Mr. Saky

prohledat
365 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 22.07.2005 do 25.05.2007, založil/a DuriQ
řadit dle data
14:37:13
31.08.2005
DuriQ
Labros: definujes mi pls... co znamena v cechach 3 co je z marsu snad je z CR ne 1
14:29:02
31.08.2005
Labros
-> Faann: Jo to teda slyšel 3 a jaký jsi měl tedy problém ty v Čechách? 4
14:17:46
31.08.2005
DuriQ
Faann: 3
14:16:40
31.08.2005
Fén
-> Labros: A slyšel si už nějako kozu mečet? :o))
14:16:37
31.08.2005
DuriQ
Labros: mno tak uz chapem preco sa do mna vsetci navazaju 3 ked nerozumiete ani jeden druhemu 3 tak mne uz vobec nerozumeju poniektory... tak to znie asi tak "co vravi... uraza nas 3"
14:15:50
31.08.2005
King
2 Labros: Tim "Ova, F-M" myslis takovej ten newspeak s absenci dlouhych samohlasek? .)
14:09:34
31.08.2005
Labros
-> Faann: Pro mě je exotika když slyším třeba hantec, to je když zkřížíš češtinu s němčinou 78 Standardní moravskej přízvuk je zas jak když mečí koza (mééé... nééé.... léééé...) 3 Jediný poslouchatelný nářečí je slezský (Ova, F-M) Pražáci mají aspoň tu dobrou vlastnost, že nemají snahu když někam přijedou vysvětlovat zdejším, že nemluví česky 4
14:01:06
31.08.2005
Milos
-> Faann: 47
13:59:31
31.08.2005
Milos
-> kirri: v pohode, to bude dobry

-> chooki: jasne ze to neberem jak provokaciu ale co ti mam na to odpisat, ze pisem tak preto aby si sa ty opytal ? ze preco ? ja neviem trapi ta to , alebo ??,

mam kopu kolegou z ciex a moravy, kamosov detto, a nemam problem sa snimi bavit aj po cesky, vzdy sa to nejak skomoli a je to kazdemu super, len jednoduxo ty to nexapes ... ze
13:58:21
31.08.2005
Fén
-> King2: Vono pro mě je spíš exotika když přijedu do Prahy. :o)
13:55:46
31.08.2005
King
2 Baghira: No jo, jenze mi jsme uz holt rakvaci :) Nastupuje nova skodovkarska generece....
13:41:24
31.08.2005
Baghira
-> King2: No jo no, jenže my jsme ještě koukali na večerníčky a zprávy ve slovenštině, takže nám to ani nepřijde...
13:36:35
31.08.2005
King
2 chooki: I ty mas muj (skoro) plnej souhlas, ale prece jenom, ac nasi vekovy skupine to vubec nemusi dochazet, tak pro cast navstevniku webu, prevazne cerstve plnoletych je proste slovenstina ponekud exoticka, coz se muze jevit nepochopitelny 4
13:26:09
31.08.2005
chooki
-> King2: mas moj plny suhlas...ja sa tiez snazim hovorit viacerymi cudzimy recami...ale bavit sa s cechom po cesky ked som slovak, alebo hovorit cestine, ze "cudzi jazyk" mi pride trosku uletene.......
13:20:00
31.08.2005
King
Sorry za przneni slovenciny :)
13:19:38
31.08.2005
King
2 chooki: ...kolik reci ovladas, tolkokrat si clovekom4
11:50:43
31.08.2005
kirri
-> Milos: ja si ymslim ze sem se omluvil uz nize, si precti, jinak humor, no humoru uz moc nemam, nebo se me to tak nejak nedari, jiste sem se nehodi nic, to ja respektuji, taky sem se omluvil a nemam rad reci o slovensku a cesku helenekteri sou takovy a jini zase takovi.

Ale na druhou stranu me mrzi, to co si o me asi mysli vecina lidi, jenze s tim ja nic neudelam a nejak me to nebavi davat vsechny pomluvy a vsechno mozny doporadku, udelal sem to u blizzsich znamich, tu me je to jedno, jak rikam verite recem druhych? tak si verte.

Preju si at se tento "problem" vyresi co nejdriv
11:50:18
31.08.2005
chooki
-> Milos: neber to ako provokaciu, ale mozes mi prosim Tam napisat preco pises na tomto webe cesky ? si myslim ze Labros a ostatni ti rozumeju aj slovensky, tak len tak ma to zaujima...
11:34:26
31.08.2005
DuriQ
Labros: mno ten barak stava uz celkom dlhsiu dobu co viem 1
11:33:41
31.08.2005
DuriQ
pre ripalkou ta zadna naprava nemala byt trubkova 1 ale ked to tak pochopili tak su to ciste strupky 3
11:32:32
31.08.2005
Labros
-> DuriQ: neříkám, že ho to má omluvit, ale možná trochu vysvětlit situaci!
11:31:05
31.08.2005
DuriQ
Labros: a co ze stava barak to ho ma akoze ospravedlnit 3 proste sa chalan izoloval od skodovackeho sveta... a ma uplne ine problemi a to ze sa na niekoho bezcharakterne vysral to je ina pesnicka ale nech stava... inac pacia sa mi niektori naivny jedinci co cakaju na Sakyho ULTRA SUPER zadnu pripadne prednu trubkovu napravu... 1 kym to zhotovy tak bude zo mna bilovousi ded 3 to len tak na margo 1
11:30:38
31.08.2005
Milos
jo a ktomu telefonovani, prece tam vidi ze mu nekdo volal, tak myslim ze slusnost kaze kdyz tam mam X zmeskanejx hovoru od dura, zavolat mu naspatky a rict aspon sory ale dalsiho pulroku nebudu mit cas poslat ti ten balik...

byx se raci zakopal do zeme, byt nim
11:26:42
31.08.2005
Milos
-> Labros: ale v pohode, kazdy travime svuj volny cas jinak a vim si predstavit kdyz se stavi barak , co to obnasi ale kurwa kdyz mam neco nedorobeny, tak se nepoustim do jinyx veci ne !!!, samozrejme ze nejaky posraty balik na slovensko nebude saky uprednostnovat pred stavbou baraku, ale porad jde jenom o princip, proste posila to uz pul roku, tak jednoduxo byt nim ja , poslem to a mam svaty pokoj a ne ze bude dva curaky ze slovenska tady natahovat jako gumu v gatix

mezitym vybavil urcite spoustu jinejx tuneru skodovek, proste jen ten nas balik lita svetem, vim byli v tom i jiny veci ze cekal on na dodavatele a spol, a prece ...
11:17:02
31.08.2005
Labros
Mimochodem včera jsem byl u člověka s kterým je Saky ještě asi nejvíc v kontaktu, a říkal, že Saky staví barák a tráví tím veškerý volný čas. A neviděl ho už taky 2-3 měsíce, ačkoliv u něj Saky má spoustu věcí včetně motoru, auta apod. Takže při tom telefonování to bude chtít asi velkou trpělivost (ne, že by jí dosud dost nebylo...)
11:01:16
31.08.2005
Milos
ponektori jak keby to fakt nexapali ....

no nic, skoda reci, taky se omlouvam king2 ovy, od nej se vzdy hodi jeho texnicke rady, kirri, bohuzel, bud nerozumim tvemu humoru ale jak durove prispevky vyzeraju sproste pre vas, o tvojix sa da povedat to iste ...

jedno je iste, ked tu napise neco slovak , tak ho zvozej vsixni pod cernou zem, naopak se to neda rict, proste Vy, narod cesky ste super,

