skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nálepka škoda virt
-> FORM: Nemoch bych se přidat?Taky bych chtěl tu samolepku 1xbílou a 1x černou obě sedan a zvenku
-> Shade Nouf: bohužel nikdo, zatím posílám pouze Praha a Plzeň. Pouze Rabbitovi jsem slíbil že mu to pošlu na jeho adresu. Možná na nějakej sraz jedeš ? by ti to tam někdo mohl vzít jinak už obálky neposílám pouze při větším počtu páč pak nepoletím na poštu kvůli 50 korunám sorry
-> Petr Šťastný: viz předchozí odpověď
-> Petr Šťastný: viz předchozí odpověď
-> 4L4: je tu někdo z Olomouce? já bych chtěl taky nálepku. Na kupé od každé barvy jednu(černá,bílá,stříbrná
) na nalepení ze vnitř.
-> 4L4: poslal bys mi taky jednu obálku?
2xbílá sedan zevnitř
2xbílá sedan zvenku
2xčerná sedan zevnitř
2xčerná sedan zvenku
díky
adresa je v ID
2xbílá sedan zevnitř
2xbílá sedan zvenku
2xčerná sedan zevnitř
2xčerná sedan zvenku
díky
adresa je v ID

-> Nwkt: začátkem tejdne hned v pondělí je vyrobím a počítám tak úterý - středa bych je poslal
-> 4L4: Ok, už se těšim

-> Nwkt: jasně jen co to bude vše tak ti napíšu zprávu abys věděl. pošlu to ve větší obálce takže si pak to poštovný rozpočítej mezi kupce

-> 4L4: Jo jo, pak si řekni o adresu
-> Nwkt: ok a pošlu k tobě i ostatní samolepky pro plzeňáky a ty si je pak skásneš ok ? zatím je to Syny a Nemky
-> Rabbit: ok pošlu, ale počítej že to budeš mít dražší páč si k tomu musíš zaplatit poštovný za dopis ve kterém ti to pošlu
-> 4L4: Plzeň beru já
Takže já:
3x černý kupé lepený ven
3x černej sedan lepenej ven
4x stříbrnej sedan na okno
4x stříbrný kupé na okno
3x bílý kupé lepený ven
3x bílej sedan lepenej ven
4x bílý sedan na okno
4x bílej kupé na okno
mno to bude asi všechno
Takže já:
3x černý kupé lepený ven
3x černej sedan lepenej ven
4x stříbrnej sedan na okno
4x stříbrný kupé na okno
3x bílý kupé lepený ven
3x bílej sedan lepenej ven
4x bílý sedan na okno
4x bílej kupé na okno
mno to bude asi všechno

4L4:
Já bych chtěl:
4 bílí sedan kerý se budou lepit zevnitř
2 černý sedan kerý se budou lepit z venku
Akorát je u mě problém, že bys to musel poslat přímo mě. Protože do Prahy si pro to nepojedu a tady z okolí Kolína se nějak nikdo neozívá.
Já bych chtěl:
4 bílí sedan kerý se budou lepit zevnitř
2 černý sedan kerý se budou lepit z venku
Akorát je u mě problém, že bys to musel poslat přímo mě. Protože do Prahy si pro to nepojedu a tady z okolí Kolína se nějak nikdo neozívá.
-> FORM: Muzem se teda dohodnout ze bych si nechal poslat k tobe nejaky nalepky a pak bych si je v praze vyzved.
ještě počkám do pátku kdo co bude chtít a tak příští tejden bych to poslat. Dohodněte se teda komu to pošlu a vy už si to pak vyzvednete ok. tuším že v Plzni se hlásil Nwkt a praha tuším FORM ?
-> Nemky: ok počítám s tebou
-> 4L4: ja bych si pral:
2x cerny kupe zvenku
2xsvetle zelenou sedan zevnitr
3xcerna sedan zvenku
1xstribrna sedan zvenku
predem dik
2x cerny kupe zvenku
2xsvetle zelenou sedan zevnitr
3xcerna sedan zvenku
1xstribrna sedan zvenku
predem dik
-> Syny: Ok
-> 4L4: Jo a sedan

-> 4L4: Ok, takze ja sam za sebe bych bral:
2x cervenou - lepena zevnitr
1x cernou - lepena zvenku
1x stribrnou - lepena zvenku
Jeste reknu Pedrosovi, ten je chtel taky...
2x cervenou - lepena zevnitr
1x cernou - lepena zvenku
1x stribrnou - lepena zvenku
Jeste reknu Pedrosovi, ten je chtel taky...
-> FORM: ok

ja mom jeste spoustu nalepek nadelanych
jak jiste nekteri vite
rozeslal sem jich celkem dost
kdyby mel nekdo zajem neni problem se domluvit
jak jiste nekteri vite
rozeslal sem jich celkem dost
kdyby mel nekdo zajem neni problem se domluvit
-> 4L4: Super, viděl bych to nejspíš na 2x bílá + 2x černá zvenku, 2x virťácká modrá + 2x stříbrná zevnitř. Všechno v sedanu a do Prahy. Kdyžtak ještě upřesním až si to pořádně proberu v hlavě. Díky moc
Takže suma sumárum asi takhle, barva je jedno jakou chcete můžu dodat jakou koliv (bílá, černá, červená, stříbrná, zlatá, ..), cena za kus by byla cca 5 korun za bílou / černou, a stříbrná / zlatá / granitová cca těch 10 korun. samolepky to budou samozřejmě ty co sou k dispozici tady na webu. velikost samolepky 11-12 cm. jen si každej musí říct jak to chce lepit zevnitř / zvenku abych příslušnej počet zrcadlově obrátil. samolepky vypadaj tak že to není tištěné na průhledné fólii ale řezané z příslušné barvy takže ve finále máte nelepený jen ten obrázek
-> Karlos: njn to věřim ale tak myslim že by to nemusel bejt takovej problém

-> ps: Zatím ne, ale udělám si zásobičku a todle by se mělo vlízt na jednu A4. ted tu mám jedno kupé a tři sedany. na fáčka, fofrmany, filcku a nissana bych to nelepil.
-> Gryzly: Jsem nevěděl že máš tolik aut
-> havlik: Kámoše máma pracuje vlastně v reklamce.. ale když já jsem tak línej tam dojet.. No uvidíme,jak se to tu pohne, když se to nepohne, tak asi nechám pár kousků udělat já. Bohužel poslední dobou na to není ani čas.
-> ps: Bílou nebo stříbrnou, to je fuk, tak tři kupé a deset sedanů.
-> Gryzly: Vyber si barvu a plotr vím kde je
-> Nemky: já bych radši světlou at je to vidět.
taky myslim ze se s cenou ve vetsim poctu dostanem na cenu 1kus/10 max20kc
-> Karlos: mno myslim že i kdyby sis vzal tady ten nákres naběhl někam do reklamky že chceš 10ks tak by to vyšlo levněji než 40kč/ks
Pokud by putovaly nějaký do Prahy, tak závazně objednávám 10 x kupé, muselo by to být vyřezané (ne nátisk na průhlednou fólii) a černé. Lepitelné klasicky zvenku a za nějakou přijatelnou cenu do cca 40 kč / ks. Snad moje požadavky nejsou nesmyslné.
nejlepsi by bylo poslat do kazdyho mesta treba 30samolepek to nebude problem rozprodat,jenom za dnesek sem sehnal kupce na dve kupe a 4sedany
V praze se najde urcite spousty lidi.Ja se k nim priklanim.
-> 4L4: kolik by dělal ten menší úplatek, aby jsi pak nevyrukoval třeba se 100 za kus. jinak já bych pak bral třeba 4, ale věřím že se tu v Praze najde ještě spousty lidí, kteří budou chtít.
Já bych to chvíli nechal ve stádiu čekání. Oni se ještě nějaký lidi určitě ozvou.
4L4:
Jinak teda moje představa by byla: Na okno by se to lepilo ze vnitř. To by šlo udělat tak že by se to natisklo zrcadlově ne? A barva? Obrys škodovky a nápis bych dal bílej na průhlednym pozadí. Šlo by to vyrobit?
4L4:
Jinak teda moje představa by byla: Na okno by se to lepilo ze vnitř. To by šlo udělat tak že by se to natisklo zrcadlově ne? A barva? Obrys škodovky a nápis bych dal bílej na průhlednym pozadí. Šlo by to vyrobit?
jj taky by me zajimaly ty barvy, ale klidne cerna nebo bila staci, jeste se poptam po kamosich skodovkarich jestli taky nechtej at jich je dost a vyplati se vyroba
kdyby jstze to delali tajk bych si par nalepek taky vzal.
A barva nefim, podle toho jak by to vypadalo a jestli bude vubec moznost vyberu, ale asi bila...
Jinak bude to nalepovaci zvenku nebo zevnitr?
Jinak bude to nalepovaci zvenku nebo zevnitr?
OPRAVA: Syny chce 6x sedana

Takže já bych si vzal 4x sedan a 4x coupé-oboje 2x bílý a 2x černý
Syny asi 3x sedan
Nemky 1x bílej a 1x černej sedan
Přidá se ještě někdo z Pzlně?

Syny asi 3x sedan
Nemky 1x bílej a 1x černej sedan
Přidá se ještě někdo z Pzlně?
-> Nwkt: Myslim ze i PedrosCZ by ji vzal ale nefim to jiste!
-> 4L4: Nemky chce a Syny taky tkaže ještě počkáme jestli se někdo nepřidá
Ja bych urcite bral... Nejlepe sedana ouzu
Neee, sedana ci..

jinak se taky dohodněte kdo by jste chtěl jakou barvu a či sedan nebo coupe
-> Nwkt: jak říkám se dohodněte a můžu začít vyrábět
-> 4L4: Syny a Nemky by si urcitě taky nějaký vzali
-> Nwkt: tak zkus najít ještě pár zájemců jeden / dva kusy neposílám, pouze desítky ks

-> 4L4: Já bych měl zájem v Plzni