skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nálepka škoda virt
-> FORM: mno to už bych třeba poslal jen se domluvte teda kdo co chcete a za nějakej menší úplatek je vám pošlu. min zaplatit poštovný..
-> 4L4: Určitě, to není problém, myslím že v Praze by byl odběr tak na 10 - 20 kousků
-> FORM:
to je sice velice lákavá nabídka, ale říkám radši kdyby se to třeba poslalo na jednu adresu a tam si to můžete rozebrat, poslal bych to třeba někomu do Prahy, Plzně či tak a pak už si to vyzvednete... jinak bych to neviděl ;o)

-> 4L4: To je jasný, co piješ dobrého, třeba by tě lahvinka zaslaná na tvou adresu přesvědčila....
-> Matsoft: já dělám v reklamce takže mám přístup k různým technologiím a vyřezat pár samolepek pro mě není problém, ale jak sem řek cena jedné / dvou samolepek je tak nízká že se mi to nevyplatí mít s tím tu práci ohledně pošty
-> Matsoft: jestli je budeš dělat, tak mi jednu či dvě taky zfoukni. dík
Ja bych je klidne udelal, bud na bilou nebo pruhlednou folii, ale on by kazdej tady chtel mit rezany a to ja neumim, tak na to seru.
mohl bych udělat, ale posílat to nehodlám páč poštovný by stálo víc jak samotný samolepky jinak lidem z okolí klidně zdarma

Kdyby ste nědko plánoval výrobu, měl bych zájem o dvě typu sedan.
-> Elvis: skoda.stable.cz/cz/samole
pky
Nwkt:A kde?
,Já o tom ani nevím

-> Elvis: Když si jí necháš udělat, je tu ke stažení
Dá se sehnat