skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kurzy fitnes
-> Viliam: Řeknu ti přesně v 16 jsem vážíl asi +65kg a zvedal jsem 50kg na bench, na fotbal jsme meli posilovnu a jendou tydně jsme tam cvičil
-> Viliam: Tak jak si mi psal jak budu vypadat za rok Já tak ti řeknu jak budeš ve stáři vypadat ty... dost možna na vozíku... Uvědomuje si někdo co nosí celou váhu těla že zvětšení trupu je extremní zátěž na klouby a že svaly musí převzít tu iniciativu a pomahát kloubum to nést ?
-> havlik: Zařad tam hlavně dřepy, mi zase tedka jena baba pověděla at se opovažím zhubnout, že pry mám jet objem pořáad :-D
Jinak už sem dostal v posilovnách dost chvály na silu nohou a lýtka :) a to potěší
Jinak už sem dostal v posilovnách dost chvály na silu nohou a lýtka :) a to potěší
-> P@nis: ou ou ou, aké silácke rečí... by ma zaujímalo koľko by si dvíhal na začiatok ty ked si mal 16
Jinak abych odpověděl "cvičím" tak pul roku.. šolicháni předtím nepočítam spoustu cviku jsem dělal špatně a učil jsem se vubec jak jist co jist kdy jíst co v jakyden trenovat čim začínat atd..
A moje výsledky :
Bench 90x7.....maximalku bych možna dal 110 při lepším uchopu a mostu
Dřep.. 160kg bez opasku
Mrtvý tah: 130x3... s trhačkama bez opasku
A moje výsledky :
Bench 90x7.....maximalku bych možna dal 110 při lepším uchopu a mostu
Dřep.. 160kg bez opasku
Mrtvý tah: 130x3... s trhačkama bez opasku
-> P@nis: To by ses divil... ve škole sme měli borce, výška 2metry váha 110kg a max 40 kilo. Problém byl v tom, že je z města a nikdy nedělal pořádnou práci :)
-> P@nis: takže tebe sa zdá že ked na mrtvy ťah nedavam max. robím chybu? a drepy a komplet nohy necvičím pretože ma to vôbec nebaví
-> P@nis: no právě že ted mam něco kolem 90 což je hrozný
-> P@nis: no tak mrtvák zařadim do cvičebního plánu
-> Viliam: 30?? si děláš prdel ne... s tím u nas cvičí tak žensky
-> havlik: Zase to vyvaž svou momentální vahou čím víc vážiš tím více zvednout :)
-> Viliam: Hm ttj

-> Viliam: A proč necvičíš nejlepší nejzakladnější cvik dřepy... už vam někdy někdo řekl že svaly produkuji určite látky jako testosteron inzulín ktere produkují svaly a pomahají narustu svalu a pak si poměřte velikost hýždoveho svalu steheního a lýtka.. s např bicepsem a dojde Vám proč všichni kulturisti a namakanci ho považuji za kralovsky cvik.
Vymluvy že vas boli kolena atd neberu 1ě let jsme hral fotbal da se řict na vrcholne sceně a kolena mě z neho nebolí..
Jinak na záda neni lešího cviku a komplexněšího než je mrtvy tah
Vymluvy že vas boli kolena atd neberu 1ě let jsme hral fotbal da se řict na vrcholne sceně a kolena mě z neho nebolí..
Jinak na záda neni lešího cviku a komplexněšího než je mrtvy tah
-> Viliam: tolik snad ani neodpočívam
-> havlik: odpočívať.. max 2 minúty
-> I-Ionzalo: 30 :-D
-> I-Ionzalo: 30 :-D
-> Viliam: Kolik si zvedal na bench v době, kdy si začal posilovat?
-> P@nis: počkej to napřed musim natrenovat nemyslim že hnedka ve čtvrtek bych dal schopnejch 100kg:)
jakože když pojedu na každej ten cvik jen pár serii tak co tam pak zbytek času budu dělat:D
-> havlik: Natoč na mobil upni někde a pak tě pochválím nebo taky ne : )
-> I-Ionzalo: rok? necelý
-> Viliam: Jak dlouho posiluješ?
-> havlik: ja mam najradšej na chrbat príťahy v predklone, či už s veľkou činkou alebo jednoručkami..
-> Viliam: ty woe tak to já sem tlustej jako prase když to čtu a dřepy ani mrtvej tah taky necvičim na nohy jedu na stroji a na záda vlastně taky
-> P@nis: 72/180..brench 75, drepy necvičím, mrtvy ťah okolo 80.. už som mal problémy s chrbátom tak preto max neskúšam
-> P@nis: no jasně tak si rozumíme :) takže když udělam 6 opakování se 100 tak se můžu tady pochlubit jo:D
-> Viliam: Dej váhu, vyšku... a váhu co zvedneš na základni cviky: Bench pres, dřep, mrtvý tah ;-)
-> havlik: Opakování je kolikrat udělaš u benche teda zdvihu v jedne serii... třeba 10x80 znamena že udělám 1éx zdvih s 80ti kily.. a cele to je jedna serie ;-)
Před cvičení maximálky si teda uvař silně černé kafe ja dávam 2 vrchovaté lžičky do většího hrnku, celkem to nakopne a tělo se i lépe zahřeje a zvedneš si max :)
Před cvičení maximálky si teda uvař silně černé kafe ja dávam 2 vrchovaté lžičky do většího hrnku, celkem to nakopne a tělo se i lépe zahřeje a zvedneš si max :)
-> P@nis: ja som to počítal tak, že s akou max. váhou som končil tlaky pred mesiacom a s akou končím teraz.. a to ked už ideš nad vlastnú váhu poznám z vlastnej skúsenosti
-> havlik: skús dať a potom sa príd pochváliť tu... pokiaľ nemáš slabé šľachy a doteraz si daval kao tu čítam 85-90 tak stovka raz by nemala byť problém

