skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Euro truck simulator 2 Ets2
prohledat
895 příspěvků (zobrazeno 201 až 250) od 01.11.2012 do 22.08.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zitra se na to podivam, urcite to pujde....
-> Mr._Nosferatu: Chci rychleji sbírat.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : celou jde jen u syho trocku a to pres online ucet na www.worldoftrucks.com/en nevim jak funguje ta demo registrace, a pak v profilu zadas udaje a mas svoji spz, jen na zadku neni stk a me.
Chces rychleji zbirat nebo na urcitej level ? Engine cheat, pres nej se daj prepsat penize a zkusenosti. Navod je na youtube
Teoreticky by slo upravit exp body za parkovani navesu, na nejaky velky hodnoty.
Chces rychleji zbirat nebo na urcitej level ? Engine cheat, pres nej se daj prepsat penize a zkusenosti. Navod je na youtube
Teoreticky by slo upravit exp body za parkovani navesu, na nejaky velky hodnoty.
-> Mr._Nosferatu: Celou.
Je nějaký mód na rychlejší sbírání exp. bodů?
Je nějaký mód na rychlejší sbírání exp. bodů?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Pokud myslis jen "kraj" tak snad by to slo v definici mesta, ale nemam odzkouseno ...
Mimochodem, nevíte někdo o nějakým způsobu jak si změnit registrační značky?
Vy jste hrozný škrti, já jsem teď nakoupil čtyři nový Volva 540 a rovnou je i trochu vytunil... 

-> Mr._Nosferatu: ja im kupujem najlacnejsie iveco, sak co, hlavne ze to ide a je to uplne jedno tej hre 

-> ZdeněkH: To víš, hraju to už od 1dílů, pak jsem teda přešel na starší amecký díl .. am jsem uměl i vlastní trucky stavět... No, vlastně to umím až pod GTS, ETS2 mi zatím utíká, nechápu free modelovací program, a ten co ovládám je dost drahej
-> ZdeněkH: Crashday, Flat Out.. ale třena Blur licence má (nevím jestli na všechny auta, ale má) Zajímavá hra je Driver San Francisco, ale časem mě omrzela, protože to bylo pořád to stejný dokola. Tam se taky dost demoluje. 

-> Mr._Nosferatu: Koukám to pěkně žereš. Já když zezačátku najímal řidiče tak jsem jim kupoval nejobyčejnější verze a protože jsem zatížen na Rencky a Volva tak jsem vybíral z těchto aut
tak přemejšlím že najmu řidiče, ale jaký truck mu koupit ? Docela mi chybí možnost koupit ojetinu ...
A tohle bylo s chlupem... 12L v nádrži
img98.rajce.idnes.cz/d980 3/.../ets2_00044.jpg?ver=3
A tohle bylo s chlupem... 12L v nádrži
img98.rajce.idnes.cz/d980 3/.../ets2_00044.jpg?ver=3
-> ZdeněkH: Tak SCS furt nema licenci k pouziti loga/jmena mercedesu, prot taky neni ve hre MB MP4
-> Bajou: můžeš nahodit nějakou? Já právě hry moc nehraju a když jsem narazil na virtu na tohle tak jsem čekal jaksi víc. Demoliční derby většinou nehraju, ale to nepoškození mi vadí. No i když občas to rozpálím na dálnici a šup do protisměru jak to jde a pak buch
Jo a jaké svolení? Pokud vím tak nějaká verze ETS 2 verze snad 1.2 nebo 1.4 měla vymyšlené jména automobilek. Valiant, Majestic apod. Jasně každý věděl o koho jde

