mno hlavne ta pseudo-daba kedy to bude hotove je stylom detto ako som popisal 14&14&...
toz je priblizna doba vyroby a nehovorim o pribliznej dobe dodania 

mno hlavne ta pseudo-daba kedy to bude hotove je stylom detto ako som popisal 14&14&...
toz je priblizna doba vyroby a nehovorim o pribliznej dobe dodania 

to mi potvrdi omnoho viac ludi ako ja a Jindra... 

keby to nebolo pre prachy tak z lasky by to nebolo urcite
teda hej ale k peniazom to je uplne normalne kazdy sa niecim zivi alebo si aspon pomaha... 
okrem pruzin
tam som spokojny ale musia sa pouzit tvrde tlmice aby bol docieleny efekt blaha
zo seriovymi tlmicmi som daky veliky posun v pred nepostrehol oproti zrezanym pruzinam
ale je to kratke a ma to zakoncenie ako sa patri a s tvrdimi tlmicmi to chodi pekne
...

tos mě pobavil s tim tvym "busines"... Za ty prachy neznám nikoho, kdo by byl ochotnej se s tim vůbec sr.t, dělal to jako koníček, pro zábavu... představa jak se na tom strašně napakoval, je podle mě mylná... -> Wrcteam: Mě to normální nepřišlo
-> Kurvapes: další příspěvek do debaty o ho....

jinak kamoska si objednavala z DM autodoplnky.. radicku a pedaly a jejich odpoved byla ze to nemaj ze az v zari.. 

to ze je na dovolenke beriem nech si uzije a uz je aj moznost ze to poslal a tak isto je moznost ze sa na to vybodol
ja to beriem sportovo...
a co sa tyka toho ci by ma to vyslo drahsie niekde inde ? ani nie mozno este aj lacnejsie... prave kvoli dodacej dobe... ono busines robi casova spolahlivost a konecna cena...
mno a s tym vyvadzanim
mno ja sa snazim byt zdrzanlivy ale uz to proste neslo presne viem o com vravis ked das do nieco prachy a ono to nieje to co by to malo byt... ale v tvojom pripade ti saky hovoril pokial mi pamet sluzi dobre aby si si dal do poriadku zapalovanie inac povedane aby si si to dal seridit... nakolko ti to klepalo pri pridani... takze ak si sa nato vybodol tak si si zato mohol tak trochu sam... 

to není úplně fér

dopredu som si cvakol akurat tu konzolu
to ma z biedy nevitrhne ked o to pridem
a co sa tyka drziaku dal mi na iny unasac... sa mu to asi dako pomiesalo aj ked neviem ako a ani to neriesim jedno je fakt drziaky nesedia teda uz hej ale nemam podlozky na vycentrovanie koruca... su tam strasne velke odchylky... teda podlozky musim pouzit v hrubke 3-4mm to je viac nez nezdrave... ale ja verim ze saky to da do poriadku
len mu to bude co to trvat 
mno mne tiez uz poslal balik asi pred pol rokom ci kolko tomu je, len s malim drobnym detailom
na inu adresu nie na mna
mno a ked to poslal balik tebe a mne neposlal tak sa fakt vytocim a asi ma picne pepka 
*3*
-> Strnadek: mne stacilo ze som videl tie drziaky u duriqua........ ale nebudem si tu teraz na tom drnkat. Mozno ze casom budem tiez od neho nieco potrebovat, ale ked je saky taky majster, tak ako je mozne ze durovi predal opacne drziaky? kua sag ich drzal v ruke, tak to musel vidiet ked je taky odbornik
vies ono pokial je uz niekto obchodnik, tak by mal mat aj urcite dodacie lehoty, a ja rozhodne nemienim si nieco objednat, zaplatit na mieste na drevo a potom cakat jak kokot

na druhu stranu chcel by som vidiet niekoho z vas ako by sa tvaril na mojom mieste... ja zatial nemozem posudit co je od sakyho dobre okrem pruzin co mam na aute a tie su celkom v pohode... a verim ze s nedostatky si Saky odstrani 

stane sa alebo to cele poplietol a dal mi nieco uplne ine