skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Euro truck simulator 2 Ets2
prohledat
895 příspěvků (zobrazeno 851 až 895) od 01.11.2012 do 22.08.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> vhml: to zase ne:) je skoro oběd je volněji
-> havlik: ty v tý práci asi taky děláš dobrý hovno :-D
tak sem to právě nainstaloval na postarší sestavě v práci, vypadá to že to jde vcelku plynule
-> havlik: měl sem ve vyhledávání, napsané to samé co ty, a takové odkazy mi to nenašlo

-> vhml: Jsou napsaný v tom článku 

Jsou hardwarové požadavky nějaký zásadně vyšší než u prvního dílu? Ten mi na notebooku šel ve slušný kvalitě, ale bylo to tak akorát
no skusim este raz
-> HanysR: opravdu? www.google.cz/
-> emberaly: pošli odkaz do SZ, ne tady
předem děkuji 

-> emberaly: Vyřešte si to jinudy
------
ja to mám odtialto a funguje bez problémov :)
ja to mám odtialto a funguje bez problémov :)
-> havlik: ...mě nic nenašel, a když jo, tak to byl odkaz na stažení prvního dílu 

ja hravam tiez, uroven 13, mam MAN o vykone 480 konikov v bielej chladnickovej farbe ale foto bude az pridem z roboty domov 

-> Fajt: a google nic nenajde?
PORADTE PROSIM NEKDO KDE STAHNOUT FUNKCNI VRZI NEJLEPE V CESTINE ?
no tak ja som práve položil na bok aj novy man tgx 4x2 a to tesne pred cieľom :/ ale isiel som dosť bláznivo dolu lomom
-> emberaly: jj. včera jsem to v zatáčce dvakrát položil na bok :-D takže 6x4 šla pryč. Nemluvě o tom, že s 6x4 máš dost osekaný další možnosti vzlhedového upravování a co víc, nádrže maj ani né poloviční kapacitu, takže jezdíš tankovat jak prostatik.
Ja hrávam tiež
Oproti ETS 1 je to oveľa prepracovanejšie, hlavne sú tam horské cesty a okresky. Teraz jazdím na scanii topline 6x4 no ten podvozok fakt nieje nič extra len sa s truckom horšie vytáča a sa mi zdá že je horšia aj stabilita.

-> WMA - navigátor :): F10
jináč já sem přesedlal na iveco...teda ivedo...
jináč já sem přesedlal na iveco...teda ivedo...

Jak delate ty screeny? me to klasicky pres "print" tlacitko nejde.
Já si na ten svůj truck za chvíli vydělám i bez úvěru... 

Tady máte HW recenzi.. Se svým NB to snad ani zkoušet nebudu, škoda no, vypadá to hodně dobře..
pctuning.tyden.cz/multime dia/.../25420-euro-truck-s imulator-2-kamiony-s-poved enou-grafikou?start=1
pctuning.tyden.cz/multime dia/.../25420-euro-truck-s imulator-2-kamiony-s-poved enou-grafikou?start=1
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v dalším patchi bude oficiálně přidanej DAF...
jinak to s tim cd klíčem že ho to chtělo furt a furt,tim sem si taky prošel,ale ten co mám ted je v klidu a už to po mě docela dlouho nechtělo,tak to asi bude už dobrý...
jinak timhle jezdim
mám v tom nejsilnější motor co mám zatim otevřenej,už mám otevřenou i tu větší kabinu,ale na tu zatim seru...sem na úrovni 10.
eště zmínim že používám jeden mod,co přidá o něco reálnější fiziku,když prší tak přes ty okna bez stěračů jde hovno vidět,omezovač zvíšenej na 100kmh,úprava zvuků,že dou vnější slišet v kabině o něco víc...a možná eště ěnco to umí,je to jeden větší mod
jinak to s tim cd klíčem že ho to chtělo furt a furt,tim sem si taky prošel,ale ten co mám ted je v klidu a už to po mě docela dlouho nechtělo,tak to asi bude už dobrý...
jinak timhle jezdim

eště zmínim že používám jeden mod,co přidá o něco reálnější fiziku,když prší tak přes ty okna bez stěračů jde hovno vidět,omezovač zvíšenej na 100kmh,úprava zvuků,že dou vnější slišet v kabině o něco víc...a možná eště ěnco to umí,je to jeden větší mod

Nevíte někdo, jestli existuje nějaký patch se skutečnými značkami (Volvo, DAF, Iveco, ... místo Vailant, DAV, Ivedo, ...)? SCS tohle má připravené, pro případ, že by se výrobci rozhodli podepsat licence, ale dá se to někde (neoficiálně) stáhnout?
jo, když jsem to nainstaloval prnvě, tak CD key, kterej byl přiloženej fungoval v poho, pak jsem blbec stáhnul i patch a najednou to začalo chtít zadávat key znovu a znovu... to se opakuje i po reiinstalaci... bohužel
Nevím proč, ale po mě ho to chtělo už několikrát, i když jsem zakázal stahování aktualit z netu. Tak jsem vypnul net. :)
taky hraju
dalo mi docela zabrat sehnat funkční cd klíč

Ale jinak pohoda... tady je stavba pokračování D11.
Takhle jsem to zapíchnul, když jsem vzal kruháč v devadesátce...
Jezdit rychle se občas vymstí. 