Jo a jaké svolení? Pokud vím tak nějaká verze ETS 2 verze snad 1.2 nebo 1.4 měla vymyšlené jména automobilek. Valiant, Majestic apod. Jasně každý věděl o koho jde
-> ZdeněkH: Nevím, já takhle poškozený auto ještě neměl, jen vím co bylo v dřívějších dílech, tak jsem myslel že to zachovaly, když použily i mapy ....
Tak já ani to minimum nemám a behá mi to s origou mapou na full, se scandinávíí mám stáhlý nepotřebný věci ...
Tak já ani to minimum nemám a behá mi to s origou mapou na full, se scandinávíí mám stáhlý nepotřebný věci ...
-> ZdeněkH: Né všichni výrobci dávají svolení právě třeba k poškozování svých aut..
Proto je plno těch demoličních her s vymyšlenýma autama

já sem třeba koupil origo kod na steam i s dlc za 8 euro.a spokojenost největší.
-> Mr._Nosferatu: No toho jsem si teda nevšiml a že jsem to študoval při poškození 100% A že se to seká? Já ani nevím jaké to má nároky, ale tak holt si lidi koupí místo předpotopního pentia něco nového. Jsem teď dal mapu skandinávie plus tam je polsko, maďarsko a pohoda. Při příštím hraní si se hrou tam zkusím hodit tu Afriku co to udělá.
-> ZdeněkH: Pokud vím tak snad při poškození nad 70% nevím přesně, jsou přední kola vyvrácená
Tak ona ta mapa je hodně převzatá už z dřívějších dílů... ono stačí promods na slabších pc se už seká, co by udělala mapa evropy v 1:1 ? podle mě by jí běžný pc nerozjel ...

-> Mr._Nosferatu: no je pravda, ze ta mapa, ktoru som tam teraz nahodil, to je uz riadny "svet", dolezite je, ze sa stale vyvija :)
Ještě mi vadí nebo chybí nějaký simulátor poškození. Auto ať je jakkoliv poškozené vypadá pořád stejně. Tohle tam vážně mohlo být. I GTA z bůhvíjakého roku to umí.
Mně na té hře vadí pár věcí.
Nemůžu jet kam chci. Myslím když chci vyjet mimo silnici. Jsem tuhle jel po Polsku po okresce a vedle jakoby rozestavěná dálnice. Nedal se přejet ani metrový kousek trávy. Nebo naznačené křižovatky, ale pro mě nepřístupné. Přitom odtam vyjíždí auta. To už je neměli dělat vůbec.
Města a firmy přes kopírák. Jo panoramata jsou jiná a asi i odpovídají městu, ale jinak děs.
Kde je Francie nebo Itálie?
Řidiči se velice často vrací prázdní.
Hodně věcí člověk musí řešit mody i když by to mělo být v základu.
Debilní dálnice a odbočky či přípojky. Stejně jako super zatáčky. Kde to takhle autoři viděli?
Víc mně teď nenapadne. Jinak je to zajímavá blbina, ale platit bych za to nechtěl. Autory jsem maximálně podpořil nákupem ETS 1 když to bylo přes Steam v akci za pár peněz.
Nemůžu jet kam chci. Myslím když chci vyjet mimo silnici. Jsem tuhle jel po Polsku po okresce a vedle jakoby rozestavěná dálnice. Nedal se přejet ani metrový kousek trávy. Nebo naznačené křižovatky, ale pro mě nepřístupné. Přitom odtam vyjíždí auta. To už je neměli dělat vůbec.
Města a firmy přes kopírák. Jo panoramata jsou jiná a asi i odpovídají městu, ale jinak děs.
Kde je Francie nebo Itálie?
Řidiči se velice často vrací prázdní.
Hodně věcí člověk musí řešit mody i když by to mělo být v základu.
Debilní dálnice a odbočky či přípojky. Stejně jako super zatáčky. Kde to takhle autoři viděli?
Víc mně teď nenapadne. Jinak je to zajímavá blbina, ale platit bych za to nechtěl. Autory jsem maximálně podpořil nákupem ETS 1 když to bylo přes Steam v akci za pár peněz.
Tak ono i origo + DLC + Promods je dost obrovská mapa, vzhledem k tomu že se už pracuje na mapě česka, původně měla být nová mapa, teď to bude doplněk do origo, mělo by bát česlo a slovensko, všechny krajský města ... ale výjde nejdřív za rok ...
:-) nove rozsirenie promods 1.52 doplna svet o kus francuzska, celkom sranda to hrat
skoda ze secky tie mapy nespolupracuju dokopy...aby to mal clovek od afriky, cez spanielov, francuzov, rumunov az po bielorusko a rusko, zahrnajuc skandinaviu
skoda ze secky tie mapy nespolupracuju dokopy...aby to mal clovek od afriky, cez spanielov, francuzov, rumunov az po bielorusko a rusko, zahrnajuc skandinaviu

