Mr. Saky

prohledat
365 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 22.07.2005 do 25.05.2007, založil/a DuriQ
řadit dle data
14:45:05
30.08.2005
DuriQ
Labros: sorry ale co si tym myslel na teba som nic zle nepovedal neripes... tak nemas preco schytat... ked sa pravaju jak svine tak ako ze co im to mam tolerovat hovno vedia o mojom probleme pretoze sa im nechce ani len citat to co je na zaciatku... a to co je napisane teraz... mam pocit ze jindra ci komu to saky posielal veci mno neviem veci dostal uz davno... a podla toho co mi saky odpisal tak uz to malo u mna byt davno... tak ako neviem co si mam o nom ine mysiet... slubil ze to preveri a da vediet pytal som sa nato niekolko krat co zistil a neodpoveda uz hodne dlhsiu dobu... ako fakt chcem vediet ako by reagovalo mnoho z vas...
14:30:15
30.08.2005
kirri
-> DuriQ: ty si pi-> sep: ty vole si precti jeho par prispevku na nas, ja k tomu nemam co dodat, napsal sem mu jen jednu, vec mohl se k tomu postavit jako clovek a napsat fajn kirri, ale je to tak a tak..... tim by to objasnil i ostatnim, ja bych to bral ale on se umi jen do kazdeho navazet a mysli si ze je utlacovana mensina, hm fakt smesny a timhle me nasral a reknu mu jen jedno, hele stacilo napsat trochu slusneji, nebo snad nemam pravdu? a ne nas s kingem2 oslovovat buzny atd, mno mam toho tady fakt dost

-> DuriQ: ty si piča, alebo po vasom ty si taky kokot ze vetsi neexistuje
14:29:55
30.08.2005
chooki
-> DuriQ: hmm...mas to blbe, fakt ti to nezavidim, uz sa budem opakovat, ale len ma to utvrdzuje v nazore ze by som si nikdy nenechal robit nieco tolko km daleko....ani bohovi...v blave ti to spravia tiez, mozno nie lacnejsie, ale ked to bude zle, mozes mu to ist osobne obuchat o hlavu...dneska sa neda verit ani kamosovi ( vid moj prispevok starterz feldy-aj ten mino co mam od neho motor ma uz pekne sere) nie to este niekomu z webu z druhej strany republiky, aj ked sa za neho zarucuje aj neviem kto..........
14:29:50
30.08.2005
Labros
tak se mi zdá že někdo to tu chtěl jen uklidnit ale šeredně to od duriho schytal... já už sem radši nic nepíšu...81
14:17:20
30.08.2005
DuriQ
k vyjadreniu sakyho... pochybujem ze sa k tomu vyjadri ked ani len neodpoveda na SMSky...
14:14:33
30.08.2005
DuriQ
sep: v pohode z nicku si nic nerob 4 a som rad ze sa najde aj normalne a triezvo uvazujuci CECH alebo MORAVAK ani neviem odkial pochadzas ale toto si vazim 4
14:11:41
30.08.2005
sep
-> DuriQ: :sory za menší zkomolení nicku...
14:10:23
30.08.2005
sep
-> King2: :pokud jsem to pochopil spravně tak by musel být na dovolené asi půl roku....

-> kirri: :no nevím ,já bych prskal asi stejně jako Duriq,spíš víc....přesně jak je tu psané,když Pex měl špatnou zkušenost tak to hodil na web a bylo,a konkétně o Cicim to bylo asi na tři vlákna....to že Duriq dělá to samé mi nepřijde nijak divné.....spíš si myslím že měl svatou trpělivost.....něco málo vím od Miloše a opravdu se jim vůbec nedivím že jsou naštvaní....

