skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Euro truck simulator 2 Ets2
prohledat
895 příspěvků (zobrazeno 301 až 350) od 01.11.2012 do 22.08.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : preinstaluj a vybavene
uloz.to disponuje najnovsimi verziami a aj crackmi

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : mas origo?
Tak když je to tady zase živý, tak jsem si chtěl po půl roce zase zahrát, ale už od intra slyším zvuk, ale místo obrazu je jen černo... co to je? To to musím zase instalovat znova a stahovat nějakou jinou verzi?
-> haso: Tak ja bych si delal i svoje, nebyt zmod3 ktery je k tomu potreba placeny, asi 7usd na mesic. Jiny programi neumeji s novou verzi pracovat, neumej otevrit origo modely za hry … A mody nejak nesleduju, kdyz se mi nejakej libi tak ho projedu a zbytecnosti odstranim a dam do svyho modu …
a zrovna ceska scanje NewR je nejlepsi scanie do hry …prikladam foto black amber
a zrovna ceska scanje NewR je nejlepsi scanie do hry …prikladam foto black amber
-> Mr._Nosferatu: no ja taham mody z anglickych a talianskych stranok, tieto nase (SR a CR) ma nejako neohuruju
-> haso: No, taky zalezi jaky mody mas(autor) nektery jsou bez problemovy, jiny maj v sobe spostu bordelu... Do starsich dilu jeden slovak delal mody a tam bylo i 300mb zbytecnosti ...
este doplnim, pouzivam 38 mod-ov a nemam voci tomu ziadne vyhrady, robia hru viac realnejsou a hratelnejsou...aj ked zalezi na povahe kazdeho jednotlivca
-> kraska98: ne to se ti ukládá v dokumentech ve složce s hrou .. 

-> Mr._Nosferatu: A musíš mít online učet,když chceš ukladat fotky ?
-> Mr._Nosferatu: 27 level jinak 54 800 najeto jedním autem
-> Lukyn742: a level ? Typnu si 25-30
-> kraska98: Bud mas v menu fotograficky rezim nebo nejco takyho, je to vedle statistik nebo se foti F10 je to ulozeny v documenty/ets2/screenshot
s
Na netu forum.truckgames.eu je sposta rad a modu....
Na netu forum.truckgames.eu je sposta rad a modu....
-> Mr._Nosferatu: Já jsem podcenil jednu zatáčku asi ve 100km/h .Mimochodem,jak ukládáš ty obrázky ze hry ?
-> kraska98: Taky se mi darilo .... jsem zkousel rizeni mysi
-> Mr._Nosferatu: Aha,díky.Už se mi jednou stalo že jsem převratil Scanii a nevěděl jsem co dělat,tak jsem musel zrušit zakázku,což mě stálo 300tisíc
-> kraska98: Bud klavesa myslim 7 no, jak se prepinaj ty tabulky v gps a enter to te hodi do servisu nejblizsiho za urcitou cenu a cas, to ti napise, nebo dej nacist hru, dole zaklikni nacitat automaticke ulozeni nebo nejak tam to je zhruba kazdych 5 minut se to automaticky ulozi....
Ja mam jen jeden mod a v nem mam skin (lak), naves, kola a ram.
Ja mam jen jeden mod a v nem mam skin (lak), naves, kola a ram.
-> Mr._Nosferatu: Já je taky nepoužívam.Co mám dělat když ten kamion převrátím ?
-> kraska98: Mody, ty moc nepouzivam tady plati cim min tim lip, ale neni problem upravit par cisel v urcitych souborech aby to slo od zacatku....
-> Mr._Nosferatu: Zatím jsem jel asi 4.rychlé zakázky.Mám cirka 350tisíc,uroveň 5 a najel jsem asi 3tisíce km,ale dneska si asi vezmu pujčku a koupím Dafa.
Taky mi zmizely obrázky.
Edit:Jakto že máš hned nejlepší Volvo,když jsi to začal hrat před pár dny.Používáš mody ?
Taky mi zmizely obrázky.
Edit:Jakto že máš hned nejlepší Volvo,když jsi to začal hrat před pár dny.Používáš mody ?
-> haso: Jo ja se zapomel podivat, ale tak neco okolo 25 tam bude ....
No, takhle to stridat
no, me se treba ty origo scanie nelibej, radsi bych volil lepsi verzi co je na stazeni .... jen na ni nejdou ty tuning packy ....
Edit.: taky vam zmizely obrazky ?
No, takhle to stridat