-> Kocvin: Pěkně vymazlený.Já se teď hodlám vymazlit svého dafíka
No sláva, to byl porod toto... Pokračování někdy jindy.
No tak jsem si stáhnul znova novou verzi z oficiálních stránek a stejně prd... takže jsem asi všechno mazal stejně zbytečně.
Smaz si adresar s nastavenim a sejvama. V dokumentech celej Euro Truck Simulator 2
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bud ted ovladac, nebo jsi tam dal mod pred tim nez prestala ... me se to ted stalo, spatn3j mod a cerna plocha, zvuk nevim, nemam repro
Ale to nevysvětluje, proč přestala fungovat ta stará.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Taky bych to viděl že ti tam zůstaly zbytky staré hry (savy, mody apod.). Taky jsem něco podobného řešil u GTA SA..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nemas tam nejakej mod ? Pripadne bych zkusil stahnout demo z www.eurotrucksimulator2.c
om a pripadne ho cracknout, kdyz by fungovalo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Grafický ovladače
Hele tak mám pořád problém. Odinstaloval jsem ETS2 a stáhnul teda novou verzi (Euro Truck Simulator 2 v1.8.2.5s (DLC Going East)) z uloz.to a nic se nevyšešilo - zvuk slyším, ale obraz nikde, jen černá obrazovka. Nevíte co s tím? Před rokem mi normálně šla ta verze co jsem měl přetím, nic jsem s tím nedělal s když jsem si chtěl teď zahrát, tak nešel obraz.
Forum.truckgames.eu
Je tam toho sposta ale skiny, nevim, vetsina lidi si dela svoje .... nebo pak google
Je tam toho sposta ale skiny, nevim, vetsina lidi si dela svoje .... nebo pak google
Nevěděli byjste o nějake stránce kde jsou dobré skiny na Dafa ?
-> haso: Tak oni jsou dve verze hry, jedna z cd a z origo stranek stahnutelna a druha se prodava pres steam, to ti prijde na mail jen key. Ta se aktualizuje automaticky .....
-> Mr._Nosferatu: ne, patch tam ide dat novy bezproblemov...a treba si uchovat crack a tym to pak cracknut
hram to uz hodne dlhu dobu a uz som nad tym x krat spekuloval, ako to obijst a vzdy to slo
hram to uz hodne dlhu dobu a uz som nad tym x krat spekuloval, ako to obijst a vzdy to slo
Mám to stažené a zatím žádný problém.. Akorát že tam není čeština, ale co už aspoň se procvičím v aj

-> kraska98: jen budes mit problemy s patchem, budes muset preinstalovat.
-> Mr._Nosferatu: Mě už to zase běží jak na drátkách
Vzdit vam to furt rikam, kupte origo, nebo aspon stahnete origo a cracnete to ...
-> Kocvin: Další kdo si to stáhl ?
-> RadstaR: Já jí tam nemám

-> Kocvin: Cestina je normalne v zakladni hre.
-> Mr._Nosferatu: Chtěl bych, aby to byla úplně ta samá 730 jako v nabídce. Ale abych si jí mohl koupit už teď tzn. level 15.. Pokud by to šlo

-> Kocvin: Jenom motor nebo chceš i Topline a případně podvozek ?
-> Mr._Nosferatu: To by byla paráda

-> Kocvin: Jestli chceš můžu ti udělat mód abys měl tu R730 od nižší úrovně jestli cheš ...