Chlapci jaká je taxa na převozy když mám vlastní kamion? Expí se pak i rychleji? Protože nechci kupovat žádnou slabou mrchu a čekám do 25. levlu na scanii 730.. A napadlo mě jestli nenahoním expy s vlastním autem ryhchleji..
-> Mr._Nosferatu: Díky.Jinak ta stahla verze funguje skvěle.Akorát muj antivir bere ten crack jako vir a nejde ho dát do vyjímky.Proto vždycky,jak to ets2 zapínam tak vypnu antivir,zapnu hru,potom stisknu ctr+alt+delete a ten antivir zase zapnu.Ale teď jsem antivir aktualizoval a on mi ten steam vymazal.
-> kraska98: najdi si na ulozto vhodny crack, ten si siahni
a vzdy pred hranim hry, si otvor subor s hrou, vsetko to tam precrackuj (ja to mam tak spravene, ze mam tu bin zlozku uz pripravenu), skopcim, prepisem a hram
-> Mr._Nosferatu: Tak si sniž intenzitu deště.Já jsem včera sjížděl serpentiny na slovensku a rozjel jsem to na 140km/h pak jsem měl co dělat,abych to ubrzdil do zatačky.
Prosím vás,nevíte někdo kde stahnout soubor:steam_api.dll. ? Nejede mi to bez něj.
-> kraska98: No, pokud máš převodovku s retardérem tak při jízdě z kopce ho postupně zapínej a auto bude pomalu zpomalovat. já ho hlavně využívám na těch sjezdech do kruhu kde jedu tak 50km/h + retardér na 1 stupni a pod sjezdem mám tak 20km/h
-> Mr._Nosferatu: Jak ten retarder funguje v ets2 ? V nastavení jsem si zvolil 2 klávesy,kterými zvyšuju nebo snižuju stupeň retarderu,ale jak ty klavesy mačkam,tak se mi zdá že se nic neděje
-> kraska98: bud elektromor nebo hydraulicky kotor umisteny za prevpdovkpu, ktery se otaci proti otaceni kardanky(motoru) a tim zpomaluje kamion ... ma 4 rychlosti ...
Edit.: v podstate misto uzaverky lze pouzit rucni brzdu, ne zcela zatahlou, pokud je na pohaneny naprave ....
No, jedu si takhle po okresce a najednou z auta přede mnou vypadne kráva, tak jsem to strhnul a takhle to dopadlo, ani uzáverka nepomohla a čekalo se na odtahovku ..
ja som si akurat stiahol Liazku a snow mod a mam aj to dlc kde je banska bystrica aj kosice+ mam volant Logitech g27 tak dufam ze ma zas ta hra zacne bavit
-> Lukyn742: Tohle nebylo nestabilním nakladem.Jel jsem a předemnou auto a kamion,tak hodím blinkr a rozhodnu se oba předjet a asi o 1sekundu později se rozhodlo to auto předjet ten kamion,dostal se mi pod návěs a takhle to dopadlo...