Tak už sem to taky položil na bok, kousek za Doverem, jsem jel v jedné zatáčce trošku rychleji "cca 110km/h " a už to bylo vezl jsem nějaké těžké kovy do Manchesteru, naštěstí je náklad ok
Zdarec mám problém nainstaloval jsem si euro track simulator 2 a když si vyberu zemi kde budu začinat a dám pokračovat tak to chvilku nabýhá a pak se vypne celá hra nevi te někdo co by stím mohlo být dik.
tak sem to nainstaloval a sice jsem to hrál chvilku ale mrte se mi to libi :) dost parim 18WOS extreme trucker 2 a across america, a todle je uplne mrte vymakane oproti tomu :) taky musis zastavovat na cervenej proste :D brzdit na kruhac a tak :) jen me stve ze se skoro nevraci volant :D
-> vhml: no, nakolko v zaklade mal ten moj man 360 koni a ked som zastavil v kopci, tak som sa ledv rozbehol...tak na to maju tie upravy zmysel...alebo na to, ked na dialnici je mierny kopcek, tak nejdes hned 60 ale aj si to troska drzi rychlost
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neviem situaciu v ceskej firme nesledujem ale ak to bola cisterna holcim tak urcite niekto od nas, zial aj toto sa stava...