fika-ii-8 -o-vynalezani-avi Od 3:00

Takhle nějak: www.ulozto.sk/live/.../di voke-sny-maxipsa-fika-ii-8 -o-vynalezani-avi Od 3:00

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nezabudaj ze ma dva 

-> castrol: 2x4x2m by mohla stačit... 

Pravda, pak to jen budeš muset zaházet.
-> Tomaso435: vykop jamu a mas pokoj
-> castrol: no a nožičky se rozjedou :-D tohle asi nevymslim :-(
-> Tomaso435: dobra volba a paletu
-> castrol: vědět jak ..... napadla mě točící stolička od piána

-> Tomaso435: tak zmontuj 

-> Hurdis: to je jak z bláta do hovna

-> snouky: kurnik. bych taky uvítal nějaký zdvíhátko...
-> Pavel P..: Kalinu?

-> Hurdis: jojo v sajuzu
take za te ruble, co bys nechtěl.....

-> Pavel P..: A po roční pauze opět na špičce prodejnosti.
-> Hurdis: jasně, tam to ani jinak nedělaj... se můžeme od soudruhů učit jak se dělaj auta.... už 30let pořád stejná a pořád stejně nahovno

-> Hurdis: asi tak .. za 100 se dlouho neohřeje
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ale no fuj, libovka?
Pokud si pamatuji debatu u auta, tak zdejší kolega Kalic pořídil na podzim obdobnou za stejnou částku a moc si vychvaloval výhodný nákup, s čímž nelze než souhlasit, auto bylo k vidění na ulici.
Jelikož je debata veřejně přístupná v jeho kartě a fotky auta má na veřejném webu, asi se nedopustím ničeho proti ničemu, když hodím odkaz:
www.cabrio.cz/auto-Skoda_ Felicia_new
Stačí se podívat na klasické inzerce na 2-3 kousky po pochybné renovaci, které se nejméně druhý rok nabízí za částky 2,5-4x vyšší, popř na torza s nebo bez TP za 70-90.
O tohle se zájemci budou přetahovat už podle jediné fotky, pan majitel má s úvodní cenovkou asi pod čepicí, nebo bude stará férová škola a zbytečně prodělá.
Jelikož je debata veřejně přístupná v jeho kartě a fotky auta má na veřejném webu, asi se nedopustím ničeho proti ničemu, když hodím odkaz:
www.cabrio.cz/auto-Skoda_ Felicia_new
Stačí se podívat na klasické inzerce na 2-3 kousky po pochybné renovaci, které se nejméně druhý rok nabízí za částky 2,5-4x vyšší, popř na torza s nebo bez TP za 70-90.
O tohle se zájemci budou přetahovat už podle jediné fotky, pan majitel má s úvodní cenovkou asi pod čepicí, nebo bude stará férová škola a zbytečně prodělá.
Přesně tak, 100t je super cena, pokud je auto v dobrém stavu
-> urbi: Ruce, které mají tolik peněz, nemusí být mnohdy zrovna ty "dobré ruce". 

ale jo dám ho sem, sic trocha tuningu ale co
-> urbi: 100 tKč je pěkná cifra. Pro zvýšení zájmu jako vyvolávací ideální.
-> Radek Retro eLeSo: tak super :)
-> urbi: 100 000,- je dobrá cena i za felicii 1959-1960 v průměrnym stavu.
-> urbi: 100 000,- je dobrá cena i za felicii 1959-1960 v průměrnym stavu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : co vim tak se pry ozvalo uz dost zajemcu,takze prej budou vybirat aby se dostala do dobrych rukou
-> j_j: jj,má ji tam pořád

-> urbi: No je to sice pálka, ale jestli je v perfektním stavu, tak třeba najde majitele i tak. To se ukáže...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 100l pevna cena.pokousel sem se mu to rozmluvit ale je to jeho otce.a snim prej neni rozmluva takze tak
-> urbi: A za kolik?
-> Radek Retro eLeSo: 100 metrů odtamtud jsem kdysi bydlel. Míval i 911tku za výlohou v tom horním patře vid?
-> Zeke-ten šestý: zatim

-> Apple STS Chvojkovice-Brod:
ja ja

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ted nevím na co narážíš, ale já auta nekradu
-> Pavel P..: však jsem ti to tuhle povidal, at si na feldu dáš pozor

-> Pavel P..: tys měl zpoždění tak sem se šel projít

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: člověk ho chvíli nechá bez dozoru a už brousí kolem kde by odtáhnul nějakej vrak

-> Pavel P..: -> Apple STS Chvojkovice-Brod: pardooon

-> Zeke-ten šestý: tu už jsem fotil a dával do tématu u funkách

-> Zeke-ten šestý: viz téma felicia fun, dával jí tam pavlik p.
-> Radek Retro eLeSo:

-> Pavel P..: neva,i tak díky

kecám, je to Škoda 645

-> Radek Retro eLeSo: Škoda 430
-> Pavel P..: to bych sem dal jen toho sedana,taky škodovka ale typ po mě nechtěj,má to na chladiči to rozevřený logo co se mi strašně líbí

To je Praga Grand nebo podobná že?
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování