-> Milos: Je to velka picovina jebat do druhych lidi, ja sem nerypal, neoslovil sem ho nejak zavazne sproste az pak mi to vylitlo, no stava se me to, ten kdo me zna, vi, vzdycky toho pak lituju, ale ted sem na rozpacich, nikdo a ani ja se zadne strany nezastavam, sem napsal ze si dokazu predstavit co to je, cekat na to, nejste samia to mi verte a poku Saky opravdu rikal ze to poslal, nevidim duvod proc by si lhal, tak je to divne to je pravda a King2 nerypal napsal jen, ze se divi ze to neni jeden z "tech" ze ho zna i osobne, no ale jak rikas nebo jak to bude, pravda se ukaze a to kazdopadne, nic proti vam nemam proc taky, to co si myslite o clenech techto stranek je vase vec, ja vas nikdy nevidel a fakt si udelam obrazek az vas potkam, no a ja mam pro tebe jeste ten model, az nekde budes na srazu a nebo pojedes kolem staci napsat, ja nezapomnel...
-> DuriQ Duro ale ty si ma nasral, stacilo napsat pres ICQ nebo tak ale kurna si precti co pises, ja proti tobe nic vubec noic nemam a ty takhle, je to sila, me by to stvalo tez, ale tvuj prispevek z 30.08.05 14:49:13 to fakt nemusim, jinak za osloveni "damske prirozeni" se ti omlouvam, ehm no prehnal sem to
-> sep: ty me znas a kdyz nejde neco po mojom tak sem taky jako para pod poklickou, ver ze bych byl stejne nasraty, ja to jen chtel trosku uklidnit, prestrelil sem
Timto se omlouvam no

a budu rad kdyz me uz nikdo nebude nazivat buzikom a buznickou s tupou hlavickou