-> havlik: skús dať a potom sa príd pochváliť tu... pokiaľ nemáš slabé šľachy a doteraz si daval kao tu čítam 85-90 tak stovka raz by nemala byť problém
-> P@nis: no já nevim jeslti si furt rozumíme opakování myslíš pod pojmem zdvih?
kafe spíš nepiju než jo
kafe spíš nepiju než jo
-> havlik: Jestli uděláš poctivých 6 opakování koncetrovaně se 100kg na bench tak si dobrej :)
Jinak piješ černé kafe ?
Jinak piješ černé kafe ?
-> Viliam: Vždy sem jezdi po seriich takže podle maximalky nemužu soudit o kolik se lepším v jakem čase... ale řekl bych začátky byly dobre tam to šlo rychle když se dostaneš za hranici svoji váhy už to nejde v žadnem případě takovým tempem :)
-> Viliam: to já právě nevim jaký je maximum:) sem se víc zase bál dát:) ale pokud bych to mělo bejt na max jen těch 6 opakování tak si mylsim že těch 100kg bych asi i dal v pohodě
-> havlik: ahaa, tak to bol chyták
už tomu rozumiem.. som zvedavý ako to pôjde tebe ked už poznáš vlastné maximum

-> Viliam: já taky nic neberu spíš to bylo tim že prostě moje možnosti sou o dost výše než si vlastně myslim

-> havlik:
preto nič neberiem ani nič nechcem...pre toto

-> Viliam: já sem šel 10kg za tejden

-> P@nis:
tak oddnes sa považujem za "plážového chlapca"
ozaj ako ideš s váhou hore? teda ako často a koľko si prikladaš na tlakoch na rovnej? ja som to včera počítal a idem 10kg hore za 2 mesiace.. na tlakoch nie na telesnej váhe

-> Viliam: Bývá to přesně naopak, když sypneš (píchneš) třeba anabolika taky ty svaly prostě vystoupnou a nejsi zavality, používaš Nitro pumpy tak taky zvyrazníš svaly.. jedině při čem se to da poznat je ten kreatin monohydrat ktery zavodnuje ale to se dneska u " plažovych chlapcu"moc nepoužíva jelikož to na bazeně nevypada efektně 

-> P@nis: si ma dostal... ale msuíš uznať že ten kto berie kadečo tak ten je z 90% "oplácaný tukom"
-> Viliam: Tak to jsi asi jediny co pozna kdo něco bere, jelikož nikdo jiny to nedokaže..
Takže když někdo bere NO pumpy a ma vyskakane žíly a vytvarovane svaly tak ten nic nebere ?? zato ten co jede čistě a je oplacany tukem ( jelikož čista svalovina nabrat nejde) tak ten bere ?
Připravky kdy nepoznáš že něco bereš : protein, amino, kreatin e-e, carnitin hmb, zla, tribulus atd... Tak ty poznaš že dotyčný je bere ?? smekám
Takže když někdo bere NO pumpy a ma vyskakane žíly a vytvarovane svaly tak ten nic nebere ?? zato ten co jede čistě a je oplacany tukem ( jelikož čista svalovina nabrat nejde) tak ten bere ?
Připravky kdy nepoznáš že něco bereš : protein, amino, kreatin e-e, carnitin hmb, zla, tribulus atd... Tak ty poznaš že dotyčný je bere ?? smekám
-> havlik: Zaklad je abys měl dobrý uchop mě se osvědčil dost uzky uchop dobře procítím triceps, a hlavně jet dolu pomalu až na hrudnik a žadne odraženi od hrudniku jak to vidim v 90% v posilce. na široky uchop zvednu asi vic ale necitim tak napump svalsta.. na prsa nejvíce u mě učinkuje tlak s jednoručkama na šikme lavici (hlavou nahoře) s vybočenim a nahoře se zadrženim a propnutí prsou
-> P@nis: nehadam sa lebo tie doplnky stravy a podobné chemikalie nepoznám.. ale poznám na človeku ked niečo berie.. nevydno rysy... a to ako dlho cvičíš som myslel od kedy (kedy si s tým začal)
-> P@nis: to pak teoreticky můžu jít na mnohem vyšší váhy
-> havlik: Jinak vrchol své váhy si nastav tak abys udělal cca 6 opakování..10 už je moc :)
-> Viliam: Myslel jsem tak, že se přišti tydne vyfotím jelikož tu tedka nemam fotak ;-) Jinak zavodněni trva po vysazení max 14 dnu ani to ne při aerobce pak zustane tuk co se přibral se svaly
-> P@nis: roste a nebolí
-> havlik: A roste ti něco ? vždyt ten sval musi byt total KO a vyda všechny látky na regeneraci a ne na růst, nikdy necvič tak že tě druhy den bolí tapartie tak že bys nemohl cvičit další den :)
-> P@nis: neverím že týžden
aha tak asi jenom já sem blázen teda:D
-> havlik: tak to davam tak ako P@nis, len končím pri 75ke... dobrý rozpis máš-> P@nis: