Mr. Saky

prohledat
365 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 22.07.2005 do 25.05.2007, založil/a DuriQ
řadit dle data
08:12:37
29.07.2005
DuriQ
minno: a nato si kde prisiel ked si papal ostiepky 3 mno hlavne ta pseudo-daba kedy to bude hotove je stylom detto ako som popisal 14&14&... 1 toz je priblizna doba vyroby a nehovorim o pribliznej dobe dodania 1
22:36:56
28.07.2005
Borin - Král tuzerů
-> Jindra: Omluva se přijímá 1
21:00:49
28.07.2005
mates
za sebe musim rct, ze Saky dela fakt co muze,vzdy me poradil a myslim,ze bez neho bych se skudkou mozna i nezacal...
18:07:48
28.07.2005
minno
no dodacia doba nie je až taká dôležitá ako aspoň približný údaj o dodacej dobe od dodávateľa :-)
10:26:00
28.07.2005
Labros
-> deathcat: tak DuriQ taky nic jiného nepsal
10:24:37
28.07.2005
deathcat
-> Labros: Netvrdil sem nic jiného, vím to
10:05:34
28.07.2005
Jindra
Borin: omlouvam se, byl to Raduz.

Deathcrat: nevim o 250 pruzinach s mrtvym zavitem od speed nebo mari. A kotouce bych si stejne koupil od Sakyho, pac co jsem se tu docetl. Ale jo beru to.
09:46:58
28.07.2005
Labros
-> deathcat: na kratší pružiny a zvlášť tvrdší jsou opravdu potřeba tvrdší tlumiče.
09:41:14
28.07.2005
U-Geen
-> Jindra: aha. Radůz
09:27:42
28.07.2005
DuriQ
deathcat: mal som na mysli funkcne dobre tlmice ne dake olejnicky 1
09:25:17
28.07.2005
deathcat
-> DuriQ: To je docela normální věc, že když máš tlumiče nahovno že ti nepomůžou sebelepší pružiny
09:23:02
28.07.2005
deathcat
-> Jindra: Většinu věcí co má saky si můžeš koupit na speedpro nebo u Mari designu, ale za maličko jiný ceny, jen abych ti připoměl že nemá saky monopol5
09:20:49
28.07.2005
Jindra
U-geen: tak to byl mozna nekdo jinej, mam pocit, ze to bylo kvuli vyfuku, ja nechcu placat bludy. Vyhledam to.

J.
09:04:33
28.07.2005
DuriQ
a to co pise Jindra ohladom odberu alebo poslania to tak zial naozaj funguje "tak za 14 dni" po 14dnoch "tak za 14 dni" a tak do kola 8 to mi potvrdi omnoho viac ludi ako ja a Jindra... 5
09:00:23
28.07.2005
DuriQ
Wrcteam: fesi riesim to tu preto lebo chcem a preto ze niekto nedrzi slovo a ten niekto je Saky zial :( Chalani mi povedali ze ho par krat videli na ICQ ked bol na iCQ mohol sa pozriet aj sem na web a keby si bol ochotny citat aj nizsie tak sa docitas viac a nenapises to co si napisal 4

Borin: ty si tak naivny alebo sa mi to zda 1 keby to nebolo pre prachy tak z lasky by to nebolo urcite 1 teda hej ale k peniazom to je uplne normalne kazdy sa niecim zivi alebo si aspon pomaha... 4

Strnadek: pozri fesi nedomyslaj si veci ako daka zenska... ja som nenapisal ze sa na tom nabaluje... a vsetky veci co od neho mam okrem drziakov su perfektne nemozem na ne zatial povedat ani krive slovo...lebo som ich este neodskusal 3 okrem pruzin 4 tam som spokojny ale musia sa pouzit tvrde tlmice aby bol docieleny efekt blaha 3 zo seriovymi tlmicmi som daky veliky posun v pred nepostrehol oproti zrezanym pruzinam 7 ale je to kratke a ma to zakoncenie ako sa patri a s tvrdimi tlmicmi to chodi pekne 4...
08:54:44
28.07.2005
U-Geen
-> Jindra: coze?
07:36:43
28.07.2005
Jindra
Borin: Prave ze je nikdo nedela vis. To je to. Saky je monopol a jsem rad, ze to dela aspon nekdo, pac jinak bych furt skakal k nebesum. Ale je to jedno on je monopol a chova se podle toho. Proste to jinde nemaji. A o penize nejde. Saky moc dobre vedel, jakou cenu muze nasadit, aby to bylo prodejny vetsimu poctu lidi a zaplatil se mu cas a zbylo mu treb na skripta. Tak o cene bych nemluvil. Problem je v dodaci lhute. A kdyz nekdo rekne, poslu to pristi tyden a ty za 14 dnu volas a on ti rekne to samy...