Nicméně Saky se k tomu všemu snad opravdu vyjádří sám....
14:09:55
30.08.2005
DuriQ
lenze saky uz je doma davno z dovolenky a budem ho tu ohovarat pretoze ON nedrzi slovo a zalozil som toto tema nie preto aby som tu niekoho ohovaral ale aby som urychlil to co uz trva neskutocne dlho... ale kedze dotycny nereaguje na nic tak som sa rozhodol to tu dat najavo... a pride pan kirri a pan king2 ktory vedia o tom celom tak akurat holi kokot a zacnu sa navazat tak to fakt stoji zato... pani vam by som fakt asi najradsej za vase podrivanie asi trochu prihrial polievku ked chcete do niekoho picovat zalozte si vlasne tema a picujte si do neho kolko chcete... neznasam taketo vyplody... keby saky napisal alebo dal vediet mam takyto problem budis pochopim ale drzi picu jak vos pod chrastou... keby som sa s nim nesnazil komunikovat a mam riesenie problemu tak sem nepisem nic!!! a fakt prajem to takymto buznam (kirri&king a im podobnym) raz zazit nieco pod. na vlastnej kozi nech pocitia co to je ked ich ojebe ich velky pan inzinier som zvedavy ako sa k tomu potom postavia... a ako by picovali potom oni na neho to nechcem radsej ani len vediet... kirri a king pls nezucastnujte sa mojich prispevkov budem vam zato neskutocne povdacny s vami problem neriesim...
13:50:07
30.08.2005
King
Opakuje se to dokolecka, ovsem s obmenou jmen. V tomhle pripade, jde ale o SAKYho, coz je trosku jiny kafe, protoze ho trosku znam osobne. To neni ten typ curacka a vychcanka, jako v predeslych pripadech 4 Vzhledem k rocnimu obdobi bych to typoval na tu dovcu, protoze se na netu nikde neobjevuje, takze vratme se k tomu treba za tejden pane rozhazovaci sandalu 4
13:46:29
30.08.2005
Labros
Vyserte se na to, vše už bylo napsáno, normálně to tady nechte jako to je a kdyžtak si zbytek vyříkejte mezi sebou.
13:43:10
30.08.2005
kirri
-> DuriQ: prosim, kazdemu tu jen rozhazujes sandal se poslochej chovas se jako 3 lete dite.

-> Milos: muj prvni prispevek byl na tema proc to sem pise a proc? pise jakoby sakymu a sam moc dobre vi ze mu sem nic nenapise, je z dosahu netu? ze by i telefonu? ze by na dovolene do konce prazdnin? hm? ja nevim jen tipuji.

Vis on pomlouvat, urazet a ponizovat druhy umi kazdej kokot a to bez cenzury

A ja sem nerypal, bylo to mysleno dobre, ale jak se rika chytremu napovez......
13:30:18
30.08.2005
DuriQ
King2: neser pepiku nebo ti rozhodim sandal 7
13:20:47
30.08.2005
Milos
-> kirri: tak nac sa dotoho tez cpes s tymi tvojimi mudrymi recami , hm ???, mas nieco u sakyho ? teba s to tema netyka, a ci si tu pise duro nieco , ies co je ta potom ..

je pravda ze to je o nicom, ale ked saky nezdviha tel, neodpisuje na maily, tak jak napisal duro, je to tu akoby upozornenie pre druhyx,

a k tomu ze nej, je vyhovorit si to osobne, sory, xlapy ale mi nemame na to xodit do praxy 4-5 krat do pol roka
13:19:10
30.08.2005
King
2 DuriQ: ".....a ked chces prispiet nech to ma zmyslel a stoji to zato ripat vie kazdy ze jo"

zlodej krici, chytte zlodeje!1
12:56:42
30.08.2005
DuriQ
kirri: si ich odpust sam ty mkrva a potom prestanem aj ja a ked chces prispiet nech to ma zmyslel a stoji to zato ripat vie kazdy ze jo 11
12:15:10
30.08.2005
kirri
-> DuriQ: prosim odpust si narazky sam si zahlcujes tohle "duchaplne tema"
12:11:54
30.08.2005
DuriQ
kirri: magor si ty mojko... ja som ta nim nenazval moj krasny krizeny slovensky-pipicek 3
12:08:41
30.08.2005
kirri
-> DuriQ: ty si magor snazis se akurat lidi nasrat, si precti podruhy co pises urcite neradim spatneurcite vim co to je nekam nekomu vrazit hodne penez a duvery a pak to vypada takhle ale uz se k tomu nevyjadruju.........

