skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
Dnes popoludní idem domov, zrazu vidím pred sebou na okraji cesty embéčko. Pozriem sa lepšie, no hádam to nie je možné... MBX, len tak pár kilometrov od domu. Rýchlo zabrzdím, zacúvam naspäť, idem fotiť.
Možno ho aj poznáte, každopádne na vlastné oči som videl MBX-ko asi prvýkrát v živote.
Možno ho aj poznáte, každopádne na vlastné oči som videl MBX-ko asi prvýkrát v živote.
-> j_j: jen ty blatniky byli meneny jinak to ma stejnou barvu. foceno mobilem a to slunicko tomu pomaha ;-)
...ještě jsem v Šumperku kdysi v létě viděl krásou eMBečku, modrá metalíza a bílej pruh dole na dveřích - nádhera 

-> Dymák: máš samozřejmě pravdu, ale kolikrát kdyby nebyl někdo, kdo by s ní takhle nevkusně řádil,tak mohla skončit ve šmelcu. Ted, i když je bastlená tak už má cenu a do šrotu už naštěstí, na rozdíl od 90.let, nepůjde
Snad to jsou lehce opravitelné úpravy ne je jako třeba 5Q v eRku
-> stika87: chtěl jsem se na ty blatníky zeptat, ale po tom, co mi přišlo že čumák, blatníky i dveře mají úplně jinou barvu jsem od toho upustil

-> stika87: chtěl jsem se na ty blatníky zeptat, ale po tom, co mi přišlo že čumák, blatníky i dveře mají úplně jinou barvu jsem od toho upustil

-> stika87: no, nevim čéče, to by pro mně kluci museli dojet do Rudy, se Škůdkou budem pojízdní až v červnu asi. A bavili jste se s majitelem? -> -> Dymák: já myslím, že má další auto a s touhle moc nejezdí, protože jsem ho viděl jet v nečem jiným, když nebyli pěkný cesty 
edit: jako, že nevim, jestli v nedělu, to jsou naprd spojení

edit: jako, že nevim, jestli v nedělu, to jsou naprd spojení
-> Dymák: no stalo to na zimnich a majitele byli bruslit tak asi jezdi ;-)
-> stika87: to mi chceš říct, že to přes zimu normálně jezdí, jo? To čumim teda, já bych to ven do května nevytáh 

-> krtik: njn jezdime 2x do tejdne :) tak nekdy v nedeli podvecer klidne muzem :)
-> stika87: kurň, ty/vy furt jezdíš/te přes šumperk... někdy musíme dát ten benzinka-sraz! 

-> j_j: peknej stav akorat predni blatniky meneny trochu jinej odstin ale jinak moc pekna i vnitrek ;-)
-> krtik: ano nepletes se ;-) byla kousek od sumperka u letiste na tom rybniku jezdili na bruslich ;-)
-> Dymák: tak na zimaky prece nebude davat chromi poklice ;-) a ten vec kolem volantu k tomu celkem sla i kdyz to nesnasim ale nak mi to tam nevadilo
-> stika87: pokud mám dobrou paměť a nepletu se, tak tohle je Octávka ze Šumperka? je to možný? Už jsem ji viděl i s majitelem, ale hubu sem neotevřel... 

-> j_j: hlavně ty puklice a ten nesmysl na volantu tomu dodávaj ten správnej šmrnc

-> stika87: octávky jsou vážně pěkný auta

-> Mr_Kubas: Pokud vím, tak Prima je ve výbavě neměla, ale třeba se pletu. Ale hlavně tenhle typ hagusů co je na fotce se v tom roce ještě nedělal nebo alespoň ne pro Škodovku. Ty začali dávat asi až někdy v 94, ale zároveň se pořád dával i ten starší typ (kulaté) až do konce výroby.
-> Tomaso435 21.02.11 23:53:30: Kamarád má taky Primu a má na tom taky hagusy, ale těžko říct jestli je vše původní...
dneska po mejlu z Německa-nějaký loňský kopce(viděl sem i videjko a parádně to peláší)

-> Tomaso435: Zajímavý, ona ta barva není tak hnusná, když není vyšisovaná 

-> 1560: Pokličky z Feldy no... 

-> 1560: niet zač :)
-> afro100:
Aha, kurňa, já si říkal, že mi tam cosi sedí a cosi nesedí :) Dík.
Aha, kurňa, já si říkal, že mi tam cosi sedí a cosi nesedí :) Dík.
-> 1560: kola su origo(hranate otvory v diskoch=roztec 4x98), len puklicky ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
A kola.
Ale jinak to ujde.
A kola.
Ale jinak to ujde.
-> Tomaso435: Akorát ty hagusy asi moc originál nejsou... a pěkně zaparkováno přes čáru.
libovější primu sem ještě neviděl, včak měl najeto lehce přez 50tis.... škoda jen, že fotka stojí za vejliž prdel :-/
-> Pipo26: Nevím kam to dát, tak to dám tam, kam to vůbec nepatří? Zajímavá logika. 

-> Pipo26: Neber si to špatně, ale jako libovka nevypadá ani jedno z toho. Ta poslední Tatra už vůbec ne. Ta má akorát tak zajímavý zrcátka.
-> Pipo26: ci to je favo alebo accent
-> castrol: Pokial chces vediet tu tatru-interier tak neviem co to bolo ... Mne to doslo ako z fordu ale neviem ...
-> Pipo26: vnutrajsok tej dodavky ... robili sa dve verzie, na zaklade favorita a na zaklade hyundai accent ... malo to interier motor, podvozok aj kolesa z toho daneho modelu
-> afro100: tak nic zaujimave 

-> castrol: podla kolies accent
-> Pipo26: co to malo za vnutrajsok ??
Dnes jsem na parkovišti v Českém Krumlově potkal velice pěkného Favorita Solitaire v téměř původním stavu. Měl jen vyměněné páté dveře, ale panel Hella mezi světla byl na svém místě.
Majitel, starší pán, si všiml, že si jeho auto fotím. Vystoupil a dali jsme se do řeči. Měl přední okna v elektrice. Udělal mi radost, jen jsem si dělal srandu, že by s ním v zimě neměl jezdit. Najeto cca. 80 000 km
Majitel, starší pán, si všiml, že si jeho auto fotím. Vystoupil a dali jsme se do řeči. Měl přední okna v elektrice. Udělal mi radost, jen jsem si dělal srandu, že by s ním v zimě neměl jezdit. Najeto cca. 80 000 km
-> Don_pepe: hlavne je, ze ma vsetky nalezitosti co ma mat - listy a hlavne chromy ...
-> afro100: To teda nevypadala, jen ten blatník kazí dojem :(
-> Don_pepe: to su male veci ... vymeni sa, plechov je stale dost, len aby nebola hnila ...
-> afro100: Zepředu byla kapánko ťuklá...
-> Tomaso435: Toho sem si všim až když sem stahoval fotky z mobilu, jinak bych ju obhlíd detailněj...
-> petr s: Přesně, 9.15 ráno
-> Tomaso435: Toho sem si všim až když sem stahoval fotky z mobilu, jinak bych ju obhlíd detailněj...
-> petr s: Přesně, 9.15 ráno

-> Don_pepe: Lídl zábřeh a určitě dopoledne když je nájezd důchodců
-> Don_pepe 17.02.11 20:43:33: pekna farba
-> Don_pepe 17.02.11 20:41:49: vypadá původně... jedno zrcátko blikny fuč a hladký čelo :) málo kdy už vidim
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování