-> Karlos: ok počítám s tebou
-> Nwkt: ok
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nálepka škoda virt
-> FORM: pro mě by bylo nejlepší kdyby jsi mi peníze poslal na účet hned po obdržení zásilky, ale sem ochoten počkat
-> 4L4: Adresu máš taky v PM
-> 4L4: Adresu máš v PM, jak to bude, ty mi to pošleš, já vyberu peníze a ty ti pak uložím na účet?
ok všem co to pošlu to pošlu tak aby mi ty peníze přišly teda na účet ok. jinad už zítra bych to chtěl poslat takže potřebuju adresu na FORM, NWKT atd.
-> 4L4: Do zásilky posílyný do Prahy FORMovi přibal ještě 10xčerné kupé zvenku, díky. FORM o tom ví.
Osobně bych měl zájem o 2ks samopleky "skoda.virt", ale jsem z Olomouce. Zkusím se ještě poptat, jestli by měl někdo z okolí zájem.
4L4:
Taky bych ti to cvaknul na účet. Nahoď číslo účtu a jakej si přeješ variabilní symbol. Ušetříme pár korun a já nebudu muset na poštu.
Taky bych ti to cvaknul na účet. Nahoď číslo účtu a jakej si přeješ variabilní symbol. Ušetříme pár korun a já nebudu muset na poštu.

-> 4L4: A můžu ti to zaplatit na účet? Aby sme zbytečně neplatili dobírku
U mne taky vsechno v poradku!!!!!
4L4:
U mě taky v pořádku.
U mě taky v pořádku.
-> 4L4: jasný
-> 4L4: ok u me to sedi
-> 4L4: Jj, u mě to taky sedí

-> 4L4: To by mělo sedět
doufám že jsem na nikoho nezapoměl

Rabbit
-------
4x bílý sedan zevnitř
2x černý sedan zvenku
Shade Nouf
--------------
1x černý coupe zevnitř
1x stříbrná coupe zevnitř
1x žlutá coupe zevnitř
1x světlejší žlutá coupe zevnitř
Rapidman
-----------
10x bílý coupe zvenku
10x černý coupe zvenku
těmto třem přímo na adresu
-------
4x bílý sedan zevnitř
2x černý sedan zvenku
Shade Nouf
--------------
1x černý coupe zevnitř
1x stříbrná coupe zevnitř
1x žlutá coupe zevnitř
1x světlejší žlutá coupe zevnitř
Rapidman
-----------
10x bílý coupe zvenku
10x černý coupe zvenku
těmto třem přímo na adresu
NWKT zásilka do Plzně
------------------------- -
Nwkt:
3x bílý sedan a coupe - zvenku
4x bílý sedan a coupe - zevnitř
3x černý sedan a coupe - zvenku
4x stříbrná sedan a coupe - zevnitř
Nemky:
2x černý coupe - zvenku
2x světle zelená sedan - zevnitř
3x černá sedan - zvenku
1x stříbrná sedan - zvenku
Syny:
2x červená - zevnitř sedan
1x černá - zvenku sedan
1x stříbrná - zvenku sedan
------------------------- -
Nwkt:
3x bílý sedan a coupe - zvenku
4x bílý sedan a coupe - zevnitř
3x černý sedan a coupe - zvenku
4x stříbrná sedan a coupe - zevnitř
Nemky:
2x černý coupe - zvenku
2x světle zelená sedan - zevnitř
3x černá sedan - zvenku
1x stříbrná sedan - zvenku
Syny:
2x červená - zevnitř sedan
1x černá - zvenku sedan
1x stříbrná - zvenku sedan
FORM zásilka do Prahy:
------------------------- --
Form:
2x bílá + 2x černá - zvenku sedan
2x virt modrá + 2x stříbrná - zevnitř sedan
Xtuner:
1x bílá + 1x černá - zvenku sedan
Martin14:
1x bílá + 1x černá + 1x zlatá + 1x stříbrná + 1x červená - zvenku a to samé zevnitř sedan
------------------------- --
Form:
2x bílá + 2x černá - zvenku sedan
2x virt modrá + 2x stříbrná - zevnitř sedan
Xtuner:
1x bílá + 1x černá - zvenku sedan
Martin14:
1x bílá + 1x černá + 1x zlatá + 1x stříbrná + 1x červená - zvenku a to samé zevnitř sedan
-> Mr.Din: Jestli pojedeš do Běšin tak by sis jí moch nechat poslat ke mě
co mám udělat proto abych taky jednu měl ? dík
-> FORM: tak díky moc
4L4:
Dyštak až to tu budeš zejtra uzavírat tak bys moh udělat nějakej sumář ať všichni víme, že víš co chceme poslat.
A kdyby se ti náhodou ozval někdo v šišojidu Kolín, Kutná Hora Poděbrady a blízký okolí tak by jim to po domluvě bylo možný poslat ke mě.
Dyštak až to tu budeš zejtra uzavírat tak bys moh udělat nějakej sumář ať všichni víme, že víš co chceme poslat.