ja to parim taky, mam prozkoumano 35% mapy a jsem tesne pred 14tou urovni.
a) nemůžu za boha sehnat prodejce Scanie (jezdim na Volvu s nejsilnejsim motorem, a zatim co jsem porovnal krome Scanie, nikdo silnejsi nenabizi)
b) žádné extra zajímavosti se neodehrávají, když se chceš dostat na druhou stranu mapy, abys měl svatozář... to jsem takhle dojel do Kielu a pak jsem se 6 zakázek motal mezi polskem a německem
zatím asi nejzábavnější zakázka byla jakoby z mosteckých dolů, kdy jsem vezl obří bagr ještě se základním tahačem s malou kabinou a nemohl jsem vyjet ty kopce z toho dolu :-D
Jo a poznatek - pokud budeš stejnej blázen jako já a hned tam cpát co nejlepší úpravy, tak se vyprdni na podvozek 6x4, na schopnosti auta to nemá vliv, ale zatáčení je s tím jak spomalenej film, seš pak jak mamut v porcelánu... nedoporučuju, musel jsem to sundat aby šlo trošku jezdit :-D
a) nemůžu za boha sehnat prodejce Scanie (jezdim na Volvu s nejsilnejsim motorem, a zatim co jsem porovnal krome Scanie, nikdo silnejsi nenabizi)
b) žádné extra zajímavosti se neodehrávají, když se chceš dostat na druhou stranu mapy, abys měl svatozář... to jsem takhle dojel do Kielu a pak jsem se 6 zakázek motal mezi polskem a německem
zatím asi nejzábavnější zakázka byla jakoby z mosteckých dolů, kdy jsem vezl obří bagr ještě se základním tahačem s malou kabinou a nemohl jsem vyjet ty kopce z toho dolu :-D
Jo a poznatek - pokud budeš stejnej blázen jako já a hned tam cpát co nejlepší úpravy, tak se vyprdni na podvozek 6x4, na schopnosti auta to nemá vliv, ale zatáčení je s tím jak spomalenej film, seš pak jak mamut v porcelánu... nedoporučuju, musel jsem to sundat aby šlo trošku jezdit :-D
-> WMA - navigátor :): ok ja sem hoi prave nejak nemohl sehnat tak sem myslel jestli treba nevis kde ,..... tak diky :)
-> Fajt: na internetu? hledej...
promin :)
promin :)
Kde se k tomu da sehnat CD key ???
-> havlik: cas tam je cca 1:10
-> palinator: tak to jo sem si řikal:D vim že sem kdysi hral nějakej simulátor a bylo to podobně, akorát mě to moc dlouho nebavilo.
e: asi 18wheels of steel
e: asi 18wheels of steel
-> havlik:
Ne, Praha-Brno je za 15 minut odhadem
Ne, Praha-Brno je za 15 minut odhadem
ETS2 vypadá hezky, vylepšili i fyziku, ale furt to má pro mě zásadní chyby, aby mě to mohlo opravdu bavit. Např. přetočit motor na volnoběh na odhadem 4000 otáček, to by se u hry, která si říká simulátor, stávat nemělo. Pořád je to celý takový gumový, příliš "počítačový" s ovladatelností vzdálenou k realitě. To, že si tam člověk může nastavovat zrcátka a podobný ptákoviny, ty to nezachráněj.
-> vhml: jo asi pred tydnem :) hlavne si vypni automaticke stahovani aktualizaci 

-> WMA - navigátor :): a to řidíš stejně dlouho jako když se tam jede ve skutečnosti?
To už vyšel druhej díl? Zkusím ho :-)
Hrajete trucky? :)
Ja hraju zrovna ted.
Aktualne jsem ve skotsku, na konci sveta :D nekde u Aberdeen.
Mam najeto skoro 11tis, 14tis XP, dluzim v bance "jen" 360tis ale mam 100 na konte, tkz jeste jednou 100 a jeste rozsirim garaz a poridim uz 4ty truck do firmy :)
Delnici mi ale moc nevydelavaji, jen prumer cca 2-3Eur / km, tkz zadnej trhak, ale aspon jsou v plusu. Ja mam 17eur na km.
Uz jsem prozkoumal 25% map, to je taky dost. Snazim se podle toho i brat zakazky abych objevil nova mesta, ale prioritu ma cena za km, pak jestli to je po dalnici a az potom jestli jsou cestou nejaka new mesta.
Je tu jeste nekdo?
Ja hraju zrovna ted.
Aktualne jsem ve skotsku, na konci sveta :D nekde u Aberdeen.
Mam najeto skoro 11tis, 14tis XP, dluzim v bance "jen" 360tis ale mam 100 na konte, tkz jeste jednou 100 a jeste rozsirim garaz a poridim uz 4ty truck do firmy :)
Delnici mi ale moc nevydelavaji, jen prumer cca 2-3Eur / km, tkz zadnej trhak, ale aspon jsou v plusu. Ja mam 17eur na km.
Uz jsem prozkoumal 25% map, to je taky dost. Snazim se podle toho i brat zakazky abych objevil nova mesta, ale prioritu ma cena za km, pak jestli to je po dalnici a az potom jestli jsou cestou nejaka new mesta.
Je tu jeste nekdo?