Vzpomen si, (myslim si to nejsem si jistej, ze jsi to byl ty) kdyz U-geen napsal do fora, ze neco posilas uz 100 let. Jak jsi se rozciloval, ze je to pro to a to. No a toto je to samy. Dodaci lhuta. V Brne, v prodejne, kam chodime nam na ferovku reknou, toto dojde do mesice a toto muze dojit klidne za pul roku. A ne, ze v kvetnu je hotovo a posila se a v pulce cervenca jeste nic nemas. To je vse. Kvalita vyrobku jevyborna a jestlize je nekdo pracovne vytizen a prehmatne se - to je normalni.

J.
23:29:18
27.07.2005
Kurvapes
-> Strnadek: Ale jo.
22:39:39
27.07.2005
Strnadek
-> DuriQ: V mojom případě toho bylo víc, ale to je fuk, protože se časem všechno vyřešilo k mojí spokojenosti... co se týče klepání, tak za to opravdu nemohl - chtělo to prostě kvalitní benzín a né 95 (beru doteď 98 nebo 100oktanů a v pohodě), někde tady bude ještě debata, kde je to s timhle výsledkem... Hehe3 tos mě pobavil s tim tvym "busines"... Za ty prachy neznám nikoho, kdo by byl ochotnej se s tim vůbec sr.t, dělal to jako koníček, pro zábavu... představa jak se na tom strašně napakoval, je podle mě mylná... -> Wrcteam: Mě to normální nepřišlo1 -> Kurvapes: další příspěvek do debaty o ho....2
22:09:08
27.07.2005
Borin - Král tuzerů
Hlavně Saky nabízí dost věcí za super ceny...Já jsem s ním měl vždycky všechno v pohodě...Hlavně kde byste bupovaly třeba pružiny, stabilizátory a kotouče za tyhle prachy...Saky to dělá pro nás a né pro zisk...
21:59:54
27.07.2005
Wrcteam - zrušená registrace
proc to tady resite saky deal pro vsechny maximum..cpo muze,.. z mizivyho vydelku..a to ze se v novym motoru objevej kovovy pilinky je normalni3 jinak kamoska si objednavala z DM autodoplnky.. radicku a pedaly a jejich odpoved byla ze to nemaj ze az v zari.. 3
18:52:43
27.07.2005
Kurvapes
To all: Možná máte každej kousek pravdy,ale tohle je debata vo hovně.Tj. nebylo by lepši řešit to se Sakym,nebo alespoň takovým způsobem aby mohl reagovat?
15:39:12
27.07.2005
DuriQ
Strnadek: fesi presne to iste mam aj ja nemnel sem cas 1 to ze je na dovolenke beriem nech si uzije a uz je aj moznost ze to poslal a tak isto je moznost ze sa na to vybodol 1 ja to beriem sportovo... 4 a co sa tyka toho ci by ma to vyslo drahsie niekde inde ? ani nie mozno este aj lacnejsie... prave kvoli dodacej dobe... ono busines robi casova spolahlivost a konecna cena... 1 mno a s tym vyvadzanim 1 mno ja sa snazim byt zdrzanlivy ale uz to proste neslo presne viem o com vravis ked das do nieco prachy a ono to nieje to co by to malo byt... ale v tvojom pripade ti saky hovoril pokial mi pamet sluzi dobre aby si si dal do poriadku zapalovanie inac povedane aby si si to dal seridit... nakolko ti to klepalo pri pridani... takze ak si sa nato vybodol tak si si zato mohol tak trochu sam... 8
14:56:02
27.07.2005
Strnadek
-> Sita: Už to neplatí, nic neprodávám (mimochodem jsem chtěl prodat celý auto, ne jen motor, ale to je fuk)... Je pravda, že když sem se Sakym řešil nějakej problém tady na fóru, bylo řešení značně rychlejší... na telefonu většinou nasliboval hory/doly a když se mu člověk ozval cca po14dnech, tak... nic - ...ještě jsem na to neměl čas... ale vzhledem k tomu že je na dovolený, tak ti to moc nepomůže... -> DOOlittle: No, tak se splet, no... vy toho naděláte... a co se dodacích lhůt týče - když se to někomu nelíbí (já to znám a chápu to), tak ať si to sežene někde jinde (motorexel - budete to mít v dodací lhůtě, ale vypláznete 2x - 10xtolik)... -> Labros/Baghira: Vono vypláznout 30k. za motor, a pak zjistit, že je tady pravděpodobnost, že brzo pude do hajzlu... to byste asi taky začli vyvádět (nebo se pletu?)...
11:01:45
27.07.2005
Sita
labros: mas asi pravdu, myslel jsem to jako joke prave v navaznosti na tu debatu a jak ostre tu strnadek proti sakymu vystupoval... proste touhle reakci me strnadek pobavil... o motoru ja nic tvrdit nechtel - nevidel jsem ho ani zdalky...