-> Jindra: jednim uchem sem druhym ven, nechavam si posilat veci od toho koho znam treba Martin (johny Death) toho znam osobne a nemam problema a Ludek mi taky poslal co rekl, sice polozky v mensi castce ale ja bych si nenechal posilat veci od toho koho neznam, to je k tomu cicimu a spol, tohle je neco jinyho a ja uz mlcim nema to cenu, DuriQ to bude psat porad dokola....
12:00:19
30.08.2005
DuriQ
kirri: ja som to s nim riesil osobne ale ako som napisal slubotechna co som mu mal natrhnut rit alebo ako to myslis osobne osbnejsie by to snad uz neslo kazdy tyzden mu sposlem jednu dve SMS-sky nereaguje ani na to tak co chces riesit osobne... osobne mu mozem potom akurat tak potriast pravicou a povedat mu co si o nom myslim ale to je tak vsetko... ked tu z vas niekto napise daku picovynu za 80cz robite s toho vojnu a co ja viem co este ja som do toho napratal omnoho viac praxov ako 80cz a hadzes mi na oci takuto kokotinu... ja viem ze s tym nic neviriesim ale aspon rad upozornim... ostatnych nebolo to mojou chybou !!! ja som si tie suciasky nevyrabal dodavatel je SAKY a nevie sa k tomu postavit... ide uplne o nieco ine tak drz prosim ta hubu 11
11:15:00
30.08.2005
Jindra
Kirri: pravda pravda, ale o Cicim sis rad precetl, abys mu nic neposilal. Od Pexe to bylo dobre varovani. A spousta lidi mu za nej urcite podekuje. A dalsi a dalsi. No a toto je to samy v bledemodrym.

Jinak osobni kontakt je urcite nejlepsi, zvlast, kdyz se na tebe ten clovek diva a lze ti do oci.

J.
11:12:00
30.08.2005
kirri
-> Jindra & All: Uz to tu psal pan Kurvapes, neni lepsi to resit se Sakym osobne, tohle je fakt debata o hovne Duro, vis ze tento web uz ani nenavstevuje uz tu nebyl hafo dlouho a tak to straci "smysl" maximalne tu muzes ukazat co ti provedl, ale timto to fakt nevyresis, to jako kdybysi mluvil do zdi, to je fakt......
11:08:24
30.08.2005
Jindra
Ja to myslel tak, ze cely toto tema neni vtipny a tudiz se neslusi to jakkoli zlehcovat. Ono by vas taky nebavilo cekat na nejaky soucastky a nemoct kvuli tomu jezdit. Uz je konec leta, takze treba zbytecny povinco, technicka na rok v tahu...

J.
11:02:34
30.08.2005
Labros
ani nekoupil...
11:02:14
30.08.2005
Labros
sakra teď se tady na mě rozčilujou dva takoví smajlíci! nic jsem neukrad...
11:00:25
30.08.2005
havlik
-> Jindra: Ja nerikam ze to ma bejt vtipny ja sem to myslel tak ze kde ziska dily ze Sakyho rapida!
10:48:25
30.08.2005
Jindra
To neni vtipny!

J.
10:34:22
30.08.2005
havlik
-> Labros: Si mu ho ukrad?4
10:29:40
30.08.2005
Milos
-> DuriQ: ja uz som na to aj zabudol kurwa vidis to

-> SAKY: takze kedy uz ?????
09:53:24
30.08.2005
Labros
-> DuriQ: můžu ti poslat něco z jeho rapida jestli chceš 1
09:35:39
30.08.2005
DuriQ
Labros: mne je to jasne ze uz sem na web nechodi ale nech to vedia aspon iny ludia co je zac... obycajna slubotechna a dufam ze sa mu to raz v zivote vrati ved bozie mlyny melu pomali ale isto 1
09:25:28
30.08.2005
Labros
-> DuriQ: bojim se že saky už ten web nečte... a už dlouho nebyl ani na icq... zeptám se ještě kámošů jesli ho v poslední době viděli...
09:03:58
30.08.2005
DuriQ
takze ozivujem toto tema, ale s tym, ze moja trpezlivost uz vazne presla 11,

