skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Euro truck simulator 2 Ets2
prohledat
895 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 01.11.2012 do 22.08.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> Mr._Nosferatu: Koukám, že už na to máš čas, tak to tě asi zaúkoluju. 

Tak ja se uz naucil dostat svuj model d8 hry, takze me to zase zacina bavit 

U mě spíš chuť. Je to furt stejné. Jedeš, jedeš jak ta pííía dlouhou štreku a nic. Lvl 102 a prachů v eurech přes 400m, maximum řidičů co jde a tím pádem nemá smysl ani kupovat nové garáže nebo auta. Navíc mě tam sejří ty neskutečné zatáčky na dálnicích kdo to kdy kde viděl.
-> Mr._Nosferatu: ja uz nehravam, neni cas 

-> havevo: Tak si najdi jinou verzi. Mně třeba jedna verze pořád měnila barvu kamionu na růžovou
-> ZdeněkH: tož to nemám, to je fakt
-> havevo: Nemáš origo hru co?
Taky už se vám někdy stalo, že si jedete a najednou vám hra spadne zpátky do hlavního menu? To mě nasralo 

Tak a teď ještě mít tak čas no to jezdit... Díky moc za skin -> Mr._Nosferatu !
-> kraska98: z juhu som sa blizil do Lublin-u...
-> kraska98: Na okresce :-D
-> haso: Kde to je focené ?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No, byl západ slunce, a mám stáhlej jas.
-> haso: No, já se "učím" na závěrečky na učnáku
-> haso: No, já se "učím" na závěrečky na učnáku

-> Mr._Nosferatu: Máš to nějaký tmavý. :)
-> Mr._Nosferatu: pocas skuskoveho to hram praveze najviac 

Nějak v poslední době není čas, no připravuji se na zkoušky ...
-> haso: Tohle je 6x6 a v pohodě 

-> Lukyn742: ked som mal 3 napravovu scaniu, tak stym neslo zatacat 

a herní čas 65hodin
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Problém v tom nevidím, nějak to udělat půjde.
Kdyžtak mi hod do SZ odkaz
Kdyžtak mi hod do SZ odkaz
-> haso 15.01.14 00:04:01: furt lepší než brát drogy...
myslim, ze tych 109hodin hrania sa dalo vyuzit aj lepsie...to pocitadlo casu je tam jak za trest 

-> Mr._Nosferatu: To chápu. Ale kdyby se ti chtělo, nebylo by no nic složitýho (pro někoho, kdo to umí). Jde mi v podstatě jen o tu ceduli nad maskou a pruhy na nárazníku (širší než jsou na tomhle a na menší ploše), ale aby se dala měnit i barva kamionu. Pak třeba ještě napsat firmu na dveře, ale to být úplně nemusí.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo s tou moznosti zmeny barvy umim udelat, jen nevim jak na to budu mit cas
V italii jsem zatím nebyl.Musím to tam omrknout,ale nevím jestli si zase zvyknu na jízdu po pravé straně :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Mr._Nosferatu vie robit skiny...skus jeho
-> haso: Dík

-> Kocvin: F4 pocas hrania a pak ti vyhodi okno, tam to zapnes
-> kraska98: V anglii se mi blbě jezdí.. Itálie je dobrá :) nebo po německu to jsou bomby.. Nevíte jak se zapínají ty přídavné světla? nemůžu to najít..
-> kraska98: ja najradsej jazdim do italie
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Já jsem právě chtěl nějaký skin s červenou barvou
Musím říct že v Anglii je fakt krásně.

Musím říct že v Anglii je fakt krásně.
-> myschaak AZNP K.Hora: Mě se ta nízká kabina líbí. Ale ty pruhy na nárazníku bych chtěl širší.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : co ta malá kabina!!!
No není to úplně ono, co bych chtěl, ale je to tomu nejblíž co jsem našel... neumíte tady někdo dělat skiny i s možností nastavení různých barev?
Jen škoda, že u toho skinu co se mi líbí nejde měnit barva... musím najít něco jinýho.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> haso: Aha, no vidíš, tak to jsem neměl vůbec tušení... už to tam je. Dík. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : aktivoval si ich? tam jak sa loaduje profil je daco ako upravit alebo daco take a tam to musis zaskrtnut (sorry som lenivy to opisat viac, ak to nenajdes, tak ti spravim printscr)
-> kraska98: Kde najdu ty skiny ve hře? Stáhnul jsem ten soubor z odkazu, rozbalil to do složky mod ale když zajedu do lakovny tak tam nic nového nemám.
-> kraska98: No, ja je musel sundat, mi vadilo jak svitily vysoko ....
Dneska jsem si trochu potunil Dafa.Za chvíli budu mít uroveň 11.Velmi mile mě po koupi přídavných světel překvapilo,že to skutečně lípe svítí a je to tedy i praktická věc a ne žádná ozdoba.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jenom jsem ho stáhl a vložil do složky mods.Nic jsem sním nedělal.Tady je odkaz na ten skin: www.mediafire.com/downloa
d/.../%5BTruck-ETS2%5D+Ski
n+Pack+v1.1.rar
V tom skin packu je přes 10 pěkných skinu.Doporučuji
V tom skin packu je přes 10 pěkných skinu.Doporučuji
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Přes program DXTBmp otevřeš texturu, nejlepší je asi stáhnout skin a je to ve složce vehicle\truck\upgrade\pai
ntjob soubor DDS a pak v malování nebo v jiným grafickým programu upravíš. Do google stačí zadat ets2 template a najdi šablonu pro svoje auto a maluješ 

-> kraska98: To je pěkný takhle jenom s tím nápisem... je to složitý udělat ten skin?
-> kraska98: Ja od zacatku posloucham radia co mi nejde hra, presneji jedno a to Radio Gothic. No ja mam uroven asi 23, no za chvily 24, sned o vikendu bude na palubce 50000km 

Dneska jsem si koupil střední kabinu a hned na ní hodil nový skin.Krom toho jsem si koupil retardovanou převodovku a je fakt parada sní jezdit.Zachvíli už budu mít uroveň 10.Jo a abych nezapoměl,přidal jsem si streamová radia,abych mohl poslouchat čas rock 

-> Mr._Nosferatu: OK, dík.