skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kurzy fitnes
-> Tuxik: ČKD - to už nejní, ale tatík tam dělal a obráběl mašiny, tak se optám jaký to bylo 

-> P@nis: protýn jsem kupoval. Je při tom gaineru tak jistej příbytek tělesné váhy jak píšeš ? Kvůli těm sacharidům mám spíš obavy, aby mi nenarostla vana. Moc jsem ty gainery a psaní na nich a o nich nezkoumal...
Kdo z vas zkousel CKD (ketogenni dieta) ? Nemam zadny info od nekoho kdo by do toho sel a nak se trosku bojim :))
Já mam jahůdku:-)) a od kamoše si beru gainer banánek :)
A tedka budu papat Coca colu, a višen ( avšak to nejsou proteiny: ))
Jinak jsem tedka chtěl jít do "drastické" diety, jelikož jsem měl nabídku na Spiropent (Cleanbuterol), ale vykašlal jsem se na to vedlejší učinky jak bušeni srdce, vyšší teplota, třes rukou, nespavost za to mi to nestálo zvlaště před statnicema
A tedka budu papat Coca colu, a višen ( avšak to nejsou proteiny: ))
Jinak jsem tedka chtěl jít do "drastické" diety, jelikož jsem měl nabídku na Spiropent (Cleanbuterol), ale vykašlal jsem se na to vedlejší učinky jak bušeni srdce, vyšší teplota, třes rukou, nespavost za to mi to nestálo zvlaště před statnicema

já mam tedka taky čekuládu:D a dodělávam jahodu
-> Jirik_Tuňák: A co jsi kupoval protein nebo gainer či co ? :)
-> P@nis: Bych blil, kupoval jsem banán a nakonec vzal dražší = neplánovaně větší soudek od Aminostaru. Všade samá skurvená čekuláda a vanilka. Všichni výrobci furt točej dokola jak kolovrat čekuláda, vanilka, čekuláda, vanilka a další debilové berou jen čekuládu, vanilku na krám.
A ještě mě bolí v krku, ach jo..... Kupoval jsem to u nás ve Vitalandu. Jinam z práce nestíhám a po netu neobjednávám.
A ještě mě bolí v krku, ach jo..... Kupoval jsem to u nás ve Vitalandu. Jinam z práce nestíhám a po netu neobjednávám.
Tak jsem se dneska zvážil na profi váze a mám 85,2 kg
Taktež jsem si dneska objednal nějake dobrůtky a začnem makat na léto
Ps. Nedělá tady někdo v nějake lepší lekarně? nebo jeho přítelkyně či tak, potřeboval bych něco zjistit:)

Taktež jsem si dneska objednal nějake dobrůtky a začnem makat na léto

Ps. Nedělá tady někdo v nějake lepší lekarně? nebo jeho přítelkyně či tak, potřeboval bych něco zjistit:)
Můj názor:
Jakékoliv cvičení má smysl pro zlepšení zdraví...
1) Jakekoliv posilování má za následek aspon zpevnění svalů a tím drženi těla, navíc svalova hmota přebíra funkci kloubu a odlehčuje jim např kolenní kloub
2) Lidské tělo je jako stroj, takže pokud chci např hubnout a mám příjem 3500kcal a běžný výdej třeba 3400 což vycház že budem přibírat anebo budeme +- na stejnem ale pulhodinovým cvičením (intenzivní a tvrdé) jde spálit dost kaloríí a nastartovat metabolismus k rychlejšímu spalování... to že si tělo zvykne na zátěž je pravda ale pořad platí zákon, že pokud tělu nedodam jídlo(palivo) tak si jej prostě vezme rozkladem svalu a tuku z těla.. a tím se hubne
3) I ten největší antitalent na cvičení se může solidně vypracovat. Jistě mezomorf který má velke ramena a geny k svalovym přirustkum tak mu stačí makat daleko méně a bude na tom lepé než vy. Podle meho co napsali neni nic nového jen to vycházi z klasikého rozdělení Endomorf, Mezomorf, Ektomorf..
Jako nejduležitější faktor bych uvedl stravu. Člověk se sklonem k tloustnutí musí mít jinou stravu než člověk co je tenký ja paratko a za nic nemuže přibrat .... Tak např pro hubenoura platí, že musí přijmout dostatek sacharidu (gainer) a množství bilkovin XY g/kg tělesne vahy.... To znamená, že opravdu člověk muže dřít jak kun a svaly mu neporostou tak samo jako zedník Vám nepostaví garaáž bez cihel (bilkoviny) a malty (sacharidy) :)
Sakra jsem se zase rozepsal... raději teda mzím do posilovny zbytečně cvičit a pak zaboxovat

