V sobotu po poledni pri ceste z Dlouhy Loucky do Rudy u Tvrdkova, pri Bozi muce pred Rudou, stal rekl bych nadhernej, ale fakt krasnej tmave modrej Favorit, novy model, olomoucka SPZ, nekdo odtud? Asi nejake foceni s tou kaplickou, chodil okolo toho chlapik asi tak kolem tricitky se zrcadlovkou.
Pokud sem majitel chodi tak zdravim a chvalim, byl jsem ten bily Passat co pri prujezdu zpomalil a lehce zatroubil na pozdrav :)
Včera Plzeň, nejdřív hnědý emko, na přední okně nápis Škoda Team ( na webu neni ), kulatý dálkovky, celkově auto laděný do rally, pak bílé MB, ne zrovna leštěnka :-) . Fotky budou.
Dneska jsem od Hradce Králové jel za limetkově zeleným eRkem a uhejbal jsem do Hořic. Spz začínala tuším 4L9. Měl jsem tu modrou potvoru :). Tak se přiznejte, kdo z Vás to byl ? :)
-> ochoda: V Mejtě a Litomyšli měli Rka sraz,chtěl jsem jet ale nekonec jsem jel do Potštejna...tak třeba to souvisí s tím,mohlo tam bejt po okolí spoustu pěkných aut...
Teď, Vysoké Mýto, lékárna naproti bejvalýmu intru. 120 udělaná ala LR na stříbrnejch plecháčích a jmenovky na předním blatníku, bohužel sem to nestihl přečíst.