Edit.: taky vam zmizely obrazky ?
-> Mr._Nosferatu: nie, nie
hned na zaciatku som zobral pozicku a jazdil MAN TGX XL, potom som presiel na MAN TGX XXL (tam som dal stym 50tis) a potom bolo uz dostatok penazi na V8 Scaniu R730 a vtom najnovsom patchy je uz Stremline V8 (stou mam uz 13tis) tak som isiel do toho :-)
a stym som uz asi skoncil, uz ziadnu inu scaniu tam neurobia a do ineho nepojdem
inak statistika pise ze som za pc odohral uz 96 hodin
hned na zaciatku som zobral pozicku a jazdil MAN TGX XL, potom som presiel na MAN TGX XXL (tam som dal stym 50tis) a potom bolo uz dostatok penazi na V8 Scaniu R730 a vtom najnovsom patchy je uz Stremline V8 (stou mam uz 13tis) tak som isiel do toho :-)
a stym som uz asi skoncil, uz ziadnu inu scaniu tam neurobia a do ineho nepojdem

inak statistika pise ze som za pc odohral uz 96 hodin
-> Lukyn742: Něco málo přes 27tis km a za chvíli 19 docela slušný na to že jsem 23.12. začal :D
-> haso: Na jednom stroji ?
no já čekám až dorazí origo s DLC a scandinávie se mi strašně seká, tak musela pryč ....
-> haso: Na jednom stroji ?
no já čekám až dorazí origo s DLC a scandinávie se mi strašně seká, tak musela pryč ....
pridam este jednu, ked mne sa to tak lubi 
a este doplnim ze to hram s manualom a tak vacsinou je tam spotreba 70l/100km...
ked tam supnem automat tak to ide tak za 45l//100
ale to je to strasne lenive

a este doplnim ze to hram s manualom a tak vacsinou je tam spotreba 70l/100km...
ked tam supnem automat tak to ide tak za 45l//100
ale to je to strasne lenive

-> Mr._Nosferatu: Kolik už máš najety, a jakou úroveň ?
ja sa este hram, cez 114tis km uz mam nabehanych...
mam rozsirenie na vychod + skandinavia + rumunsko + nejake drobne zmeny v holandsku
a jazdim viacmenej v seriovom stave :-)
mam rozsirenie na vychod + skandinavia + rumunsko + nejake drobne zmeny v holandsku
a jazdim viacmenej v seriovom stave :-)
-> ZdeněkH: tak Afriku v mapě nemám....
-> kraska98: Tak pro rychlost, mě to takhle stačí ... Tak to zrychlení na 100 je taky podle nákladu, s 8t jsi tam hned s 25t má problém i 750hp od volva ....
Jak dlouho hraješ že nemáš svůj tahač ? já mám svoje Volvo už od první zakázky
a denně mám průměr 4tis km ...
Přídávám foto z nakládky
-> kraska98: Tak pro rychlost, mě to takhle stačí ... Tak to zrychlení na 100 je taky podle nákladu, s 8t jsi tam hned s 25t má problém i 750hp od volva ....
Jak dlouho hraješ že nemáš svůj tahač ? já mám svoje Volvo už od první zakázky

Přídávám foto z nakládky
Už se těším až si vezmu pujčku a koupím si svého tahače
-> Lukyn742: Tak s některýma kamionama to je děs než se vubec dostanu na 100km/h a jakmile tu rychlost přesáhnu,vubec se mi nechce brzdit do zataček,protože bude zase dlouho trvat,než tu rychlost naberu.Nebo taky když potkáš nějakou brdu kamioňáka
-> kraska98: Krátká převodoovkaa a omezovač otáček 
Jinak ono jde spíš o to zrychlení ..