Jakékoliv cvičení má smysl pro zlepšení zdraví...
1) Jakekoliv posilování má za následek aspon zpevnění svalů a tím drženi těla, navíc svalova hmota přebíra funkci kloubu a odlehčuje jim např kolenní kloub
2) Lidské tělo je jako stroj, takže pokud chci např hubnout a mám příjem 3500kcal a běžný výdej třeba 3400 což vycház že budem přibírat anebo budeme +- na stejnem ale pulhodinovým cvičením (intenzivní a tvrdé) jde spálit dost kaloríí a nastartovat metabolismus k rychlejšímu spalování... to že si tělo zvykne na zátěž je pravda ale pořad platí zákon, že pokud tělu nedodam jídlo(palivo) tak si jej prostě vezme rozkladem svalu a tuku z těla.. a tím se hubne
3) I ten největší antitalent na cvičení se může solidně vypracovat. Jistě mezomorf který má velke ramena a geny k svalovym přirustkum tak mu stačí makat daleko méně a bude na tom lepé než vy. Podle meho co napsali neni nic nového jen to vycházi z klasikého rozdělení Endomorf, Mezomorf, Ektomorf..
Jako nejduležitější faktor bych uvedl stravu. Člověk se sklonem k tloustnutí musí mít jinou stravu než člověk co je tenký ja paratko a za nic nemuže přibrat .... Tak např pro hubenoura platí, že musí přijmout dostatek sacharidu (gainer) a množství bilkovin XY g/kg tělesne vahy.... To znamená, že opravdu člověk muže dřít jak kun a svaly mu neporostou tak samo jako zedník Vám nepostaví garaáž bez cihel (bilkoviny) a malty (sacharidy) :)
Sakra jsem se zase rozepsal... raději teda mzím do posilovny zbytečně cvičit a pak zaboxovat

formalin: tak sa zameraj na rehabilitacne cvicenia myslim medicinsku formu (fyzioterapiu)
alias odpoved na tvoju povodnu otazku

-> P@nis: aha lol

-> P@nis: ty vole, dobrej řezník
ten má tak 150kg ve svalech ne?

-> Rooney: Já vím že na kotoučích co máme tak 10kg je napsano 22lbs takže jsem to +- zaokrouhlil na 2 : -)
A něco pro zasmání :-)
www.zvraceny.cz/video/232 43-marcus-rhl
A něco pro zasmání :-)
www.zvraceny.cz/video/232 43-marcus-rhl
-> P@nis: 90.7kg přesně 

-> havlik: no a říka se že + - 1kg = 2lbs akže jedna činka má skoro 100kg :)
-> P@nis: no jo, Ronnie Coleman to je řízek 

-> P@nis: 200liber má jedna mam za to
http://www.youtube.com/wa
tch?v=JdEgJnPy4wM
Jestli dobře vidím tak jedna činka važí tolik co je moje max na bench
jsem slaboch
Jestli dobře vidím tak jedna činka važí tolik co je moje max na bench

-> havlik: To video znám :-)) jinak ten cvičenec je asi začatečník nebo ma tak otřesnou techniku 

