skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Euro truck simulator 2 Ets2
prohledat
895 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 01.11.2012 do 22.08.2020, založil/a WMA - navigátor :)
-> palinator: Já tě chci vidět jak řídíš a řadíš. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ofiko, už jsou tam i stroje EU6 ... auktuální patvh je asi 1.17 nebo tak nějak, teď vyšla i mapa skandinávie, takže sice za 400/crack je větší mapa a asi o 20 nákladů navíc ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
G27 je plný YT.
G27 je plný YT.
-> Mr._Nosferatu: To nový Volvo je tam oficiálně nebo to je dodělávaný?
-> palinator: Udělej video, jak řídíš. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
V patchi všelijaký drobnosti a G27 je prosím toto:
V patchi všelijaký drobnosti a G27 je prosím toto:
-> palinator: Co tam je tak zajímavýho a co to je G27? 

Dneska jsem poprvé zkusil ETS2 na G27 a to už jí mám doma hodně dlouho. Čuměl jsem jak prase, když jsem zjistil, že jde na páce nastavit řazení normálně na řady a na půlky. K tomu když jsem se po roce podíval na update list, tak si to asi zase chvilku zahraju až stáhnu master-patch 

Tak vyšla mapa Skandinávie, kdo si jí za 17.99 euro koupí ?
Taky jsem lehce upravil.... nic přehnaného
Edit.: Aktuální (Beta) verze je 1.15.0.3s bohužel na ní nejdou návěsy ze starších verzí jelikož je celý systém návěsu předělaný kůly DLC Scandinavia
Edit.: Aktuální (Beta) verze je 1.15.0.3s bohužel na ní nejdou návěsy ze starších verzí jelikož je celý systém návěsu předělaný kůly DLC Scandinavia
-> kraska98: Nemáš odkaz na ten mod ?
-> kraska98: takže další co je na hovno .... Já jednou nějakou zkusil a to jsem mel pak spotrebu 360L/100km při 50Km/H jak to klouzalo ....
jj,ale mám ho vyplý protože to klouže více než je reálné
-> kraska98: mas mod i s fyzikou ?
Hele a víte, že kamion umí docela dobře a dlouho plavat? Jsem takhle sjel do moře a že si hodím kraula do Gibraltaru a ejhle ono to fakt jelo kolem kila. Projel jsem kolem nějakého tankeru no a pak to přišlo nějaká hloubka asi či co a najednou kamion čučel dolů a tachometr i bez motoru ukazoval rychlost kolem 700km/h. Asi jsem to měl vzít víc kolem pobřeží.
-> WMA - navigátor :): koupil origo ETS2 ted bylo v akci na Steam. Jinak MP je zdarma ke stažení ....
a jak to mohl koupit -> K1NYO 02.12.14 19:37:01: kdyz to neni ofiko? online multiplayer by byl fajn, jen ja bych si to nezahral pze to uz by PC nedal.
-> WMA - navigátor :): Jo, údajně na něm spolupracuje vývojář z SCS ale není to ofiko a naposledy co jsem o nem slyšel tak neumel ostatní provoz(na silnici jen hráči jinak prázdno....)
MP ? Jako ze multiplayer?
-> haso: tak me ta od promods nejde hladí mi neočekávaný konec archivu .... A za nedlouho ma vyjít ofiko od SCS
-> K1NYO: MP budu hrát az to bude ofiko MP s podporou AI dopravy, a modu ....
-> K1NYO: MP budu hrát az to bude ofiko MP s podporou AI dopravy, a modu ....
ja mam skandinaviu od promods
hravate MP? ja som to teraz kupil za 2,99e na steame, a je to super
-> ZdeněkH: tak oficiálně se splatí i za skin DLC ...sice jen 0.99Eur ale platí .... Jak jinak by mely na další vývoj ....

EDIT: Tak jelikož mi jede internet velice hezky, tak obrázek sem nedám

-> Mr._Nosferatu: Za to se platí????

No já cekam az vyjde ta Skandinávie, jen doufám ze nebude stát 20a víc Eur. ...
ja hravam, ale zas odzaciatku, lebo som si to vymazal...
jo a mam verziu 1.14.2s

jo a mam verziu 1.14.2s
-> kraska98: nejsem si jistém ale aktuální by mela byt 1.14 a ma byt DLC se Skandinávii
-> Mr._Nosferatu: Já mám verzi 1.7+DLC
-> kraska98: nehrají bohužel mi to jaksi nezvládá PC ... Asi mám stejně starou verzi(poslední aktualizace v létě), už jde kupovat návěsy ?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Tak to derby tak chvilku jezdit můžeš, než dostaneš
Já to jezdil s kámošema, nebylo to tak špatný (až na právě bourajicí dementy). Ale je pravda, že když jsou silnice prázdný, je to divný
Třeba to časem dodělají, ale kdo ví.

Cože? Multiplayer ale bez ostatní civilní dopravy? No tak to je fakt o ničem... to tam můžete jezdit tak akorát destruction derby. 

-> Bajou: Tak to je mi k ... truck i návěs mám přes mody ...
-> Mr._Nosferatu: frčí to vlastně z tvých savů. Jen to nepodporuje žádný módovaný věci
ets2mp.com/

-> Bajou: jeste jeden dotaz, na jakym princupu je ten multiplayer, mas tam vlastni auto, nebo je to na principu rychly zakazky ? A jezdej tam i auto, co jsem nasel videa tak je to bez ai dopravy ...
-> Bajou: Já ani nevěděl že už vyšel, jelikož by mi to stejně pc neutáhnl ..
ja som dohral, lebo som omylom vymazal vsetky addony a uz ma to bez nich nebavi a zhanat ich opat sa mi nechce
-> Mr._Nosferatu: Já to hraju akorát jako multiplayer
Ale jen občas

Tak kdo ještě hrajete ? Já jsem se vrátil k tahači se kterým jsem začínal...
-> kraska98: Tak uz dobre, uz s tim mam najeto tak4tis km, ale ze zacatku byl problem s manevrovanim, hlavne couvani... a zda se mi ze nejde do smyku.... Ale nevim jak to bude s origo autem, mam delsi ram.
-> Mr._Nosferatu: Jak se stím jezdí ?
-> ZdeněkH: Mám uplně samou verzi.Taky se mi měnili kamiony na ružovou,tak jsem dal na kamiony skin a byl pokoj
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Nudim se tak co bys potreboval?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No, čas, tak ono aspon 20hodin budu ladit než budu spokojenej