Jinak ono jde spíš o to zrychlení ..
Lukny742-160 km/h je celkem málo,nato kolik tam máš koní.Já jsem tuto hru začal hrát před pár dny.Mám ji s nejnovějším patchem a DLC.Nyní ještě jezdím rychle zakázky a jednou jsem to na jedné okrsce z Prahy do Ostravy rozjel s Dafem(který měl cca 560HP a 12q převodovku) na 156km/h 
Edit: -> Mr._Nosferatu: Když máš omezovač na 90km/h tak nevyužíváš skvělého motoru od Volva,lterý je snad stvořen pro rychlou jízdu.

Edit: -> Mr._Nosferatu: Když máš omezovač na 90km/h tak nevyužíváš skvělého motoru od Volva,lterý je snad stvořen pro rychlou jízdu.
-> Mr._Nosferatu: Jak simulátor však v reálu taky kamioňáci nejezdí 90. Pravda 160 taky ne
a na spotřebu sere pes. Spotřebu si hlídám v reálném světě ve vlastním autě takže tady určo ne. Pokud chceš tankovat za levný peníz zajeď si do Afriky tam je levné palivo. Myslím ve hře.

-> ZdeněkH: -> Arnold: Tak odstranit jde v nastavení
Ale pak by to nebyl simulátor, 90 jezdím jen kůly spotřebě, jelikož 12° mi tam skáče až při 83 ... rozdíl ve spotřebě je až 5L/100km ...

-> ZdeněkH: já mám posunutej na 120 

-> Mr._Nosferatu: ty krávo omezovač na 90? To jsem odstranil jako první když jsem zjistil jak na to.
-> Lukyn742: k čemu já tam mám 750hp, 12qvalt s retardérem a omezovač na 90. jedinej tuning je ten rám na předku, co dneska přišel ...
-> Mr._Nosferatu: No a to vidíš jen povrchově
nevíš co je v tom .. 1500koniku 18°převodovka .. max. mám něco přes 160km/h 

-> Lukyn742: Fuj to je přetuněný....
-> Mr._Nosferatu: Já už ne nebo zatím ne. Přestalo mě to bavit jezdit furt sem a tam jak čurák držet čudlík plynu a mačkat doleva, doprava (anebo tempomat)
Tak co jestě jezdíte ? já ted čekám na origo + DLC na východ .... bohužel novou verzi scandinávie už nerozjedu ...
-> ZdeněkH: Tse 

-> Mr_Kubas: Drahý 

-> haso: No jo když mě nebaví od začátku a ty slaboučké kamionky. Do kopečka třicítkou fuj. Je fakt, že mám málo nehod, ale není to ono. Jo kromě idiota co mi vjel v křižovatce do cesty. Mimochodem tohle podle mě furt nemají podchycené. On mi vjede do cesty a já to nestihnu ubrzdit a vpálím to už do něj takže ve výsledku já poškozený kamion a ještě já dostanu pokutu? Napalicu.
-> ZdeněkH: no, ja som skor mal addony na benzinky a nazvy firiem a na laky na trucky :-)
ale inak, da sa to aj bez toho, 70tis virtualnych km, cisty cas hrania vyse 60 hodin a je tam uroven 29
ale inak, da sa to aj bez toho, 70tis virtualnych km, cisty cas hrania vyse 60 hodin a je tam uroven 29

-> haso: si děláš kozy ne? To musím zkusit. Bez toho to nehraju. Se nedá.
-> ZdeněkH: tym, ze je tam patch 1.5.2s (ci tak nejak) nefunguju vtom addony, ako predtym...
Aha už ji mám od včerejška, ale kvůli smazání předchozích verzí musím najít a instalovat rozšiřovací mody. Začínat úplně od nuly s nejslabšími tahači se mi nechce.
už aby to bylo na warezu. Zkusím jaké to je.