-> Milan 123: Měl jsem tedka pár šejkrů banánového gaineru v mlíku a fakt dobra chut :-) Já mám ještě jahodou ale po referencích jsem rozhodnut pro tohle www.dymatizeonline.cz/Syn
tha-6-23-kg-+-Cepice-Skull
-Cap-Dymatize-a-Tester-Xpa
nd-Xtreme-Pump-ZDARMA!!.ht
ml,det,1591 ... příchut cookies a cream 
Jenže s posilováním to máš jako s motorem u auta, objem ničím nenahradíš

Jenže s posilováním to máš jako s motorem u auta, objem ničím nenahradíš

-> P@nis 16.12.09 00:13:41: To nejsou pohorky woe, to jsou takový kecky se zubatou podrážkou, aby neklouzaly když hážu železa. Začínam bejt ale spokojenej. :-) Baterie kotoučů u takovýho střízlíka budí v okolí podezření na androdismus. :-D Už jsem slyšel od kolegy, který s námi chodil do bývalé posilky, jestli si nedělám prdel, poté co si mě přeměřil pohledem od hlavy k patě.
Stejně ale cejtim rezervy a bude třeba poladit tréning. Jakou příchuť proteinidla doporučuješ ? Za chvíli dojde vanilka a už jí neci. Měl jsem jahodu a láká mě banán.

-> Ultim: Pokud můžu poradit začínej teda spíše leg pressem a až pak výpady
Můj včerejčí trénink: 10 min rotoped, protažení, dřepy 60kg rozehřátí, 100x12 (3x), 130x5(2) 100x6 (3) ... leg press 250x10(5), předkopávání, zákopávani, výpony na lýtka.... a na doražení mrtvý tah 110kgx 10(3)
Tedka dopiju kafe a jdu něco odbenčovat

Můj včerejčí trénink: 10 min rotoped, protažení, dřepy 60kg rozehřátí, 100x12 (3x), 130x5(2) 100x6 (3) ... leg press 250x10(5), předkopávání, zákopávani, výpony na lýtka.... a na doražení mrtvý tah 110kgx 10(3)
Tedka dopiju kafe a jdu něco odbenčovat

-> P@nis: Ja si vcera dal pekne nohy. Na zacatek vypady na multipressu,pak pyramida na legpressu. Nakonec lytka ve stoje... Super
-> Jirik: To cvičíš v pohorkách ?
Já jsem na tom taky pořad bídně cca 83kg na cca 170cm ..chjo kdybych byl už apson na te 90ce to už mám pak ke 100kg kousek

Já jsem na tom taky pořad bídně cca 83kg na cca 170cm ..chjo kdybych byl už apson na te 90ce to už mám pak ke 100kg kousek

-> P@nis: Tak taky pokrok. Dohnal jsem co jsem zaflákal. Jen tak mezi řečí.
S osobní váhou jsem na tom plus mínus stejně. Tj. něco mezi 56 - 59 kg a 168 cm výšky. Jinak jsem to já, Jirik.

-> Ultim: Je třeba se nebát pořádně najíst 

-> P@nis: To praveze ne,spis normal,ale ty nohy me jdou. To mam z kola a trekingu.Horsi je to z vrchem 

-> Ultim: Máš vidět mě při dřepu se 160kg jak jsem řval :-D
Anebo při mrtvém tahu jak pustím na zem 150 kg tak je to taky dobrá rána :-)
Hmmm 320 to je celkem solidní asi budeš dobrý pořízek :)
Anebo při mrtvém tahu jak pustím na zem 150 kg tak je to taky dobrá rána :-)
Hmmm 320 to je celkem solidní asi budeš dobrý pořízek :)
-> P@nis: Tak to ja to elam spis naopak,drepy jedu jen tak na rozehrati,pekne mala zatez,ale pocive. Pak Leg-pess zacnu s 200 12x a jdu nahoru. Kdy jsem to jel naposled koncil jsem 320 2x... Ale to uz kricim na cele fitko,lije ze me jak z vola a druhy den nemuzu chodit...

-> Ultim: Při treninku nohou hlavně začínám dřepy ( tam jezdím pyramidu) a na leg press pyramidu jet nemůžu jelikož si jaksi nemám kde dát další kotouče takže jezdím tvrdě hluboke dřepy a leg jen jako takovy doplněk ono stejnak na rozvoj stehen neni moc efektni :-)
ps.: jestli bude zítra forma (pochybuji po prochlastanem víkendu) tak dodám snad nějake foto z mrtvého tahu :-)
ps.: jestli bude zítra forma (pochybuji po prochlastanem víkendu) tak dodám snad nějake foto z mrtvého tahu :-)
-> P@nis: Hmmm dobry 250 10x... To ja jezdim jenom 220 10x... Jedes pyramidu na leg-press nebo jen stejne serie?
Tak tady je ukázka jedne série Leg-pressu ...250kg v kotoučích + jezdec cca 30kg = cca 280kg ... takže omluvte kvalitu držel jsem fotak v jedne ruce takže jsem se držel madla jen jednou rukou
Bohužel pak mi o5 umřely baterky... i když sem je nabijel a fotak ukazal, že jsou plne tak zvladly tohle jedno video a pak umřely ( asi už jsou KO : -(
Bohužel pak mi o5 umřely baterky... i když sem je nabijel a fotak ukazal, že jsou plne tak zvladly tohle jedno video a pak umřely ( asi už jsou KO : -(
-> P@nis: chyba:))
-> havlik: Ten jsem dneska necvičil.....

-> P@nis: kokot:))
Tak po menší nemoci se dostávám do formy dneska mrtvý tah 140kg 6x 

-> P@nis: :))
-> havlik: Taky opasek nemám, sem tam si ho pujčím od psolubydlicího, ale špatně se mi sním cvičí..
A lidi co cvičí Bench s opaskem vůbec nechápu.... asi placebo efekt :-)
A lidi co cvičí Bench s opaskem vůbec nechápu.... asi placebo efekt :-)
-> P@nis: a ty jedeš třeba i bench s opaskem? já právě vůbec opasek nemam

Dnes jsem zatáhl 140kg na mrtvý tah... šlo by i více ale neměl jsem opasek a měl jsem pak už strach o záda :-)
-> MerHanz: Znám lidi co necvičí už více než rok a pořad vypadají OK a ubytek váhy minimalní je to jenom o tom jak si nastaviš jidelniček, při cvičení musíš mit větší přijem kalorií než vydej, když přestaneš cvičit je třeba upravit jídelníček na system kdy se bude příjem = výdej čili bys neměl hubnout ani přibirát... to že někdo tolik zhodí býva nedostatkem aminokys. které ochrání svalovinu před degradaci :)
Jestli tě něco bolí při normální pohybu, tak přestat cvičit a jít k doktorovi.
Sám jsem měl natažene vazy + nějake postraní rotátory v kolenu (měsíc a půl s ortezou) naštěstí bez operace, po sundaní ortezy celkem večer pravidenlná bolest kolene, a řešení je jednoduché vybudovat na nohách tolik svaloviny aby se kolenu ulehčilo...a opravdu to funguje... proto radím dělejte dřepy, předkopávani, zakopávání atd... jestli někoho boli kolena nebo záda z dřepu tak to je tím, že má katastrofální techniku...
Jinak jestli chceš něco na klouby tak doporučuji Dolgit krem, a vyzkoušel bych něco z tehle stránky
www.f-sport.cz/eshop/esho p.php?go=13
Jestli tě něco bolí při normální pohybu, tak přestat cvičit a jít k doktorovi.
Sám jsem měl natažene vazy + nějake postraní rotátory v kolenu (měsíc a půl s ortezou) naštěstí bez operace, po sundaní ortezy celkem večer pravidenlná bolest kolene, a řešení je jednoduché vybudovat na nohách tolik svaloviny aby se kolenu ulehčilo...a opravdu to funguje... proto radím dělejte dřepy, předkopávani, zakopávání atd... jestli někoho boli kolena nebo záda z dřepu tak to je tím, že má katastrofální techniku...
Jinak jestli chceš něco na klouby tak doporučuji Dolgit krem, a vyzkoušel bych něco z tehle stránky
www.f-sport.cz/eshop/esho p.php?go=13
-> P@nis: ono je jedno jestli něco bereš a nebo ne. Jak přestaneš cvičit tak seš za rok nic nedělání váhově jinde, pač většinou nižší zátěži uspůsobíš i příjem živin. A když ne, tak jen nakyneš. Po 4 a půl letech sem o 10 kg s váhou níž. A znova se dostat do tempa a cvičit stojí spoustu úsilí. protože v kloubech mě loupe a praská i při normálním pohybu. A jen tak mimo hru. Nějakej typ na zesílení šlach??? Docela by se mi hodil.Speciálně na zápěstí. Poslední 2 roky s tim mám problémy.
Tak Nabrat se dá ze stravy, jak píše P@nis. Ale taky dost záleží na genetice. Jaký máš k tomu předpoklady. A taky jakej máš trénink. A nohy jet třeba cvičit, zrovna jako trup a ruce atd. Jinač by si si akorát tak zkurvil nejen postavu,ale i klouby a hl záda.
-> Viliam: Tak jestli nechceš brát todle tak z normálni stravy..
Svaly rostou primarně z bílkovin musiš přijmou aspon 2g bílkoviny na 1kg tvoji tělesné váhy u tebe by to bylo asi 144g....Nejvíce bílkovin ma Maso.. kuřeci ma ve 100g 20g bílkovin, pak tvaroh ten míva asi 13g na 100, cotage sýr, rýže, tunák z konzervy, těstoviny....A je důležité abys měl větši kalorický příjem než výdej jinak nikdy nic nevybuduješ
Kdyby ti nebylo něco jasne něbo si se chtěl zeptat tak privat nabo icq at to tu nezaserem :)
Svaly rostou primarně z bílkovin musiš přijmou aspon 2g bílkoviny na 1kg tvoji tělesné váhy u tebe by to bylo asi 144g....Nejvíce bílkovin ma Maso.. kuřeci ma ve 100g 20g bílkovin, pak tvaroh ten míva asi 13g na 100, cotage sýr, rýže, tunák z konzervy, těstoviny....A je důležité abys měl větši kalorický příjem než výdej jinak nikdy nic nevybuduješ

Kdyby ti nebylo něco jasne něbo si se chtěl zeptat tak privat nabo icq at to tu nezaserem :)
-> P@nis: tak babo raď! ako pribrať bez gajnerov, kreatinov a neviem akých anabolík
-> Viliam: Tedka ne ale to chceš s takovou vahou končit? a jelikož si ve vyvoji tak ty 2kg ani nemusi byt svalovina ale normal růst, a za rok 2 kila to je vtip ne ? za 3 tydny jsme udělal + 4 kila..
Nejsem větší chlap... měl jsem 65kg na 170cm.. tedka jsem měl i 85kg to je 20 kilo rozdíl a to už je jo rozdíl pro klouby hod si 20kg kotouč do batohu a chod tak pul dne a uvidiš..
Nejsem větší chlap... měl jsem 65kg na 170cm.. tedka jsem měl i 85kg to je 20 kilo rozdíl a to už je jo rozdíl pro klouby hod si 20kg kotouč do batohu a chod tak pul dne a uvidiš..
-> P@nis: zvětšení váhy? zo 70 na 72? to sa mi isto nohy podlomia
a tak potom ty si väčší chlap ked už v 16tich si dvíhal 50tku