-> P@nis: Já mám od ATP vanilku a od ATP i creatin, ale nežeru to. Prostě se mi z toho zvedá kufr. Vydržím to vždycky jen max. týden a pak na to seru.
Na těch 2x 12,5 mám dlouhou tyč. Nepoměřoval jsem to, ale je o kousek kratší na každé straně než benchová. Určitě tam takový taky máte. Nevyznám se v tom jaká je olympijská a která ne. Ale je zase o dost delší než ty krátký a lomený. Ale i tak s ní moc lidí necvičí. Maximálně hovada s 2x 15, ale jinak lidi většinou těch 2x 10 a nebo používají jen ty krátký taky s 2x 10. Základní váhy 5, 10, 15 má napevno s možností přihození. Ve druhé posilce měli zase o kus delší, tam jsem cvičil s tímtéž, ale zase neměla na krajích velké alu osazení na velký díry v závažích. S touhle váhou tam cvičí docela málo lidí. Nenapadá tě proč ? Nejčastějš tam vidím lidi na biceps s jednoručkama a konec, max. na kladce.
S tím legpressem to vím, už chodím dlouho. Ale stejně jako spodní doraz, často lidi propínají nohy v horní poloze.
Asi takhle. U mě je největší problém to, že nežeru ty doplňky stravy, jsem v práci hodně vytížený a tak se najím sice normálních jídel, ale ve všelijakou dobu. Kámoš Roman, kterej cvičí hodně dlouho a vypadá jak android z Terminátora

, tak když kecáme, a porovnáváme, tak si je v první řadě vědom jak jsem velkej a jak uznale říká, že mám sílu jako kráva, ale musím prostě žrát, jinak nepřiberu.

Trauma ze svojí váhy nemám, že vypadám celkem solidně jsi viděl na fotce, ale těch 10 kg bych přibral hodně rád. Se zděděnými předpoklady a životosprávou to bude běh na dluhou trať.