cest vynimkam171
09:29:47
31.08.2005
Labros
-> Baghira: Mě taky nikdy nikdo z virtu neokradl, a nenapadlo by mě to sem napsat. A to jsem bral jak od Sakyho tak třeba i od Ciciho a dalších.
09:27:29
31.08.2005
Labros
-> Baghira: to je fakt útěcha, tohle 3
08:53:41
31.08.2005
DuriQ
Baghira: ja nesom s tych ktorim ide o prachy nech si ich uzije chalan ale ide o princip a o to ako sa k tomu stavia... ale to je fuk...
08:44:07
31.08.2005
Baghira
-> DuriQ: Ale jo ať si každý dá komukoli, kolik chce peněz, mě je to fuk, ale pak ať si nestěžuje. Jinak já se Sakym taky neměl nikdy problém.
08:23:27
31.08.2005
DuriQ
Baghira: dopredu som mu dal len 500kil nic ine ale to je fuk na tomto webe asi nema zmysel tu vobec na nic poukazat... 8
01:44:41
31.08.2005
PeterP136
Myslim ze samantus to vyriesil 1 1 1 1
00:12:05
31.08.2005
dial K for Karlos
-> Samantus: A ještě nám pověz, co si měl dobrýho k večeři 3
00:08:37
31.08.2005
brevid
-> Samantus: ???
00:08:17
31.08.2005
strucy
-> Samantus: 3 3 3
23:56:56
30.08.2005
Samantus
jinak vite o tom ze Saky umrel??? prejel ho modrej Rapid s dubovejma podlozkama a motorem z fabie
23:55:07
30.08.2005
Samantus
ano opravdu, ale u me to bylo, obracene nejdriv se poslalo zbozi a ja pak posla penize, viz U-Geen, Vojta, Pex, Crisp, atd, proste je to o duvere, me Saky kolikrat pomohl pres ICQ, nejsem takovej prachac a nebo setric, abych od nej bral motor za dvacet litru, ale je to fakt o duvere, a prestante tu uz resit picoviny, kam clovek koukne, tam se zabejvate nejakejma ptakovinama.... jinak kdyz se vecer poradne nevosprchujete, taky vas rano svedi prdel??? me hodne casto, ale pak se skrabu a smrdej me prsty i kdyz jako automechanik me to vubec nevadi, parkrat vymenim olej a je to v pohode..
23:03:20
30.08.2005
Baghira
-> minno: Já jsem klidnej, já u nikoho prachy nemám :-).
22:57:33
30.08.2005
minno
-> Baghira: ale ale, klídek...peniaze poslali dopredu, a co? u normalnych ludi to fakt funguje. a u sakyho to bolo naozaj take akesi insie, vsetci ho tu "poznaju", vsetci od neho brali veci, tudiz sa ocakavala aj nejaka ta dovera. priklad: Milos mi poslal nejake veci normalnym balikom, ziadna dobierka, sice slo o malu sumu, no dohodli sme sa, ze ked to pride tak mu peniaze poslem cez internet banking, takze som mu ich mohol poslat ale aj nemusel. (vsetko sa vybavilo k spokojnosti) = je to o dovere, nic viac...

A co sa tyka konfliktov medzi Durim a par jedincami...sledujem tieto vase "hadky" uz dlhsie a jedine co o tom viem povedat, je to, ze mi to pripada ako keby ste navzajom nevedeli dobre vycitit myslienku slovenskeho alebo ceskeho prispevku :( A vy (king2, tuner 2 a dalsi) akoby ste podvedome hladali nieco za co by ste mohli dura sfuknut...a dovodom je to, ze duriqove prispevky vyzeraju byt navonok pre vas drazdive, ale v skutocnosti nie su, maju len taku zlastnu prichut vyjadrovania myslienok :-) takto to vnimam ja

a co sa tyka duriq->saky, saky je v tomto pripade vol, nech je na dovolenke aj 2 roky vkuse, ale nech si pred nou vybavi vsetky nezrovnalosti, alebo nech sa aspon rozumne ospravedlni a vysvetli dovod meskania...ked je ten dovod uprimny tak sa dohodnut da vzdy.

a este jedna vec, nezalezi na tom, kto koho pozna osobne a mysli si o nom, ze "nie je z tych". aj najlepsi kamarat moze zradit.... :(
22:18:47
30.08.2005
Honza M
-> Baghira: Proč? U normálních lidi to funguje. Viď Sepe
22:06:04
30.08.2005
Baghira
Vaše starosti bych chtěl někdy mít...Každopádně, pokud někdo někomu pošle dopředu peníze, tak je u mě magor...v lepším případě naivka :-).
18:21:49
30.08.2005
kirri
-> Milos: Je to velka picovina jebat do druhych lidi, ja sem nerypal, neoslovil sem ho nejak zavazne sproste az pak mi to vylitlo, no stava se me to, ten kdo me zna, vi, vzdycky toho pak lituju, ale ted sem na rozpacich, nikdo a ani ja se zadne strany nezastavam, sem napsal ze si dokazu predstavit co to je, cekat na to, nejste samia to mi verte a poku Saky opravdu rikal ze to poslal, nevidim duvod proc by si lhal, tak je to divne to je pravda a King2 nerypal napsal jen, ze se divi ze to neni jeden z "tech" ze ho zna i osobne, no ale jak rikas nebo jak to bude, pravda se ukaze a to kazdopadne, nic proti vam nemam proc taky, to co si myslite o clenech techto stranek je vase vec, ja vas nikdy nevidel a fakt si udelam obrazek az vas potkam, no a ja mam pro tebe jeste ten model, az nekde budes na srazu a nebo pojedes kolem staci napsat, ja nezapomnel...

