Mr. Saky

prohledat
365 příspěvků (zobrazeno 351 až 365) od 22.07.2005 do 25.05.2007, založil/a DuriQ
řadit dle data
09:14:42
25.07.2005
Labros
-> Milošek: to je divný - já mam od Sakyho taky pružiny 260ky a předek mi rozhodně snížily, někdy ti to můžu ukázat
09:09:30
25.07.2005
DuriQ
to all: ja proti sakymu nemam nic... az na tu dodaciu dobu... !!!nechcem ho pospinit ani jeho meno ani jeho cest... proste chcem aby sa uz veci dotiahli do konca 4

LordCroft: mno beriem ze je na dovolenke ja to viem uz asi tyzden ale ide tu o princip... ide o to ze furt nema cas... cas je bol a bude len je otazkou prijorit to iste som povedal aj jemu... ja sa viem zariadit ked je to nutne a myslim si ze to vie kazdy z vas...
13:11:16
24.07.2005
Vojta - zrušená registrace
Presne...

ja od sakyho taky uz neco koupil, vzdy co slibil dodrzel a poslal ..
11:44:19
24.07.2005
U-Geen
-> lubor: no a druhej aspekt toho ze Saky je v zamestnani je ten, ze nema tolik volnyho casu a tudiz ani cas na vyrobu a vyvoj dilu...
08:59:37
24.07.2005
lubor
podle mě to je tak,že Saky,pokud byl ještě na škole vydělával si touhle výrobou nemalou část peněz na své výdaje.Teď se situace změnila,a má to více(nebo spíš už mnohem méně)než svůj koníček.A proto už ho ta výroba asi zdaleka tak"netáhne".Tí mto se samozřejmě neda omluvit to,že na něco čeká někdo už pomalu 2 rok,ale je to asi takhle pochopitelnější.Na Sakyho si nemůžu ja osobně stěžovat,vyráběl hezké a solidně provedené věci.Když to ale tak sleduju,tak většinou všichni,co se tou výrobou přímo neživí,zmenšují postupem času sortiment(viz Kábrt z Mari Disajn-ten už dělá snad jen brzdy),a dodací lhůty se natahují donekonečna.Z toho plyne,že to je více meně přirozený jev.Stará škodovka prostě není holt až zas tak extrémně výnosný cílový oběkt pro výrobce-obchodníky.
07:51:35
24.07.2005
Roupik
Baghira:jj, ozvu se mu.
23:12:58
23.07.2005
Tommy
No ja mam s panem inzenyrem jenom kladne zkusenosti a kdyz byl nejaky problem tak se vzdycky vyresil;-) No uvidime jak se k tomu vyjadri Saky osobne
23:04:28
23.07.2005
DOOlittle
-> DuriQ: co sa sakyho tyka, nepoznam ho osobne, ale podla tych drziakov co som videl posledne................. ........ sebesvetabornejsia chvala by sa tu nanho spievala....... nekupil by som od neho ani steft do kolesa zo strachu, ze bude opacny zavit2 ale mozno ze sa mylim a fakt sa na teba zosypala ta najvacsia zhoda nahod a preto sa to tak s tebou vlecie1
20:17:41
23.07.2005
Baghira
-> Roupik: Saky jich měl na srazu asi 13 párů a nikdo se k nim neměl, tak se mu radši ozvi.
16:00:47
23.07.2005
5ko
jak nic, ja ich mam uz na auticku, tiez s nejakym oneskorenim ale ja som v celku spokojny 4
15:00:21
23.07.2005
Roupik
No nic proti ale další serie 250 pružin měla být už někdy v dubnu a pořád nic...8
05:09:16
23.07.2005
LordCroft
-> DuriQ: saky je na dovoleny takze ti asi jen tak hned nenapise ! v kazdem pripade se sakym nemam zadne spatne zkusenosti !
21:54:15
22.07.2005
Milošek
no saky ma zvlastni způsoby obchodovani ale mam od nej pruziny 260LA :)puvodne sem myslel ze mi snizej predek ale nestalo se tak tak jsem se domluvil se sakym jestly by mi je nevymenil s dplatkem za 250ky souhlasil domlouval si se mnou schuzku(jsem z prahy a nemam to k nemu daleko)asi 2 ze to vymenime ani jednou sem ho uz nezastih a pak mi rekl ze 250ky nema ze bude az serie za mesic tak sem si rekl v poho ,ale proc me teda dvakrat tahnul k sobe aby sme to čenžly když je nemel...ale to neresim s pruzinama sem spokojen jsem rad ze nemam 250ky protoze jezdim off road obcas:)))takze nebudu nikomu delat boobika na hlavu4
21:00:57
22.07.2005
Pater
no coment...
09:45:43
22.07.2005
DuriQ
Saky neviem ako ta mam uz inac pekne nepekne a ja neviem ako poprosit aby si poslal ten balik... normalne zacinam pochybovat o tom ze obsah baliku je ci bol vobec vyhotoveny... pre osviezenie balik som mal dostat asi pred 1/2 rokom to ze nemas cas neberem ja som si nasiel cas aby som prisiel do Prahy z Bratislavy 4X si myslis ze ta cesta je zadarmo ??? alebo ze som ropny magnat ??? vzdy povies JOOO NENI PROBLEM... ale mam pocit ze problemov je viac nez je zdrave... pozri keby som ti nezaplatil tak ti nepoviem ani krive slovo celkom som ti dal zarobit 20750cz,- ktorich som ti aj zaplatil do poslednej koruny... tak neviem kde je problem. Nespomynam to ze som ti nepriamo dotiahol dalsich zakaznikov, to si si ani neuvedomil, ale to mi uplne jedno. Jedine co ma neskutocne serie je to ze MINULI ROK V AUGUSTE som chcel mat zlozene auto blizi sa august ale druhy auto nemam este furt zlozene pretoze to vazne na tom ze nemas cas. Som ti do oci povedal ze ked sa chce tak sa da ale ty na mna vyslovene z vysoka series :( ja pro tebe nic nemam snazim sa chapat to ze mas problemi s casom, ale moj pohar trpezlivosti sa zacina prelievat, tak sa snaz pochopit aj ty mna. Dalsia vec co je tak to je to ze za ten cas cakania co som mal vyclenene peniaze na upravy tak sa minuli na ine veci a pod. musel som rozpredat niektore veci... co ma za dvosledok ze auto uz nebude v tom stave ako som ho povodne planoval... to je na ukor mojej trpezlivost a doplacam nato iba ja... keby boli veci tak ako mali povodne byt boli by sme obaja stastny a nebolo by problema... lenze z dodacej doby 2-3mesiace nastala doba dodania v prebiehu 1-1/2roka coz je trochu rozdiel. Pozri mne ani o ten balik tak nejde som ti povedal posli mi mailom vykres neham si to spravit u nas zatial som od teba mail nedostal, teda ide lebo ma v nom aj Milos veci.

Nerad ti to davam na zretel takouto cestou ale asi to je najlepsia moznost ako ta popohnat, kedze odpoved na maili je 0va a na sms tak 20% uspesnostou proste... onoto vsetko nieco stoji a radsej nepocitam co som do toho investoval casu a penazi.
Extreme Tyres