takze mr.Saky mi uz asi od februara posiela jeden tupy balicek a navise, co je natom najkrajsie od februara, som tam bol 2x, sak naco by mi to mohol dat osobne, ked nemusi, ze... radsej sa budem hrat, ze som to poslal postou... 11 od madmana som prednedavnom kupil lauf prisiel za !!!2DNI!!!, ako je mozne, ze balicek od sakyho, ktory uz udajne ide ku mne, "druhy" krat, este nedosiel a trva mu to uz asi mesiac ???, ak nie viac ???, ak bol vobec poslany resp., ak bol vobec niekedy obsah toho baliku vyhotoveny... ide tu iba o posranych 500cz to ma z biedy nevytrhne, ale v tom baliku ma veci aj iny clovek, v hodnote cca 1000cz, mne ide o princip... ja som sakymu dvoveroval, ale neviem, preco by som mu mal dvoverovat aj nadalej..., pretoze uz ako som spenul veci co som od neho kupil, som musel skoro vsetky upravovat aby boli pouzitelne... a tu sumu co som mu zaplatil, nebola mala 20550cz a plus, co som mu dotiahol dalsich ludi, by sa mohol nad sebou zamysiet, ale "nenazranost" sa nezaprie... co som musel upravat? drziaky brzdicov nechutne prasacke riezenie cez 2mm podlozky a aj tak to nieje uplne to co by som chcel co sa tyka vystredenia brzdica, takze drziaky uplne na pikacu, takzvane ostre riadenie ktore by malo mat 2.8otacky ma 3otacky 11, naboje nemali dohodnute parametre navise nebolo mozne do nich dostat vicka... museli sa upravovat vicka vystuhy prednych naprav boli dost divne zadnu napravu mam uz poskladanu ale som zvedavy co ma na nej este prekvapi... ta bola celkom v pohode... takze MR.Saky je pre mna obycajna slubotechna ktora nevie ani nic spravit podla toho ako sa dohodne ani v termine a ani na parametroch... Saky nechci aby sme sa stretli 11
09:41:19
03.08.2005
DuriQ
King2: ci kam az môzu 3 to je jedno som sa sekol ale dik za opravu 4
09:22:04
03.08.2005
King
2 DuriQ: Pan myslel KaMbodzu?4
08:44:29
03.08.2005
DuriQ
Pater: to teda neviem ale posielal ten balik este pred odochodom na dovolenku neviem ci to nahodou neslo cez kanbodzu 3
20:59:21
02.08.2005
Pater
-> DuriQ: Saky se teda uz vratil z dovolenej??
12:14:11
01.08.2005
DuriQ
mno takze Saky ma potesil tym ze balicek je uz na ceste... dufam ze to islo tentokrat na spravnu adresu 1 a ze problem ohladom drziakov a nabojov doriesi... 4
14:00:52
29.07.2005
chooki
-> DuriQ: ja viem, ze po vojne je kazdy general, ale ja by som si NIKDY nenechal nieco robit 350 km od domova...viem ako to je ked mi nieco robia tu, kusok odo mna, ze tam vzdy beham kazdy den to bud urgovat ci prerabat...neviem si predstavit takto behat do prahy...8
13:36:32
29.07.2005
DuriQ
Labros: dik za ochotku to si cenim a ked budes potrebovat hel v SR a budem ti moct pomoct taktiez pomozem ako mozem 4
13:23:47
29.07.2005
Labros
-> DuriQ: já vim ale tohle je typická práce pro nějakýho studentíka co nemá zrovna brigošku a má spoustu času a ocení i nějakou tu stovku co mu přidáš - nic z toho o mně neplatí - ale neboj nenecháme tě ve štychu buď to Saky pošle nebo ti s tim někdo z nás v Praze pomůže
13:17:46
29.07.2005
DuriQ
Labros: mno sak nic ine mi neostava... a bol by som ti fakt povdacny keby si to pre mna spravil ak nebude schopny to poslat on... budem ti zaviazany...
11:17:54
29.07.2005
DOOlittle
-> Labros: mozno ked si precita toto vlakno, tak tam pribali aj nejake to TNT alebo C41
11:10:06
29.07.2005
Milos
vsecko je mozne ale on ze pry nema porad cas
11:00:40
29.07.2005
Labros
-> DuriQ: jo? že bych si udělal výlet po Praze s konečnou v Krči a naučtoval ti pak benzín? :) ale počkej až se vrátí z dovči třeba ti to pak opravdu pošle ;)
10:47:40
29.07.2005
DuriQ
Material je vyplateny... staci to uz len poslat... peniaze poslem postovou zlozenkou je to lacnejsie ako na dobierku takze uvital by som ak by balik isiel expresne a bez dobierky 1 mno co najde sa daky dobrak ???
10:44:51
29.07.2005
DuriQ
som ochotny zaplatit tomu ochotnemu cloveku ktory si najde cas a zbehne za teraz dovolenkujucim (samozrejme po dovolenke) panom inzinierom vyzdvyhne balik a posle ho k nam do BA... 1 kto by bol ochotny a za kolko ???
10:40:53
29.07.2005
Milos
asi zalozime vlakno saky zemrel

kua xlape ja by som ta tiez poprosil tie naboje poslat, sak sa neondi, prazaci pls, kdo zajde za sakym vyzvedne ten nas balik a posle ho smer bratislava ???4
09:04:36
29.07.2005
DuriQ
Milošek: 333 mno dufam ze to prezije 333 chudinka mala 333
08:14:23
29.07.2005
Milošek
chudak saky ho na ty dofce nebo kde je musi uplne davit skytavka jak se tady na nej mysli...
Extreme Tyres