-> DuriQ Duro ale ty si ma nasral, stacilo napsat pres ICQ nebo tak ale kurna si precti co pises, ja proti tobe nic vubec noic nemam a ty takhle, je to sila, me by to stvalo tez, ale tvuj prispevek z 30.08.05 14:49:13 to fakt nemusim, jinak za osloveni "damske prirozeni" se ti omlouvam, ehm no prehnal sem to

-> sep: ty me znas a kdyz nejde neco po mojom tak sem taky jako para pod poklickou, ver ze bych byl stejne nasraty, ja to jen chtel trosku uklidnit, prestrelil sem

Timto se omlouvam no7 a budu rad kdyz me uz nikdo nebude nazivat buzikom a buznickou s tupou hlavickou7
18:11:03
30.08.2005
Milos
-> King2: -> kirri: a cudujete sa durovi ze pise take nepekne slova, ja sa mu necudujem, este som ani nezacal, mam v tom akoze zabalenom baliku veci aj ja, aj vyplatene, aj ked v nie takej sume a bol som tiez pre ne v prahe a neboli, takze, duro zalozil toto vlakno a jediny kdo stale vyrypuje ste tu asi vy - hovorim v tomto vlakne
18:07:48
30.08.2005
Milos
-> Jindra: tusim jediny "nezaujaty" nazor,

ja neviem preco si kazdy sakyho zastava, jednoduxo uz Xty krat to bolo poslane a proste aj ked ratame od posledneho "UZ poslatia" uplynuli pomaly 2 mesiace, tak co tu kurwa vseci co sa vas to p... tyka riesite ?, ked dokaze nieco prist za dva dni az tyzden tak proste je to velka picovina ked niekto napise ze uz to poslal a pritom tomu neni tak
17:03:20
30.08.2005
Jindra
Je zajimave, kolik dokaze clovek vyplitvat energie psanim odpovedi na nejake tema.

Duriq jasne rekl, ze neni spokojen z dodaci lhutou od Sakyho. Po vsech moznych reakcich a slibu Sakyho, ze uz to poslal uplynul mesic. Tim chtel Duriq rici, ze se nic nezmenilo a dodavatel jen slibuje.

Tecka. Nevim proc se nekoho stale zastavate. Proste je to tak.

Tak neplytvejte zbytecne casem a energii nekoho ospravedlnovat.

J.
16:58:37
30.08.2005
sep
-> kirri: :sleduju tuhle diskuzi od začátku,vím o čem je a taky tuším proč asi byla založena a jen jsem vyjádřil pochopení pro autora a jeho anabázi se Sakym ,a říkám znova že se divím spíš tomu že to vydržel tak dlouho a myslím že nebýt to Saky,který tady má jakousi aureolu jedinečnosti ,tak by ta diskuze asi vypadala jinak............faktem je že nejvíc o téhle záležitosti ví pouze hlavní aktéři,a jeden se podle všeho nemá snahu vyjádřit(možná se tak stane časem včetně vysvětlení těm o které jde)já se vyjadřoval k tomu ,kvůli čemu bylo založené tohle vlákno,nechávají mě chladným národnostní otázky,osobní sympatie atd atd.....
16:11:25
30.08.2005
Majkl
-> Samantus: 3 3
15:55:26
30.08.2005
Samantus
dete uz do prdele kurva
15:42:14
30.08.2005
King
2 Duriq: Hmm, co dodat?....co treba tvuj nedavnej komentar na moji adresu: "........ mal som o tebe lepsiu mienku ale aspon som ta lepsie spoznal co si zac..." -----bylo to jeste prolozeny smajlama-----NAPODOBNE!

4
14:49:13
30.08.2005
DuriQ
kirri: buznicacik moj krasny sa naucenkaj citenkat a citenkaj to pekne od zaciatku a pozorne a ked tomu tvoja tupa hlavicka nepochopy tak si citaj dokola a dokola a dokola mozno s toho zblbnes ale mne to vobec nevadi lebo ty si iba ripava buznicka a nevies nic ine iba ripat ripat a ripat .
Extreme Tyres