A kdyby se ti náhodou ozval někdo v šišojidu Kolín, Kutná Hora Poděbrady a blízký okolí tak by jim to po domluvě bylo možný poslat ke mě.
jj taky se tesim
to by mozna mohli do besin bejt hotovi

Uz se na ne tesim !!!!!
-> rapidmen: ok příští tejden posílám
-> 4L4: Poslal jsem ti adresu do zpráv, díky
-> 4L4: Díky moc, jsem ti vděčnej
*171* *171* *171* *171* *171* *171* *171*

víc obálek už neposílám, další kdo bude chtít samolepky tak jedině poslat do Prahy (FORM) nebo Plzeň(NWKT), samozřejmě se musíte domluvit na předání a penězích s daným člověkem
-> rapidmen: ok pošlu ti to
-> 4L4: Ale předpokládám, že ti to ty tři týdny bude trvat všechno vyrobit, takže v pohodě. Nebo to poslat nějakému pražákovi.
-> xtuner: Jo jasně beru to na sebe, pak ti je dám
-> 4L4: Musel by jsi mi to poslat do Litvínova, protože já tu v Praze nemám trvalé bydliště, navíc tu teď skoro 3 týdny nebudu, pak není problém
-> 4L4: Kdyby to náhodou šlo, tak bych si vzal tak 10kousků bílých coupé zvenku, pak 10kousků černých coupé taktéž zvenku, ale jestli by jsi mi to poslal dobírkou taky na mojí adresu?Šlo by to?Pls pls

-> 4L4: .Prosim te muzes jeste k tem mym 8 nalepkam poslat jeste dve cerveny jednu lepenou zvenku a jednu zevnitr sedan.Dik moc a slibuju ze uz je to posledni zmena.

-> 4L4: ok to by šlo......a teď mě napadá....víš že se dá poslat balík, dopis nebo cokoli na dobírku a pak ti prijdou prachy na účet? já to tak posílám výdicky. Je to poukazka A a jakej si ten kod(v pravo nahore) je 116
-> Shade Nouf: jasně šlo, ohledně té žluté tu mám takovou citrónovou a pak takovou sytější tak ti to udělám z těhle ok
-> 4L4: chtel bych kupé na nalepení zevnitř v barvách (rozmyslel jsem se) černá,stříbrná,žlutá, tmavá žlutá. tyhle čtyři. šlo by to?
-> Shade Nouf: mno to by asi teda šlo pošlu ti to teda na tvou adresu, takže ta objednávka platí jo co jsi psal ?
-> 4L4: ještě jeden nápad......nechceš mi je poslat normálně(jako jakykoli jiny dopis-ne na dobírku), tim by odpadlo opětovné chození pro "těch pár korun" na poštu. Peníze bych ti poslal na účet převodem....co ty na to?
OK 4L4 mi je evidentně samostatně nepošle, takže se ptám........kdo by byl ochotný to vzít na sebe a pak to poslat?samozdrejme na dobírku nebo tak nejak......na nejakej sraz se asi jen tak nedostanu protože nemám čas
-> Shade Nouf: nemůžeš se mi divit páč samolepky pro tebe vyjdou na 20 korun a něco pošta. a já pak poletím na poštu kvůli 40 korunám, to i víc projedu na tu poštu. Nejlepší by bylo jak jsem říkal kdyby ti to někdo vzal třeba někam na sraz nebo tak
lidi....prosim...ja CHCI TAKY.....klidne se pridam i do Prahy kdyz bude FORM ochtnej mi je poslat sem.......prece se musi najit zpusob jak to dostat ke me ne?
-> Martin14: ok bude je mít doma FORM, kterýmu posílám pro pražáky, tak se s ním domluv na penězích a tak
Takze ja se pridavam do prahy.Chci 1x bilou 1x cernou 1x zlatou a 1x stribrnou lepeni zevnitr.A jeste jednou to same ale lepeni zvenku vsechno sedan.Dik vsem
-> Rabbit: neměj strach

-> Gryzly: tobě to bude posílat? jestli jo tak bych se rád přifařil
4L4:
To je v pohodě. To zas nebude taková rána ne? To bude nějakejch 5kč x 6 nálepek + 10Kč zaposlání (nebo kolik dneska stojí dopis). Hlavně ti díky že mi to pošleš. A nepopleť to
.
To je v pohodě. To zas nebude taková rána ne? To bude nějakejch 5kč x 6 nálepek + 10Kč zaposlání (nebo kolik dneska stojí dopis). Hlavně ti díky že mi to pošleš. A nepopleť to

-> Shade Nouf: Šumperk.
já cu taky,taky nálepku...