proste je to stejne vtipny jako kdyby sem ted Windman napsal, ze se sakym nemel nikdy zadnej problem...

a pokud jsem napsal neco spatne tak na omluvu pridavam: od sakyho mam taky par veci a jsem spokojenej, on muze bejt max. nespokojenej se mnou, protoze mam objednany ostry rizeni, ale ceka se az na nej vydelam...
09:54:00
27.07.2005
Labros
-> Sita: debatu s měrkou pamatujeme, ale tys to napsal jako by s tim motorem nebylo něco v pořádku... 8 to není úplně fér
09:42:37
27.07.2005
Jindra
To jsem zase neco napsal6

Tak vydrz. Na Slovensko to pujde asi o neco dyl.

J.
09:29:20
27.07.2005
DuriQ
DOOlittle: ja som sakymu dal peniaze z rucky do ro rucky za matros ale bol som si preto viac krat 1 dopredu som si cvakol akurat tu konzolu 4 to ma z biedy nevitrhne ked o to pridem 1 a co sa tyka drziaku dal mi na iny unasac... sa mu to asi dako pomiesalo aj ked neviem ako a ani to neriesim jedno je fakt drziaky nesedia teda uz hej ale nemam podlozky na vycentrovanie koruca... su tam strasne velke odchylky... teda podlozky musim pouzit v hrubke 3-4mm to je viac nez nezdrave... ale ja verim ze saky to da do poriadku 4 len mu to bude co to trvat 8

Jindra: 1 mno mne tiez uz poslal balik asi pred pol rokom ci kolko tomu je, len s malim drobnym detailom 1 na inu adresu nie na mna 3 mno a ked to poslal balik tebe a mne neposlal tak sa fakt vytocim a asi ma picne pepka 33*3*
08:56:26
27.07.2005
DOOlittle
-> Labros: nevidim dovod aby si mal problem s tym ze som vyjadril svoj nazor. kludne ho mozes so mnou konfrontovat, ale potom sa necuduj ze ta poslem do píči159 159 159 -> Strnadek: mne stacilo ze som videl tie drziaky u duriqua........ ale nebudem si tu teraz na tom drnkat. Mozno ze casom budem tiez od neho nieco potrebovat, ale ked je saky taky majster, tak ako je mozne ze durovi predal opacne drziaky? kua sag ich drzal v ruke, tak to musel vidiet ked je taky odbornik36 vies ono pokial je uz niekto obchodnik, tak by mal mat aj urcite dodacie lehoty, a ja rozhodne nemienim si nieco objednat, zaplatit na mieste na drevo a potom cakat jak kokot
08:35:18
27.07.2005
Jindra
Ja mam taky pocit, ze krome cekaci doby je vsechno naprosto v poradku a kvalitni. Saky je ochotnej clovek, chtel by kazdymu pomoct a pak to tak dopada (ta cekaci doba). Jinak treba uz to na Slovensko poslal. Me posilal veci minulou stredu, v patek jsem si je vyzvedaval na poste (to me poradil Saky at se du zeptat) a svete div se vcera odpoledne me doslo oznameni. (Kdyby to neslo na firmu, tak me doslo dnes rano) Tzn. balicek sel z Prahy do Brna 7 dni. Kdyz me posilal Boris zrcatko, tak balicek sel do Brna 8 dni. Pritom adresy byly spravne. Tak bych rekl, ze ceska posta...bla bla.

J.
08:25:13
27.07.2005
DuriQ
ALL: este raz nezalozil som to tu nato aby sa na sakyho hadzala spina ale nato aby mu to trochu poholo sa dostat rychlejsie na postu... lebo mam pocit ze mu to trva ako lacnemu srat 3 na druhu stranu chcel by som vidiet niekoho z vas ako by sa tvaril na mojom mieste... ja zatial nemozem posudit co je od sakyho dobre okrem pruzin co mam na aute a tie su celkom v pohode... a verim ze s nedostatky si Saky odstrani 4

Saky nic v zlom 4

ale jedno viem urcite druhy krat by som do toho uz nesiel a ked hej tak by som si to nehal spravit tu SK alebo oslovil nikoho ineho kvoli cakacej dobe 7
23:06:01
26.07.2005
ajsman
Od sakyho mám pružiny a kotouče a bez problémů.
22:55:01
26.07.2005
Baghira
-> Sita: To nebývalo, ta ostrá debata ohledně měrky oleje není tak daleko zpátky :-).
20:26:30
26.07.2005
Sita
strnadek: bodejt by sis na ten motor stezoval kdyz ho potrebujes prodat ;-))) ale co mi pamet saha nebyvalo tomu tak vzdy ;-))))))

.

.

.

.

;-)))
19:15:12
26.07.2005
Strnadek
Mám od Sakyho motor 1.4 a pružiny 260 a s obojím jsem maximálně spokojenej... čekání se vyplatí (ale prachy jsem mu dával po částech, páč sem je neměl naráz a tim pádem ho mohl popíchnout kecama ve stylu - co se děje?/máme všechny díly?/kdy na to budeš mít čas?(hehe)...)

Co se týče jeho samotnýho, tak si ze mě většinou dělal prdel, což mu z dnešního hlediska nezazlívám (dřív mě to ale sralo), protože jsem tomu rozuměl jako koza petrželi... né, že bych na tom byl dneska o moc líp, ale... to sem nepatří...

-> DOOlittle: Lidi jako ty budou vždycky... ani ho neznáš, ani od něj nic nemáš a přesto... je mi tě líto 83
10:03:30
26.07.2005
mauricio
-> Labros: já se s ním srovnávám jenom v tomto, jinak ne. A to srovnání je spíše "naoko", že to nelze srovnávat vím.
10:02:35
26.07.2005
Labros
-> DOOlittle: když sis od něj nikdy nic nekoupil a přesto ho pomlouváš, škoda mluvit.
10:01:01
26.07.2005
Labros
-> mauricio: Sakyho pověst bych s Tebou nesrovnával, sice já s Tebou nemám žádnou špatnou zkušenost, ale se Sakym se opravdu nesrovnávej.
09:59:00
26.07.2005
Labros
-> DOOlittle: podle mě tady píšeš blbý keci ty, viz 23.07.05 23:04:28
09:58:24
26.07.2005
mauricio
no, spíše nepřidají k negatovním ohlasům...buď napíšou že je ten dotyčný cosi ale že jsou s ním spokojení. Jen ten který založí téma (a neříkám že na to nemá právo), tak je jen jeden třeba ze sta lidí, u kterých to prostě vázne...no a já a Saky tu pak máme špatn jmno, no.
09:56:42
26.07.2005
Aladin
-> DOOlittle: 333
09:56:33
26.07.2005
mauricio
-> Labros: o mě se tu taky diskutovalo...vždy to ale napíše jeden a ostatní se buď přidají nebo ne. Jenže s tím nic nikdo neudělá.
09:47:15
26.07.2005
DOOlittle
-> Labros: ty mas vzdy reci ako koza bobkov lábroši
09:12:51
26.07.2005
Labros
se bude asi divit, až se vrátí z dovolený a zjistí, že tady o něm bez něj všichni diskutujou...
23:08:43
25.07.2005
PeterP136
Aby som si prihodil, tak ja mam od sakyho (cez duriqa) vystuhy na obe napravy a na predne ramena akosi nesedia oproti L/A dokumentacii. Proste su vsetky 4 rovnake, aj ked mali byt 2 a 2, Trosku na ramena nesedeli, ale trochu ma zarazila makkost materialu. Plech na ramenach je oproti tym vystuham neporovnatelne pevnejsi. Asi si budem musiet zmerat, ci je to naozaj 2,5mm.
22:15:15
25.07.2005
DOOlittle
-> DuriQ: inak ej ale fakt ze sa ti divim ze si mu dla prachy predom........ no ale taky je zivot
19:36:47
25.07.2005
tuningfans
-> DuriQ: nemal si mu nic platit a mal by si to za mesiac doma
11:28:17
25.07.2005
DuriQ
Labros: skor smolu 3
09:24:02
25.07.2005
Labros
-> DuriQ: asi jsi měl štěstí na tu testovací sérii 5
09:20:54
25.07.2005
DuriQ
DOOlittle: saky mi dal zle drziaky a dohodol som sa nim ze ich upravim aby som to zatial mohol zlozit ono to sa to aj podarilo ale nepaci sa mi to riesenie za tie prachy takze drziaky budem chcet nove... brzdic som musel vypodlozit 2mm podlozkou aby bol kotuc relativne v strede... na druhom naboji musi ist 3mm 3.5mm podlozka aby bol kotuc v strede coz je celkom prasarna... ale jazdit sa na tom bude dat... tak bud mu to spravil na pikacu jeho dilci alebo su to ine drziaky kto vie na aky naboj alebo dal zly nakres dilcimu 1 stane sa alebo to cele poplietol a dal mi nieco uplne ine 3
Extreme Tyres